Sedat Yıldız
10 Numara!
		- 30 Aralık 2021

- 19.215

- 17.163

- 1.578

Yedek kalmayı sorun etmeyecekse ve makul bir ücrete devam edecekse kalmasında bir sakınca yok.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 Barcelona yapardıBazen düşünmeden edemiyor insan , takım arkadaşının eşine hallenmesen , milli takımdan veto yemesen , kafayı tamamen futbola versen acaba nasıl bir kariyerin olacaktı ? Yollarımız kesişecek miydi? Hiç sanmıyorum.
Kader ağlarını örmüş , yollarımız kesişmişse vardır bir hikmeti bu işin.
Gerçekten s.çıp batırana kadar benden tam destek. Oda bir insan robot değil beyler. Yaşadıkları da kolay şeyler değil. Aldığı parayı çok bulabiliriz ama verdiklerinin yanında bence lafı edilmez.
Bu arada milli ara da istanbulda kalıp ekstra çalışmasını beklerdim. China yı alıp madride gitmesi kaptanın yapacağı iş değil.
AslaYedek kalmayı sorun etmeyecekse ve makul bir ücrete devam edecekse kalmasında bir sakınca yok.
Ayrılıklar da sevdaya dahildir onatım bitmesi gerek yoksa birbirimizi hırpalarız yerizŞimdiden kalacak gidecek muhabbetine gerek yok. Özellikle medya ayağı bu toplara girmemeli. İyi niyet aramam bunda. Icardi tarafı şimdi sözleşme istiyorsa da oturup konuşulup bir hedef koyulmalı. Oyuncuyla doğru iletişim kurmayıp gidip Nevzat gibilerle hedefe koyarsanız bu işin sonu kötü biter. Ayrılacaksak bile güzel ayrılmamız lazım.
olmaya da bilir