#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus altyapıda forvetti aga 15e kadar

Son maçlardaki gol atmasını geçtim, omuz omuza ve uzun koşularda ciddi hızlanmış üstüne yıkılmıyor.

Biraz daha fitleşirse on numara olacak.

Uzun zaman sonra fener maçında ümitliyim derbiler kurt golcüsü yine çıkar sahneye yapar şovunu...

Batagov osimheni tutabilirken kupa finalinde geçen sene,sakatlanıp çıkınca rahatladi osimhen

Icardi ise batagova neler yaşattı...

Son maçlardaki gol atmasını geçtim, omuz omuza ve uzun koşularda ciddi hızlanmış üstüne yıkılmıyor.

Biraz daha fitleşirse on numara olacak.

Uzun zaman sonra fener maçında ümitliyim derbiler kurt golcüsü yine çıkar sahneye yapar şovunu...
Top getir top

Saneye eslik eden adam yok hala

Golü attıktan sonra asisti veren futbolcuya her zaman gidip sarılıyor, bu yönünü çok seviyorum.

Kral 2 yil daha bizimle kalmak zorundadir

İcardi bitiriciligi Yunusta olsa henry jr derdim belki.

Henry komple bir forvet degildi, kanattan iceri bitirici bir adamdi
Tam bir atletti herif ya ama bitiriciliği de üst düzeydi yani eşi benzeri olmayan bir herifti bence Arsenal değil de Barcelona real madritte kariyer yapsaydı sanırım çok daha fazla isim yapardı

Ama evet osimhen gibi bir fiziksel mücadele içerisine giren forvet değil öyle hem güçlü hem atletik eto geliyor aklıma ama onun da bitiricilik osimhen düzeyindeydi diyebiliriz

Sözlesme icin al sana firsat, yarinki macta sahaya agirlini koymali

Yine Oosterwolde‘ye falan ezilip sahada kaybolursa sözlesmenin uzatilmasi söz konusu dahi olmamali

Basın toplantısında gs hocasına yaptıgı şey kabul edilebilir degil

ne zaman böyle bi camia olduk

@Feramuz Kayalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt