#9 Mauro Icardi (K)

Aynı anda bütün hücum kuvvetlerimizi sahada görebilsek keşke. Dönüşüyle birlikte Icardi-Osimhen-Sane-Barış; bu dörtlüden hiçbiri kesilmez. Ama bu kez Sara'dan ya da Yunus'tan nasıl geçilecek, biraz sancılı

Eli sürekli şeyinde, çok aç çok azmış, derhal formayı giymek istiyor.

Bir futbolcumuz için hazırlanan en güzel transfer videosu kaptana aittir. Ara ara açıp dinler; hüzünlenirim. 1 sene kaybına üzülürüm. Haydi kaptan sakat sakat gol kralı da oldun; ilk senende de bütün derbilerde gol atarak derbi canavarı olduğunu gösterdin.
yeni zaferlere götür bizi

Bir futbolcumuz için hazırlanan en güzel transfer videosu kaptana aittir. Ara ara açıp dinler; hüzünlenirim. 1 sene kaybına üzülürüm. Haydi kaptan sakat sakat gol kralı da oldun; ilk senende de bütün derbilerde gol atarak derbi canavarı olduğunu gösterdin.
yeni zaferlere götür bizi

Muthis is

Bunu izleyince tarihimizin en pahalı oyuncusu Osimhen için hazırlanan videoya sövüyorum. Sosyal medya ekibi çok kötü is çıkarmıştı.
Ya garip gurup cok fazla sey yapmaya calistilar acikcasi. Gene muzik bilmemne guzel havasi var osi videosunun ama ustteki video gibi bir his ve hikaye uyandirmiyor.

Simgesel olarak kuş avcısı icardi için sapan yapip gsstorede satmak lazim

Canımız ciğerimizdir ama 10 kilo filan fazlası var gibi. Bu fiziksel durumla sahaya atılırsa Allah muhafaza tekrar sakatlanır ve işleyen sistemi de bozup yükümlülük haline gelir. Sakatlandığı pozisyonda da darbesiz bir şekilde sakatlanmıştı zaten.
Fit duruma gelene kadar oyna(ya)mayacağının açık bir şekilde belirtilmesi lazım. Yani tamam ağır sakatlıktan döndü de, 8 ay oldu kardeşim. Çapraz kopartıp da bu kadar kilo fazlası ile dönen futbolcu hatırlamıyorum pek.

Millet linç edilme korkusundan kendisine en ufak laf edemiyor. Bu hal ne? Bu taraftar sana fazlasıyla sevgi verdi, karşılığı 2 yıldır sosyal medya fenomenliği. Bu sene yedek kalmak istemeyip Osimhen'i aşağı çekmezsin umarım.

Millet linç edilme korkusundan kendisine en ufak laf edemiyor. Bu hal ne? Bu taraftar sana fazlasıyla sevgi verdi, karşılığı 2 yıldır sosyal medya fenomenliği. Bu sene yedek kalmak istemeyip Osimhen'i aşağı çekmezsin umarım.

La tamam kilo var buna lafım yok ama 2 yıldır sosyal medya fenomenliği dediğin yılın ilki gol kralı geçen sene de sakattı adam.

Şu muhabbet hiç bitmiyor.

Adam ikinci sezonun %70'inde sakat sakat oynadi hala yatisa gecti diyorsunuz, bir de Fener medyasi gibi algi yapiyorsunuz bu konuda. Sanki o sezon İcardi birşey yapmamış da başka bir oyuncu gol kralı olmuş... Ağır sakatlıktan yeni çıkmış birisi için neden hemen fırsat bulmuş gibi onu yargılamak isteniliyor, bu ne kazandırır merak ediyorum.

Biraz bazı şeyleri zamana mı bıraksak hani öyle olması gerektiği için? Sonra yargılamak için yine zaman bulunur.

Kralımız kas yapmış, ben öyle gördüm.

Geri
Üst Alt