#9 Mauro Icardi (K)

kilo fazlasından ziyade Kas vs Yağ oranında ciddi fark gibi iki fotoda.
Kilo da var, beli falan kalın.

Zaten göbeğe kilo alan bir adam değil, tüm vücuduna dağılıyor.

Fizik kalitesi dönüşü için en önemli şey, sıkı çalışmalı.

Kilo da var, beli falan kalın.

Zaten göbeğe kilo alan bir adam değil, tüm vücuduna dağılıyor.

Fizik kalitesi dönüşü için en önemli şey, sıkı çalışmalı.
Eylüle kadar ben sahada göreceğimizi sanmam (Eylül sonu hatta) - fizyoterapist ekibi mi artık neyse o kişiler yemesinden uykusuna takip etmeli. hiç şakaya gelecek sakatlık geçirmedi.

Eylüle kadar ben sahada göreceğimizi sanmam (Eylül sonu hatta) - fizyoterapist ekibi mi artık neyse o kişiler yemesinden uykusuna takip etmeli. hiç şakaya gelecek sakatlık geçirmedi.
Icardi'den bahsediyoruz, ligin ilk maçında süre alır, oynamak isteyecektir her türlü.

Adam diğer oyuncular idmanda ne yapıyorsa aynısını yapiyor. Okan hoca da kilo fazlası olduğunu söyledi. Kendisi gereken azmi gösteriyor. Kral ligin ilk maçında olmasa da evdeki ilk maçta süre alır gibi.

Kaptanımız en kısa sürede en iyi şekilde dönecektir.

HY nin dediğine göre 4-5 kilo fazlası varmış-şşş-

Icardi'den bahsediyoruz, ligin ilk maçında süre alır, oynamak isteyecektir her türlü.
Orasi kesin, tamda bu nedenle "sabret" demesi lazim saglik ekibinin. Sporcudur fiziklidir eyv ama ben inanilmaz tirsiyordum basit hareketlerde bile. Bi tik tuk hissediyorsun cunku...

Saha icinde sakaya gelmez demem ondan

Yolundan dönmem. Bu adamın 2 senede yaşattıklarını hiçbir şeye değişmem. Her derbide gol atarak kuşların psikolojisini bitirdi ilk sene. 2.senesinde sakat sakat gol kralı oldu. Biraz garantici olacağım ama Galatasaray tarihinin en iyi 5 oyuncusundan biri olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Çok önemli bir figür Galatasaray için, bunu teslim edelim. Ama bu sezon kendisi bir risk oluşturuyor. Okan Buruk çift santrafor işine dönerse oyun planı altüst olur. Bu risk hiç konuşulmuyor ama bence gerçekçi bir risk. Çift striker olmaz, kim kaldı ki öyle oynayan? Umarım Buruk’ta bunu düşünüyordur. Çift santrafor hiç içime sinmiyor.

şaka maka olay ne yav - instada kadının teki nude atmış buna , verdiği cevapta mı bir olay var anlamadım.

kaldı ki bunu biye paylaşıyorsa, ayrı konu.

Çok önemli bir figür Galatasaray için, bunu teslim edelim. Ama bu sezon kendisi bir risk oluşturuyor. Okan Buruk çift santrafor işine dönerse oyun planı altüst olur. Bu risk hiç konuşulmuyor ama bence gerçekçi bir risk. Çift striker olmaz, kim kaldı ki öyle oynayan? Umarım Buruk’ta bunu düşünüyordur. Çift santrafor hiç içime sinmiyor.
3 lu defans ve cift forvete gıcık oluyorum

ulan kızının isminin dövmesini de gidip oraya yaptırmazsın be adam videoyu izleyince şimdi farkettim

Geri
Üst Alt