#9 Mauro Icardi (K)

Icardi futbol aklının yarısını zekat diye dağıtsa Super lige yeter.

Ayağını falan geçiyorum herif futbolu zekasıyla oynuyor.

En büyük mu bilmiyorum ama cok büyük

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Millet linç edilme korkusundan kendisine en ufak laf edemiyor. Bu hal ne? Bu taraftar sana fazlasıyla sevgi verdi, karşılığı 2 yıldır sosyal medya fenomenliği. Bu sene yedek kalmak istemeyip Osimhen'i aşağı çekmezsin umarım.

Dar kalıplı formalar yapıyordu Nike. Puma ise tam tersi. Bence onunla da ilgisi var.

Şu muhabbet hiç bitmiyor.

Adam ikinci sezonun %70'inde sakat sakat oynadi hala yatisa gecti diyorsunuz, bir de Fener medyasi gibi algi yapiyorsunuz bu konuda. Sanki o sezon İcardi birşey yapmamış da başka bir oyuncu gol kralı olmuş... Ağır sakatlıktan yeni çıkmış birisi için neden hemen fırsat bulmuş gibi onu yargılamak isteniliyor, bu ne kazandırır merak ediyorum.

Biraz bazı şeyleri zamana mı bıraksak hani öyle olması gerektiği için? Sonra yargılamak için yine zaman bulunur.
Kabuk bağlayan yaranın kabuğunu sürekli yolup iyileşmesine fırsat vermeyen insanlarla dolu maalesef ülke.

Icardi ilk 3-4 ay disinda bizde hic fiziksel olarak zirvede degildi. TR icin yeterli olsa da Avrupa icin yetersiz oluyor. Bu sezon da boyle devam ederse yine Avrupada birsey yapamaz. Yetenekli ve akilli bir oyuncu ama modern futbolda 2kg fazlalik bile kabul edilebilir degil.

Ayrica, 3 sene onceki vucut degisiyor ve tam degisim surecinde 29-33 yas arasi, govde kalinlasiyor ve vucut eski lean halinde kalamiyor, kalmak icin uyku antreman yemek uclusu kusursuz uygulanmasi gerekiyor.. bu da tabi Icardi'nin yapmadigi birsey..

Neyse en azindan iki bacak da kuvvetli olsun ordan bir sakatlik tekrari olmasin, TR maclarinda kilitleri acar, Avrupa'da Osimhen var zaten en fazla 10 numara olarak kullaniriz..

Bu akşam kadroda olacakmış.
Bu aşkı anlatmaya kelimeler kifayetsiz

Şu muhabbet hiç bitmiyor.

Adam ikinci sezonun %70'inde sakat sakat oynadi hala yatisa gecti diyorsunuz, bir de Fener medyasi gibi algi yapiyorsunuz bu konuda. Sanki o sezon İcardi birşey yapmamış da başka bir oyuncu gol kralı olmuş... Ağır sakatlıktan yeni çıkmış birisi için neden hemen fırsat bulmuş gibi onu yargılamak isteniliyor, bu ne kazandırır merak ediyorum.

Biraz bazı şeyleri zamana mı bıraksak hani öyle olması gerektiği için? Sonra yargılamak için yine zaman bulunur.
Bazi bos konusanlara myc basilmali 3-4 gün

Sanirim bugün göstermelik olarak kadro da olacak. Ilk ic saha maci 15-30 dk oynar

Yener hocaya güven sonsuz. Iyi hazirlamistir

Geri
Üst Alt