#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya boş yapma kardeşim böyle osuruk ötesi istatistikler yapınca adamı göklere çıkarıyorsunuz sonra kendini mesih zannediyor

Haftaya kasımpaşa maçında ceza sahasında topla buluşamadan maçı bitirdiğinde görüşürüz kim salak kim akıllı
etkisiz oynamasına burada kimse şaşırmaz, sizin gördüğünüzü herkes görüyor, bu adamın bize yaşattıklarının bilinciyle keyif alınacak yerde tadını çıkarıyor millet ona bile tahammül edemiyorsunuz

haftaya gol atarsa gelip ben icardi'ye haksızlık etmişim diyecek misin?

yine sırf gol attı diye prim yaptı falan diyeceksin, zaten sen kimsin de icardi'ye haksızlık edeceksin, sezon sonuna kadar bi çenenizi kapatın da idare edin işte gidecek zaten

Osimhen'in atletizmi ve Icardi'nin son vuruşu tek bir futbolcuda birleştirsek Dünyanın en iyi forveti olurdu. Icardi çoğunda maksimum 20 dakika süre bulduğu ligde 8 gol atmış cidden acayip bir sayı. Oyun içi etkinliği düşük olsa da en azından golleriyle katkı vermeye devam eder umarım çünkü Osimhen'siz süreçte en az 3-4 maç büyük görev düşecek.

etkisiz oynamasına burada kimse şaşırmaz, sizin gördüğünüzü herkes görüyor, bu adamın bize yaşattıklarının bilinciyle keyif alınacak yerde tadını çıkarıyor millet ona bile tahammül edemiyorsunuz

yine sırf gol attı diye prim yaptı falan diyeceksin, zaten sen kimsin de icardi'ye haksızlık edeceksin, sezon sonuna kadar bi çenenizi kapatın da idare edin işte gidecek zaten

derim tabi

sakatlıktan tam anlamıyla dönmesi ekimi falan bulur diyenlerle makara yapıyorduk yazın aralık bitecek daha kendine gelemedi beyimiz

desteklemeye çalıştık ama boşa çıkardı maalesef üstüne saçma sapan açıklamalar yaptı film koptu

Oraya topu taşıyamayınca Osi de olsa bazı maçlarda atamıyoruz, yani makina her maçta çalışmıyor
Zaten önce sistem değişmeli
Sistem olmayınca 2-3 maçta bir ekstra bir iş yapsın diye bu kadar ekstra adam alınca diğer bölgelerde ve yedeklerde vasat kalıyoruz
Yine iyi bir golcü olsun, boğuşabilsin, 75 mln’a sat, 35-40’a bulursun
Bence yanlis bakiyorsun. Ama saygim var. Cok iyi bir 6 numara, saglam, Lemina gibi bir var bir yok olmayacak 6 numara. 10 numarada saglikli bir Yunus. Onde Osimhen. Bu takim ucar iste.

derim tabi

sakatlıktan tam anlamıyla dönmesi ekimi falan bulur diyenlerle makara yapıyorduk yazın aralık bitecek daha kendine gelemedi beyimiz

desteklemeye çalıştık ama boşa çıkardı maalesef üstüne saçma sapan açıklamalar yaptı film koptu
çok çalışmışsın ya desteklemek için yordu seni de valla, adam 8 gol atmış 3'ü sıkışan maçta takımın ilk golü hala haftaya atarsa haksızlık ettiğimi kabul ederim diyor

karar ver derdin istatistik mi, golün önemi mi, osimhen'den kötü olması mı, hiç fit olmaması mı?

osimhen ve fitlik konusunda herkes hemfikir haberin olsun, boşa ağlamana gerek yok yani

Güreşçi Barış ters kanatta debelenip durursa

Sane her mac aynı çalımı deneyip adam gecemeyip o da yanlış kanatta oynarsa

Sara sahada yokları oynayıp asist yapamazsa

Yani sen Avrupanın en iyi bitirici forvetlerinden biri olan İcardi'yi besleyemezsen

Evet İcardi o zaman anında rezil oyuncu oluverir iyi gün taraftarının gözünde...

