Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.558
- 1.587
- 473
İcardi de Muslera gibi ıslıklansın mı istiyorsunuz @.gsyönetimi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav yetmedi mi şu Kane örneği
Adamı Tottenham'da oynadığı ilk maçtan beri izlerim Icardi ile alakası yok ya, Kane Tottenham dönemi dahil gezgin bir santrafor oldu hep, sahada topa en çok dokunan, yeri geldiğinde takımı yönlendiren adamlardan birisi oldu. Icardi'nin prime döneminde 8-10 kere topa değdiği maçlar oluyordu. Neyini benzetiyorsunuz şu iki adamın bir anlasam
Icardi'nin problemi de devri biten santraforlar falan değil, kendisi. Adamı eleştirmemek için en dış kulvardan bir argüman buluyorsunuz da yok yani.
Inter dönemini de izledim özellikle Mancini varken, orada da son vuruş odaklı bir oyuncuydu. Kane bambaşka bir adam.admirim sonda dediğin şeyle aslında benzer bir şey diyorum İcardi bitti, olduğu tip değil
İcardi İnter’de Kane gibi çok gezgin oynuyordu o yüzden benzetiyorum o dönemki halini
Son dakikalarda Osimhen sol bek civarına gelmişken ne yaptığına dikkat edin ileride yürüyor, zaten 10 dakikalığına oyuna girmişsin aralıksız 10 dakika koşsan ne olur ki?
2. golü Osimhen geriye geldiği için yediğimizden olabilir.reis sen son hücumda niye geri gelmiyon ya
baba sanki top gelse kontradan atacaksın yeme bizi allah aşkına
Son dakikalarda Osimhen sol bek civarına gelmişken ne yaptığına dikkat edin ileride yürüyor, zaten 10 dakikalığına oyuna girmişsin aralıksız 10 dakika koşsan ne olur ki?