#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav yetmedi mi şu Kane örneği

Adamı Tottenham'da oynadığı ilk maçtan beri izlerim Icardi ile alakası yok ya, Kane Tottenham dönemi dahil gezgin bir santrafor oldu hep, sahada topa en çok dokunan, yeri geldiğinde takımı yönlendiren adamlardan birisi oldu. Icardi'nin prime döneminde 8-10 kere topa değdiği maçlar oluyordu. Neyini benzetiyorsunuz şu iki adamın bir anlasam

Icardi'nin problemi de devri biten santraforlar falan değil, kendisi. Adamı eleştirmemek için en dış kulvardan bir argüman buluyorsunuz da yok yani.

admirim sonda dediğin şeyle aslında benzer bir şey diyorum İcardi bitti, olduğu tip değil

İcardi İnter’de Kane gibi çok gezgin oynuyordu o yüzden benzetiyorum o dönemki halini

Şu anki hali özellikle büyük maçlar için çok kötü halde ama prime haliyle her derbiye damga vuruyordu.. Ghezzal sakatlığına kadar 1,5 yılda

Fb ye 2 macta 2 gol 1 asist ki birinde son yarım saat oynadi

Bjk ye 3 maçta 5 gol

Ts ye 2 maçta 3 gol 1 asist

Toplam 7 maçta 10 gol 2 asist...Her derbiye damga vuruyordu adam çılgınca bir istatistik

Adamın boş geçtiği mac yoktu..

İlk 2 sezon derbilerde icardi nin verdiği güveni hiçbir oyuncu vermemişti osimhen de dahil ki goruyuruz öyle kolay değil her derbiye damga vurmak..

Devam etmemiz hele ki osimhen varken bu haliyle zor gözüküyor kabul ediyorum ama böyle efsane bir adamla ayrilacaksak da düzgün ayrılalım..

admirim sonda dediğin şeyle aslında benzer bir şey diyorum İcardi bitti, olduğu tip değil

İcardi İnter’de Kane gibi çok gezgin oynuyordu o yüzden benzetiyorum o dönemki halini
Inter dönemini de izledim özellikle Mancini varken, orada da son vuruş odaklı bir oyuncuydu. Kane bambaşka bir adam.

Ayrılıklarda sevdaya dahil... Artık vakit geliyor güzel ayrılalım yolumuza bakalım prime döneme geçişimizi sağladı kolay kolay unutulmaz.

Şu kendini düşürdüğün duruma çok üzülüyorum be Mauro yazık ediyorsun farkında değil misin, herkese nasip olmayacak bir ortamdan nefret edilen bir adama dönüşme yolundasın ve bunun için uğraşıyorsun yazık daha fazla çirkinleşmeden ayrılmak lazım her iki taraf içinde en iyisi bu

Son dakikalarda Osimhen sol bek civarına gelmişken ne yaptığına dikkat edin ileride yürüyor, zaten 10 dakikalığına oyuna girmişsin aralıksız 10 dakika koşsan ne olur ki?

Bu Takım'ın efsanesi.Lig için 5-10 Dk süre olacak 1'i değil.Gomis'e yapılan ayıp gibi Kral'a da ayıp yapılmakta diye düşünmekteyim.Sakatlıktan yeni çıktığı hâlde Goller'i atarken istekliydi..

reis sen son hücumda niye geri gelmiyon ya

baba sanki top gelse kontradan atacaksın yeme bizi allah aşkına

Son dakikalarda Osimhen sol bek civarına gelmişken ne yaptığına dikkat edin ileride yürüyor, zaten 10 dakikalığına oyuna girmişsin aralıksız 10 dakika koşsan ne olur ki?

O yürüyen sadece İcardi değildi. Barış efendi neredeyse bütün ikinci yarı geri gelmedi. O yüzden Kazımcan’da Emre’yi tutamadı ve Osimhen oralara geldi.
Yediğimiz golde zaten Osimhen’e çarptı top.

Keşke çevikliğini kaybetmeseydi. Uzun süredir kızıyoruz eleştiriyoruz ama bazen arıyoruz. Keşke biraz laf falan sokup sahada yırtınsa. Asla kaptanlık yapmıyor şu an için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt