#9 Mauro Icardi (K)

Klas kalıcıdır

Bir zahmet artık bu adama 10 kilo fazlası var, koşamıyor, bu ne hal vesaire demeyi bırakalım please.

Bu adam özel bir adam. Ölü hali bile her zaman iş yapacak bir stili var zaten. Herkes sakatlık sonrası Falcao vesaire gibi adamlarla aynı kutuya sokmasın kralı.

Maval okuyordu herjes. Yok ekime kadar forma giymez, yok 11 başlamaz vs. 2 hafta sonra 11 çıkmasın ben hiçbir şey bilmiyorum. İşin kötü tarafı hoca Icardi’yi çıkaramaz da… Osimhen’de aynı şekilde, Sane’de de.. Olan Barış ve Yunus’a olacak gibi..

Yunus yine Kerem arkasında kaldığındaki modunu açmış gibiydi dün zaten. Barış’ın çok sivrilmesi onu düşürmüş

Isınmaya kalktığı an ve tribünlerin kıyametinin vidyosu düşmedi mi daha? Bu ikonik anı herhalde birileri kayda almıştır.

Kilosundan rahatsız olan varsa konuda fazlalık yapmasın. Bizde biliyoruz kilosunu. Dillendirince kilo vermiyor adam. Ne olursa olsun çıktı attı golünü. Kilosuyla ilgili takıntısı olan için john duran var suyun karşı tarafında ona bakıp orgazm olabilir 👍🏻

Kilosundan rahatsız olan varsa konuda fazlalık yapmasın. Bizde biliyoruz kilosunu. Dillendirince kilo vermiyor adam. Ne olursa olsun çıktı attı golünü. Kilosuyla ilgili takıntısı olan için john duran var suyun karşı tarafında ona bakıp orgazm olabilir 👍🏻

Ben takiyorum kilosuna. Orgasm morgasma da gerek yok.
2 ay oldu arkadas futbolcu 2 ayda saglikli 10kg verebilir.
Kollari boksor gibi olmus forvetten bahsediyoruz.
Ilk geldigi maca bakin, bir de bugunki haline.
Sampiyonlar Liginde iki kosu yapamayinca gorecegiz buralari, sonra aglamak yok ama.
Ciddilesmesi lazim, seviyoruz, mutlu oluyoruz, cok guzel isler yapti Turkiye liginde ama asıl meseleyi unutmayalim.
Burasi Icardisaray degil Galatasaray.
Birisi cikip ciddi bir sekilde bu form durumu ile ilgili konusup, demotive etmeden konuyu aktarmasi lazim.
Saka mi ya bir adama $10-15m verip bir de yemek aliskanliklari ile ugrasmak.
Tek isi gucu fit olup oynamasi zaten.
Ki gecirdigi sakatlikta en kritik konu fazla kilolari olmamasi.
Kendi kontrol edebilecegi ve biraz ozveri gosterse sorun kalmayip performansini 3'e katlayacagi birsey istiyoruz.
Onu da yapsin bir zahmet.

Ben takiyorum kilosuna. Orgasm morgasma da gerek yok.
2 ay oldu arkadas futbolcu 2 ayda saglikli 10kg verebilir.
Kollari boksor gibi olmus forvetten bahsediyoruz.
Ilk geldigi maca bakin, bir de bugunki haline.
Sampiyonlar Liginde iki kosu yapamayinca gorecegiz buralari, sonra aglamak yok ama.
Ciddilesmesi lazim, seviyoruz, mutlu oluyoruz, cok guzel isler yapti Turkiye liginde ama asıl meseleyi unutmayalim.
Burasi Icardisaray degil Galatasaray.
Birisi cikip ciddi bir sekilde bu form durumu ile ilgili konusup, demotive etmeden konuyu aktarmasi lazim.
Saka mi ya bir adama $10-15m verip bir de yemek aliskanliklari ile ugrasmak.
Tek isi gucu fit olup oynamasi zaten.
Ki gecirdigi sakatlikta en kritik konu fazla kilolari olmamasi.
Kendi kontrol edebilecegi ve biraz ozveri gosterse sorun kalmayip performansini 3'e katlayacagi birsey istiyoruz.
Onu da yapsin bir zahmet.
İlk geldiği zaman adam 29 yaşında ve fitti. Şimdi 32 yaşında ve doğal olarak büyük bir sakatlıktan çıktı. Bu adam zenci genlerine sahip değil öyle 4 ayda zımba gibi olsun. Bağ koparan adamda ne olursa olsun yaşını göz önüne aldığında kasmak istemez. Sende olsan aynısını yaparsın. Aldığı para gösterdiği azime birşey diyemem ama sen burda 7 24 yazsanda kilosunu değiştiremeyeveksin. Bunu yapacak Okan Buruk ve Sağlık ekibi. Bu adamın suçu değil. En baştan verilen taviz var. Sonuç olarak adam gol atması için alındı. Sakatlanana kadar da gayet yüksek katkı verdi. İcardi dediğin adam hiçbir dönemde mükemmel çalışkan biri olmadı. Gençliğinde böyle olan bir adamı bu yaşlarda zaten çalıştıramazsın. Bizde çok istiyoruz sizin istediklerinizi ama adam bu maalesef. Yinede ben kendisinden 10 numara olarak faydalanıp takımı daha ileriye taşıyacağı kanısındayım

İlk geldiği zaman adam 29 yaşında ve fitti. Şimdi 32 yaşında ve doğal olarak büyük bir sakatlıktan çıktı. Bu adam zenci genlerine sahip değil öyle 4 ayda zımba gibi olsun. Bağ koparan adamda ne olursa olsun yaşını göz önüne aldığında kasmak istemez. Sende olsan aynısını yaparsın. Aldığı para gösterdiği azime birşey diyemem ama sen burda 7 24 yazsanda kilosunu değiştiremeyeveksin. Bunu yapacak Okan Buruk ve Sağlık ekibi. Bu adamın suçu değil. En baştan verilen taviz var. Sonuç olarak adam gol atması için alındı. Sakatlanana kadar da gayet yüksek katkı verdi. İcardi dediğin adam hiçbir dönemde mükemmel çalışkan biri olmadı. Gençliğinde böyle olan bir adamı bu yaşlarda zaten çalıştıramazsın. Bizde çok istiyoruz sizin istediklerinizi ama adam bu maalesef. Yinede ben kendisinden 10 numara olarak faydalanıp takımı daha ileriye taşıyacağı kanısındayım

Abi ben bu arkadasin zenci atletism zirvesine ulasmasini beklemiyorum ki, sadece kilo fazlasi olmasin yeter. Bu da yemek yememekle gecer. Herif haftada 5 gun antreman yapip haftasonu mac oynuyor. Yani tek gorevi yemek yememek, kalori defisit saglamak. Bunu da yapsin bir sekilde diyorum, burda biz degil, Okan hoca ya da Yener hoca degil kendisi karar vermesi lazim ve bize saygi duymasi lazim. Yeme abi bu kadar basit.

Yoksa ondan tabi ki 28 yasindaki PSG halini beklemiyoruz, ama bir Dzeko'ya bakin mesela 40 yasinda adam. Yani muhtesem yetenekli bir Icardi var, lig kolay diye hayatimi yasayayim modunda olmamali. Cunku Avrupa'da bir ikili mucadele kazanamayip sakatlanir bu hali ile..

Bağ koparan adamın kullandığı kortizonu, ilaçları, takviyeleri, günlük alması gereken kaloriyi vs hiç hesap etmeyip “yeme abi bu kadar basit” demek biraz gülünç. Yaptığı onca şeyden sonra sorumsuz, ciddiyetsiz gibi nasıl görebiliyorsunuz bu adamı çok ilginç.

Bağ koparan adamın kullandığı kortizonu, ilaçları, takviyeleri, günlük alması gereken kaloriyi vs hiç hesap etmeyip “yeme abi bu kadar basit” demek biraz gülünç. Yaptığı onca şeyden sonra sorumsuz, ciddiyetsiz gibi nasıl görebiliyorsunuz bu adamı çok ilginç.

Ya ben 2018'de on capraz baglarimi koparttim sag dizimde. Ameliyattan 4 ay sonra hali saha maci oynadim. Kilo falan da almadim, kortizon ve ilac takviyeleri de yok. Oyle bir sakatlik degil bu, adamlar arka adeleden ya da vucudun farkli noktalarindan et alip yapistiriyorlar oraya. Ilk 2 ay mobilite zor, sonraki ay daha kolay, 4. ay da gayet normallesiyorsun. Ben terapi, yemek ve yuzmeyi cok ciddiye aldigim icin 4 ay sonra mac oynadim, 5 ay sonra 20km kosu yaptim.

Bunlari yazma nedenim Icardi'yi sevmemem degil, herif 10 numara tip, cok da guzel isler yapti, ama biz burda Avrupa diyoruz Sampiyonlar Ligi diyoruz karsisindaki adam Saliba, Rudiger, Bastoni falan olacak bunlara mucadeleyi kazanmayi gectim yan yana kosacak halde degil su an Icardi. Bunu da bir profesyonel ortamda kabul etmeme hakkim var diye dusunuyorum, taraftar olarak da boyle yorumluyorum. Istanbul'da gorsem de soylerim kendisine acikcasi :)

Geri
Üst Alt