#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takıntı yapmışsın
icardi iç sahada 3-0 önde olduğumuz maçta sonradan girip penaltıdan 4. golü atarsa burada anti icardicilere keseceğimiz racon
1769800254024.webp

Mertens sonrası Osimhen'e göre oynadığımız oyunda forvetin ekmeğini taştan çıkarması gerekiyor. Bu durum mücadeleci forvete ihtiyaç duymakta. Icardi ise bitiriciliğiyle ön planda olan bir forvet tipi. Bu sebeple Osimhen'in yerini doldurmasını bekleyerek hata ediliyor.

Okan Icardi oynadığında onu kenar ve ortadan sürekli besleyeceği bir hücum planıyla desteklemiyor, ondan Osimhen olmasını bekliyor. Üstelik Mertens etkisi de ortada yokken. Icardi'den Osimhen gibi pres ve baskı bekliyoruz.

Evet Icardi formsuz, evet bir Osimhen değil ama biz onu ne kadar besliyoruz, ne kadar ona uygun oynuyoruz.

Icardi'yi ceza sahasında bir maçta 4 kez bile buluşturamıyoruz. Solda Lang, orta veya sağda da Asprilla oynadığında daha iyi ve etkili olabileceğini düşünüyorum.

Ben hayatımda Galatasaray taraftarı gibisini görmedim
Hicap duyuyorum bu grubun içinde bulunmaktan bazen

Ya bu adam değil mi Arabistan'da bizden kazanabileceğinin 2-3 katını reddeden
Avrupa'daki talipleriyle görüşmeye bile girmeyen (bkz. Milan)

O dönem ne diyordunuz GS taraftarı?
Başka yerde belki daha çok para kazanırsın
Başka yerde belki daha prestijli bir kariyer yaparsın
Ama hiçbir yerde seni bizim sevdiğimiz kadar sevmezler, sen burada bir topçudan fazlasısın

Ne oldu şimdi
Sizin için aşk böyle bir şey mi
Aşık olduğunuz kişi işinize yaramayı kesince bitiyor mu

Yazıklar olsun

Ben hayatımda Galatasaray taraftarı gibisini görmedim
Hicap duyuyorum bu grubun içinde bulunmaktan bazen

Ya bu adam değil mi Arabistan'da bizden kazanabileceğinin 2-3 katını reddeden
Avrupa'daki talipleriyle görüşmeye bile girmeyen (bkz. Milan)

O dönem ne diyordunuz GS taraftarı?
Başka yerde belki daha çok para kazanırsın
Başka yerde belki daha prestijli bir kariyer yaparsın
Ama hiçbir yerde seni bizim sevdiğimiz kadar sevmezler, sen burada bir topçudan fazlasısın

Ne oldu şimdi

Yazıklar olsun
asıl bize dua etsin istedigini yaptı izin istedi verdik ameliyatı bile keyfine oldu hazırlanmadı

kimse de bizim taraftar gibi sevmedi adamı

sonuc ne oldu kendine bakmadı saldı

Ne oldu şimdi

Yazıklar olsun

Elbette işe yaramayi kesince bitecek. Bir futbolcu iyi oynarsa sevilir, kötü oynarsa sevilmez bu dünyanın her yerinde böyledir ve son derece dogal bir durumdur.
Ama 2 yıl sonra misafir olarak stadimiza gelse herkes ayakta alkışlar yine.
Hagi bile yaşı dolayısıyla düşüşe geçeceğini farkedince bırakmıştı futbolu. Devam etse belki o da protesto edilebilirdi. Ama en tepede efsane olarak bıraktı. İcardi'de çok büyük düşüşte, guzel bir ayrilik en doğru karar olur.

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim takımda forveti besleme işinde ciddi sıkıntılar var. Osimhen de olması gerekenden çok daha az topla buluşuyor. Icardi düz ayaklı kenar oyuncuların kestiği paralel pasların çoğunda skor bulabiliyor ancak bu katkıyı ters ayaklı oynattığımız Sane-Barış ikilisinden alamıyoruz. Eren ve Kazımcan daha çok beslemiştir Icardi'yi. Mertens iyi durumdayken her ikisine de çok güzel servisler yapıyordu. İstedikleri topları atabiliyorlardı. Bu sezon biraz bunun kısırlığındayız. Sane-Osimhen arasında bile beklenilen uyumu göremedik hala.

Icardi topu kaleye sokabilen biri. Bu, uzun sezon maratonunda çok fazla sorunu çözen bir şey. Gol atma becerisi olmayan daha düşük bir profil golcüyle belki daha güçlü bir oyun oynayabiliriz ama skor konusunda yetersiz kalırsa çok saç baş yolarız.

Çok isteyen kendi halı saha takımına çağırsın, sıktı arabesk muhabbetler. Futbol profesyonel ve maaş karşılığı yapılan bir spor. Top mop oynadığı yok. Üzerine bir de 11 çıkmadığı maçlardan önce ısınmaya çıkmaz, herkesten önce soyunma odasına gider cart curt. Maçlardan sonra kayboluyorsunuz bir şey oynamadığı için, maç yoksa geliyorsunuz buraya.

Juve falan diyorlar çok inandırıcı değil ama velev ki gitti, mecbur zayıflayacak giderse. O zaman da sorgulayın bakayım Gs’de bu halde gezegen eleman niye orada zayıfladı diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt