- 31 Ağustos 2021
- 54.138
- 39.471
- 2.228
kilo fazlasından ziyade Kas vs Yağ oranında ciddi fark gibi iki fotoda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kilo fazlasından ziyade Kas vs Yağ oranında ciddi fark gibi iki fotoda.
Kilo da var, beli falan kalın.kilo fazlasından ziyade Kas vs Yağ oranında ciddi fark gibi iki fotoda.
kolunda niye ts yazıyor ?
Eylüle kadar ben sahada göreceğimizi sanmam (Eylül sonu hatta) - fizyoterapist ekibi mi artık neyse o kişiler yemesinden uykusuna takip etmeli. hiç şakaya gelecek sakatlık geçirmedi.Kilo da var, beli falan kalın.
Zaten göbeğe kilo alan bir adam değil, tüm vücuduna dağılıyor.
Fizik kalitesi dönüşü için en önemli şey, sıkı çalışmalı.
Icardi'den bahsediyoruz, ligin ilk maçında süre alır, oynamak isteyecektir her türlü.Eylüle kadar ben sahada göreceğimizi sanmam (Eylül sonu hatta) - fizyoterapist ekibi mi artık neyse o kişiler yemesinden uykusuna takip etmeli. hiç şakaya gelecek sakatlık geçirmedi.
Orasi kesin, tamda bu nedenle "sabret" demesi lazim saglik ekibinin. Sporcudur fiziklidir eyv ama ben inanilmaz tirsiyordum basit hareketlerde bile. Bi tik tuk hissediyorsun cunku...Icardi'den bahsediyoruz, ligin ilk maçında süre alır, oynamak isteyecektir her türlü.
Osimhen'i mi görmek isterdinBi bununkini gördügüm eksikti bu ne ya
Bi bununkini gördügüm eksikti bu ne ya
Intihar etmeyi ciddi opsiyon olarak düsünürüm…Osimhen'i mi görmek isterdin
Fisek patlarken video cekip yollamis (tabi icardiyse)şaka maka olay ne yav - instada kadının teki nude atmış buna , verdiği cevapta mı bir olay var anlamadım.
kaldı ki bunu biye paylaşıyorsa, ayrı konu.
3 lu defans ve cift forvete gıcık oluyorumÇok önemli bir figür Galatasaray için, bunu teslim edelim. Ama bu sezon kendisi bir risk oluşturuyor. Okan Buruk çift santrafor işine dönerse oyun planı altüst olur. Bu risk hiç konuşulmuyor ama bence gerçekçi bir risk. Çift striker olmaz, kim kaldı ki öyle oynayan? Umarım Buruk’ta bunu düşünüyordur. Çift santrafor hiç içime sinmiyor.