Osimheni satmanı bile anlayabilirimde icardi kalamaz artik

Adam yedek haliyle gol krallığına aday
İlla çok koşması gerekmiyor
Topu oraya taşıyacak bir takım kurulsun leblebi gibi gol atmaya devam eder bence, atıyor da
Son maçlarda ısrarla bağlantı oyuncusu olarak kullanılıyor, göze batıyor
Kocaeli maçında tam ne oynayacağı bile söylenmemiş, çok belliydi
İcardi’yi orada oynatırsan ortasaha-takım aksar, icardi aksadı sanıyor millet
Osi-icardi başladı, ortasaha düşüp skor terse döndü, oyundan ikisini de alamadı ve maçı verdi
Osi yedek ilerde icardiyle başlasaydı yine rahat alırdık maçı
Koy forvete, topla buluşturacak oyunu oyna, yeter
Osi’yi de fiyat düşmeden, mıcırık çıkmadan sat, yerine yine iyi bir as golcü, iki mevkiye de eksiklerini kapat diyorum yani

''sezon sonuna kadar bi çenenizi kapatın da idare edin işte gidecek zaten''

işte ayrışılan nokta burası biraz

icardi'ye hakaret, ıslıklama vs asla olmamalı, vefa orada devreye girmeli

FAKAT

icardi'nin performansı gs'ye zarar verir ise o çene kapalı niye dursun? idare edilirken liderlik gitse ne olacak

Bence yanlis bakiyorsun. Ama saygim var. Cok iyi bir 6 numara, saglam, Lemina gibi bir var bir yok olmayacak 6 numara. 10 numarada saglikli bir Yunus. Onde Osimhen. Bu takim ucar iste.

Kesinlikle katılıyorum, çok güzel noktaya geldik bence
Ben biraz Osi alındığı için bunların alınamadığını düşündüğüm için bunu söylüyorum
Osi aldığımıza yakın paralar edecekken, araya başka mıcırıklar girmeden sezon sonu satılması ve dediklerinin alınması taraftarıyım
Ama satılırsa mutlaka iyi bir golcüyle birlikte bu belirttiğin oyuncular alınmalı
Özellikle de Yunus alternatifi veya 8-10 no bağlantısını yapabilecek daha iyi birisi (olursa Yunusu kanatta da kullanırız)
Ve dediğin 6 alternatifi, 8 alternatifi, yedek sol stoper
Ama bağlantıda İcardi olmaz
Düştüğümüz maçlar hep bağlantıda Yunusun olmadığı maçlardı
Bu takımı kurarsak icardi golcü olarak as da olur yedek de olur bence

adam yedekten gelip gol kralı olacak hala daha kilosu var falan. kilolu icardi'nin gol başına dakika oranı uçan kaçan osimhen'in yarısı. bugün 11 başlasaydı en az hattrick yapmıştı. fenerlilerin gazına gelip yangın yapıyorsunuz.

''sezon sonuna kadar bi çenenizi kapatın da idare edin işte gidecek zaten''

işte ayrışılan nokta burası biraz

icardi'ye hakaret, ıslıklama vs asla olmamalı, vefa orada devreye girmeli

FAKAT

icardi'nin performansı gs'ye zarar verir ise o çene kapalı niye dursun? idare edilirken liderlik gitse ne olacak
takıma ciddi zarar verdiği noktada tabii ki eleştirilecek futbol sonuç oyunu neticede, benim derdim net bi zarar vermediği ve sadece osimhen yokken oynadığı senaryoda sezon başından beri fütursuzca eleştirenlerle

bugün attığı golden sonra söylenmek de buna güzel bi örnek, twitterda vs fütursuz tip çok zaten ama burada da denk gelince inanılmaz rahatsız ediyor beni, çenenizi kapatın dediğim güruh da onlar

yoksa aklı başında herkes icardi'nin profesyonelliğe ters hareket ettiğinin farkında, ama bu spor profesyonellikten ibaret olsa ne osimhen gelirdi buraya ne de icardi, istisnaları fark edip ona göre durumu değerlendirmek lazım bazen de

Belli ki fizik olarak ilk geldigi sezon gibi olamayacak artik o yuzden sezon sonu guzelce vedalasilmali sicardiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt