#9 Mauro Icardi (K)

Yedek kalmayı sorun etmeyecekse ve makul bir ücrete devam edecekse kalmasında bir sakınca yok.

Hep diyoruz ya futbol bizim zamanımızdaki futbol değil diye, bence taraftarlar da çocukluğumuzda olan kadar değil. Doyumsuz, vefasız, tutkusuz ve korkak.

Bu taraftar 2000 yılında olsaydı 99-2000’de Sergen geldiğinde Hagi artık yaşlandı gitsin falan derlerdi muhtemelen. 96 maçta 66 gol 20 asist yapan adam futbolu Galatasaray’da bıraksın isterim ben mesela. 32 yaşında kovalamak yerine doyana kadar izleyeyim isterim. Kaldı ki o futbolcu fiziğiyle değil zekası ve bitiriciliğiyle oynayan bir futbolcu 2 sene 3 sene ne kadar oynarsa iş yapar.

Ama olmaz şımarık taraftara göre o bu kadar para vermek olmaz onu derhal def etmeli yerine 10 katını harcayarak doldurmaya çalışmalıyız. Gomis’e yaptığımız gibi mesela. Buraya yazıyorum Icardi gitsin bu sene sonu 35 yaşında tekrar getiririz “reis bizi kurtar” diye. Öyle de utanmaz ve arlanmaz haldeyiz.

Bu arada istemeyenlerin bir çoğu Osimhen’e güvenip istemiyor ama aynı şımarık taraftar şu biraz sallansa Osimhen için de başlar “Derhal araplara satmak lazım” diye. Hani vefa? Solo il Gala falan… Ha pardon çok para kazanıyorlar değil mi? Hagi zaten bedava oynuyordu. Diğer futbolcular milyon doları bulmazken Hagi 4-5 milyon dolar garanti ücret alıyordu. O zamanın 4-5’e şimdinin 15-20’si işte. Boşuna tatava yapmayın.

Normal şartlarda zaten (her ne kadar ilk sezonunda çok güçlü de olsa) fiziğiyle oyuna tutunan bir adamdan ziyade golü koklayıp nerede durmasını bilen pozisyon almada ve bitiricilikte world class bir adam olduğu için 37 38e kadar oynayabilirdi nitekim Dzeko bile iş yapıyor Icardi'nin ondan en az 3 kat daha kaliteli bir sf olmasını da hesaba katarsak çok çok uzun yıllar daha oynayabilirdi vallahi üzülüyorum ne diyeyim yazık olacak umarım kendini toplar artık

Nasıl kızacaz ki yav :D Alınan 2 şampiyonlukta katkısı en çok olan isim.Galatasaray'ı her yerde savunan 1'i.Kral'a yeni sözleşme istiyoruz..

Bazen düşünmeden edemiyor insan , takım arkadaşının eşine hallenmesen , milli takımdan veto yemesen , kafayı tamamen futbola versen acaba nasıl bir kariyerin olacaktı ? Yollarımız kesişecek miydi? Hiç sanmıyorum.

Kader ağlarını örmüş , yollarımız kesişmişse vardır bir hikmeti bu işin.

Gerçekten s.çıp batırana kadar benden tam destek. Oda bir insan robot değil beyler. Yaşadıkları da kolay şeyler değil. Aldığı parayı çok bulabiliriz ama verdiklerinin yanında bence lafı edilmez.

Bu arada milli ara da istanbulda kalıp ekstra çalışmasını beklerdim. China yı alıp madride gitmesi kaptanın yapacağı iş değil.
%100 Barcelona yapardı

icardi bey sözleşme yenileme için zam talep edecekmiş horsezata göre

nevzat yine karıştırma peşine düşmüş 5-6M ye 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalanır icardinin zam istediğini düşünmüyorum.

Fitleṣmezse sezon sonu guzelce vedalasalim

Fitleṣirse de sezon sonu yillik 3-4milyondan 1+1 uzatalim

kavukcu nun,horszat i kalaylamasinin ardindan

hbrlere itibar etmem mümkün mü

Şimdiden kalacak gidecek muhabbetine gerek yok. Özellikle medya ayağı bu toplara girmemeli. İyi niyet aramam bunda. Icardi tarafı şimdi sözleşme istiyorsa da oturup konuşulup bir hedef koyulmalı. Oyuncuyla doğru iletişim kurmayıp gidip Nevzat gibilerle hedefe koyarsanız bu işin sonu kötü biter. Ayrılacaksak bile güzel ayrılmamız lazım.

Şimdiden kalacak gidecek muhabbetine gerek yok. Özellikle medya ayağı bu toplara girmemeli. İyi niyet aramam bunda. Icardi tarafı şimdi sözleşme istiyorsa da oturup konuşulup bir hedef koyulmalı. Oyuncuyla doğru iletişim kurmayıp gidip Nevzat gibilerle hedefe koyarsanız bu işin sonu kötü biter. Ayrılacaksak bile güzel ayrılmamız lazım.
Ayrılıklar da sevdaya dahildir onatım bitmesi gerek yoksa birbirimizi hırpalarız yeriz

Maalesef yakin zamanda söyle bir sey olabilir

1760346891678.webp

Geri
Üst Alt