#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gole ihtiyacımız olduğu maçlarda son 5-10 dk girebilir, kolay kupa maçlarında oynayabilir, kopan maçlarda bir iki gol atsın diye girebilir. Harici imkansız. Avrupa'da ve ligde hiçbir maçta 11 oynayamaz.

anlaşıldı sene sonu ağabeyle vedalaşıyoz
hayallerimiz başkaydı ama olsun seni asla unutmayacağız ağabey
bu aşkı kalbimizden kimseler silemeyecek

Mauro Icardi'nin paylaşımı:

"Kızlarımı bana teslim etmesi gereken zamanlarda herhangi bir mahkeme kararına uymadı.

Kendi kişisel kaprisi ve partnerime yönelik takıntısı nedeniyle, 9 ve 10 yaşlarındaki iki kızı babalarıyla birlikte olmalarını engellemek amacıyla 11 saat boyunca alıkoydu.

7 milyon Euro'mu çaldı; bu durum artık kamuoyunun bilgisi dâhilindedir.

Şu nokta tamamen açık olsun. Bu kişi benim hayatımda yalnızca kızlarımın annesidir. Asla, hiçbir zaman, aile olmayacaktır."

Menajeri istanbula geliyormuş. Umarım sözleşme uzatmak için falan değildir

Acaba icardi zaman makinesine binse hangi yıla gider ve hangi hatayı yapmazdı ? Wanda ile evlenmemeyi mi tercih ederdi yoksa evlenir ama çocuk mu yapmazdı??? @Alper Altun

Acaba icardi zaman makinesine binse hangi yıla gider ve hangi hatayı yapmazdı ? Wanda ile evlenmemeyi mi tercih ederdi yoksa evlenir ama çocuk mu yapmazdı??? @Alper Altun
Hayat, hem olumlu hem de olumsuz yönleriyle başlı başına bir deneyimdir. Seçimlerinizden asla pişman olmamalısınız, aksi takdirde bugün olduğunuz kişi asla olamazdınız. Seçimler yaparsınız ve onlardan ders çıkarırsınız; hayat böyledir. Belki sporda farklı seçimler yapabilirdi (diyelim ki bir zaman makinesi vardı), ama birinin kişisel hayatı hakkında bu soruyu sormanın adil olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bu deneyimlerden sonra çok güzel kızları oldu.

Hayat, hem olumlu hem de olumsuz yönleriyle başlı başına bir deneyimdir. Seçimlerinizden asla pişman olmamalısınız, aksi takdirde bugün olduğunuz kişi asla olamazdınız. Seçimler yaparsınız ve onlardan ders çıkarırsınız; hayat böyledir. Belki sporda farklı seçimler yapabilirdi (diyelim ki bir zaman makinesi vardı), ama birinin kişisel hayatı hakkında bu soruyu sormanın adil olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bu deneyimlerden sonra çok güzel kızları oldu.
çok vicdanlı birisin hocam :tbr: bende olsam aynı hatalarını yine de yapardım. icardi olmak neresinden bakarsan bak çok güzel birşeydir.

wanda evliyken yaşadıkları kaçamak aşırı tahrik edici birşeydir

Olm adama kızlarını versenize kodumun mahkemesi karının hali ortada

Şerefsiz satılıklar

Tamam, evet, bu senin ailenle ilgili ama neden bu yazı CL maçından sonra? Özellikle de Atletico başarı sonrasinda hakkında yazman gerekirken.

Kulüp onu hiç ilgilendirmiyor, eğer önemli olsaydı, önce 10 kilo verip sadece takıma odaklanırdı, kaptan olarak ve genel olarak profesyonel bir futbolcu olarak olması gerektiği gibi.

seni sewiyoruz
gaddarlığı ve kendince paso eleştiri yapmak suretiyle biatçı değilim showu yapmayı marifet sanan varoş taraftarımıza kulak asma
cimbomluluğu özümsemiş ender sporcularımızdan
sn kaptan yakında kontrat imzalayarak yüreğimize su serpmeli.

Başka marka yüzü topçu bulalım Dybala düşünülsün.

Kalmasının hiçbir sportif gerçekliği yok.
Marka yüzü adı altında kalacak gibi ama saha içinde olmadıktan sonra onun da devamlılığı ne kadar sürer emin değilim.

Çok tehlikeli bir kadın ya öyle böyle değil. Tam bir yılan.

Bu sarkıyı kim secmis birader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt