#9 Mauro Icardi (K)

Osi ye Cagne diyenler aynı zamanda Icardi ye de aynısını söylemiş oluyorlar o zaman
Osi çok pozisyona giriyor o yüzden sayısal olarak daha çok kaçırıyor, göze çarpıyor böyle olunca.

Oyuncuların attığı gol tipleri de farklı zaten, Icardi daha son vuruşçu, Osi biraz daha güç ve atletizm odaklı pozisyonlarda golü buluyor.

Tottenham maçındaki gibi goller de atıyor tabii.

En baba forvet bile %30u bulamıyor bu arada, bu verilerde hatırladığım en yüksek Burak Yılmazdı, %29 civarına ulaşmıştı bir ara.

Osi çok pozisyona giriyor o yüzden sayısal olarak daha çok kaçırıyor, göze çarpıyor böyle olunca.

Oyuncuların attığı gol tipleri de farklı zaten, Icardi daha son vuruşçu, Osi biraz daha güç ve atletizm odaklı pozisyonlarda golü buluyor.

Tottenham maçındaki gibi goller de atıyor tabii.

En baba forvet bile %30u bulamıyor bu arada, bu verilerde hatırladığım en yüksek Burak Yılmazdı, %29 civarına ulaşmıştı bir ara.
Burada benim kızdığım nokta tek ya da 2-3 veri baz alınarak övülmesi ya da gömülmesi topçuların. Icardi kötü olabilir ya da umursamıyor bile olabilir ama prime döneminde bile koşmamış adamı koşu mesafesi ile gömmek art niyetli geliyor bana.

Burada benim kızdığım nokta tek ya da 2-3 veri baz alınarak övülmesi ya da gömülmesi topçuların. Icardi kötü olabilir ya da umursamıyor bile olabilir ama prime döneminde bile koşmamış adamı koşu mesafesi ile gömmek art niyetli geliyor bana.
Yok ya Icardi aşırı hızlı bir santrafordu önceden, Inter döneminde atletizm olarak da bayağı iyidi, top süremez ama ikili mücadele vermezdi.

Bizde de bence ilk sezon böyleydi sonrasında kötü.

Geçmişte çok az topla buluşurdu bizde o konuda daha iyi zira pasörlüğünü gösterdi bizde, daha önceki kariyerinde göstermediği bir yönüydü.

Ağır olması problem değil de ikili mücadele kazanamıyor olması problem, neyse sahaya çıksın da önce, ne durumda fikrimiz yok çünkü.

Yok ya Icardi aşırı hızlı bir santrafordu önceden, Inter döneminde atletizm olarak da bayağı iyidi, top süremez ama ikili mücadele vermezdi.

Geçmişte çok az topla buluşurdu bizde o konuda daha iyi zira pasörlüğünü gösterdi bizde, daha önceki kariyerinde göstermediği bir yönüydü.

Ağır olması problem değil de ikili mücadele kazanamıyor olması problem, neyse sahaya çıksın da önce, ne durumda fikrimiz yok çünkü.
heh bu dense tamam ama sırf koşmadığı gibi bir veri ile vurmak sinir bozucu geliyor. belki de eray ı gıcık olduğum için öyle hissettim

Ilk iki ay alisma süreci olacak zaten yavas yavas oynatilarak, kasimdan sonrs tam belli olur

Barış'a felaket derecede kanatta ihtiyacımız var. Santrafor oynayamıyor değil ama Barış kanatta olunca resmen rahatlıyoruz.

İcardi sakatlığından dönüşü problem ama Osi de resmen sezon açılışına kadar hiç çalışmadı gibi. Belki bireysel çalışmıştır bilmiyoruz ama Cuma günü kalkıp da hazır bir şekilde oynaması mümkün değil. Osi'nin de form tutması için rahat 1 aya gerek olabilir.

Bu süreçte inşallah tökezlemeyiz.

İcardi'nin Osimhen'den dolayı çok sağlam sahalara döneceğine inanıyorum.

Bunu İcardi'yi çok seven biri olarak istemem. Nedeni şu;

İcardi bu sezonun %60'ında yer alsa ve 13-15 gol 7-8 asist yapsa bizim için yeterli. Osimhen'e 75 milyon euro verdik ve gerçekten çok çalışması lazım. Kariyerinin belki en dominant sezonunu geçirmesi elzem. Kobe Bryant'ın 50 kilo testis koyduğu Lakers sezonu vardı meşhur, aynı efekti bekliyorum kendisinden.

Sergi Gomez: "La Masia'da Icardi ile oda arkadaşıydım. Barcelona'ya ilk geldiğinde bir sapan yaptı. O sapanla bir güvercin vurdu, ateş yaktı, pişirdi ve gözlerimin önünde yedi. O an 'vay be, beni bu adamla ne bekliyor' diye düşündüm."

heh bu dense tamam ama sırf koşmadığı gibi bir veri ile vurmak sinir bozucu geliyor. belki de eray ı gıcık olduğum için öyle hissettim
20 maç üst üste 2şerden 40 gol atsa,
21. maç paspal oynasa, atıyorum bir kköy ya da inönü deplasmanında,
buraya gelip sayfalarca icardi nefreti kusacaklar var yaw. ben de ona ayar oluyorum.

Sergi Gomez: "La Masia'da Icardi ile oda arkadaşıydım. Barcelona'ya ilk geldiğinde bir sapan yaptı. O sapanla bir güvercin vurdu, ateş yaktı, pişirdi ve gözlerimin önünde yedi. O an 'vay be, beni bu adamla ne bekliyor' diye düşündüm."

Hikayenin devami gunah dolu bir gece olsa gerek Sergio

Etrafına alfa olduğunu göstermek istemiş

10 numarada mükemmel bağlantı yapacak kral. Aynı zamanda Osi ile yer değiştirerek rakip defans larda denge falan bırakmaz. Bence 4 2 3 1 de Mertens rolünü çok iyi yapar. Kendisi en az Osi kadar top saklayabiliyor

Gxc7EVWXgAAppkS

Geri
Üst Alt