#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1763636520942.webp

ne yion bu kdr be

Reyis 2 senede yaktığı yağı 10 günde depolamis

Bu kiloyla ciddi bir kulüpte antrenmana dahi alınmaz ama bizim kulüpte belki biraz koşar zayıflar diye her maç forma veriliyor

Tam beşiktaşlık futbolcu olmuş.

kendine bakmayan adamla işim olmaz, fitlik dirilik bunları talep etmek benim en doğal hakkım

Direkt kadro dışı bırakılır başka kulüpte olsa.

Bu işin buraya geleceği belliydi yazın da bin kere söyledik, devre arası dinamik bir yedek santrafor alınmalı veya Ada ya da Çağrı santrafor rotasyonuna sokulmalıydı şimdiye dek, buna güvenip kimseyi de almadık Osi gitti gidecek hapı yutucaz şimdi.

Bu maaşla yedek olması bile sorundu, şu an yedek bile olabilecek fizik kalitede değil, ben de iki santrafor 25 m euro alırken bir de üçüncüyü alamayız demiştim ama hata olmuş, biri boş küme çünkü.

Gol atsa dahi takıma oyun anlamında zarar veriyor, rasyonel bakma zamanı geldi de geçiyor artık.

Yalnız o ciğerin altındaki Diafram beyler...

Tamam Kilo var 3-5 fazla ama sizi coşturan, o karnındaki çıkıntı, efor anında diyaframın açılmasıyla birlikte artan ciğer kapasitesi.
Icardi, belinden öne doğru eğilmiş bir postürü olduğundan, iç organ basısı ile dışarı doğru büyüyor..
(Beli için kötü bir durum ama yıllardır böyle..)

Aynı geniş diyafram İlkay'da da var, Ömer Bayram'da da vardı.

Önce pas atamayanları konuşun, sonra artık takımın tek santraforu olarak oynamadığını düşünün.

Sezon sonu giderse gider, gidene kadar Kraldır..

FB'li gibi değersizleştirme yaparsanız da tüpün yanında veda yaparsınız sonra...

1077025-inter-de-mauro-icardi-kadro-disi-birakildi-5c643232364e5.webp

1550071748982-icardi.webp

210120191500123889006_2-41.webp

png-transparent-mauro-icardi-fifa-18-inter-milan-fifa-16-fifa-15-icardi-tshirt-sport-jersey.webp

Son düzenleme:

Tamam Kilo var 3-5 fazla ama sizi coşturan, o karnındaki çıkıntı, efor anında diyaframın açılmasıyla birlikte artan ciğer kapasitesi.

Önce pas atamayanları konuşun, sonra artık takımın tek santraforu olarak oynamadığını düşünün.

FB'li gibi değersizleştirme yaparsanız da tüpün yanında veda yaparsınız sonra...

Ekli dosyayı görüntüle 307938
Ekli dosyayı görüntüle 307939
Ekli dosyayı görüntüle 307940
Ekli dosyayı görüntüle 307941
Hikaye. Şu fotodakilerle alakası yok. 2 tane teknik terim söyleyince icardiyi sempatikleştirmiyorsun. Galatasaray kaptanına kilolu olmak yakışmıyor. Hali sahaya şu kilo ile gitse formasını çıkarmaya utanır insan. 1 senedir ha toparladı ha toparlayacak diyoruz ama nafile

Hikaye. Şu fotodakilerle alakası yok. 2 tane teknik terim söyleyince icardiyi sempatikleştirmiyorsun. Galatasaray kaptanına kilolu olmak yakışmıyor. Hali sahaya şu kilo ile gitse formasını çıkarmaya utanır insan. 1 senedir ha toparladı ha toparlayacak diyoruz ama nafile

Hekim olduğumdan söylerim teknik terim kusura bakma. Çok basit anlattım ama yine de anlamadığınız terim olursa açın okuyun öğrenin.

Icardi formasını çıkarsa siz olursunuz utanacak kişi.

Galatasaray'ın yedek forveti olarak şu anda gayet yeterlidir. Daha da iyi olur umarım.

30 yaşından sonra çapraz koparıp da henüz sakatlanmaması bile mucize..

Parasından vazgeçip giderse eyvallah, he yok ven 6 ay daha yatacağım derse sonu kötü olacak. Benim bu adama tahammülüm kalmadı. 10 gün arada antrenman yapıp eksiğini kapatması gereken adam 5 kilo alıp geri dönmüş. Yazıklar olsun.

Hekim olduğumdan söylerim teknik terim kusura bakma. Çok basit anlattım ama yine de anlamadığınız terim olursa açın okuyun öğrenin.

Icardi formasını çıkarsa siz olursunuz utanacak kişi.

Galatasaray'ın yedek forveti olarak şu anda gayet yeterlidir. Daha da iyi olur umarım.

30 yaşından sonra çapraz koparıp da henüz sakatlanmaması bile mucize..
Peki doktor bey. Gözümle gördüğüme inanmayacağım bundan sonra. Foto hilesi de olabilir. Bu başlıkta 1-2 ay önce inanılmaz savundum kendisini bir garezim yoktu ama neyse

Icardi, belinden öne doğru eğilmiş bir postürü olduğundan, iç organ basısı ile dışarı doğru büyüyor..
(Beli için kötü bir durum ama yıllardır böyle..)

Ekli dosyayı görüntüle 307938
Ekli dosyayı görüntüle 307939
Ekli dosyayı görüntüle 307940
Ekli dosyayı görüntüle 307941
Milleti coşturan kilo değil sahadaki hali.

Tüpün yanında gidenler bundan on kat daha fitken gittiler, alakası yok yani.

İsterse 100 kilo olsun, diri olsa önündeki topa koşmaya mecali olur, bunu yapacak bile hali yok. Şu yukarıdaki fotoda bile arkasından soluyor.

Kısacası ortada yanlış yapan biri varsa taraftar değil oyuncunun kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt