#9 Mauro Icardi (K)

Zor maçlarda sıçtığını kimse inkar etmiyor da dün icardi oynuyor diye eyüp maçının zor geçeceğini iddia edenler için in terketme çağrısı yapacan mı 🥸
Onlar da terketmeli haklısın.

Senin gibi her koşulda makul destekleyenlere birşey demiyorum btw

Onlar da terketmeli haklısın.

Senin gibi her koşulda makul destekleyenlere birşey demiyorum btw
Ben terk etmiyom. Anteb maçında sıçmadık mı daha yeni bu oynuyorken. Biten maçlarda 3. 4. golleri atacağına Anteb maçında 1 tane soksaydı 2 beraberlik hakkımız wardı şimdi

Ben terk etmiyom. Anteb maçında sıçmadık mı daha yeni bu oynuyorken. Biten maçlarda 3. 4. golleri atacağına Anteb maçında 1 tane soksaydı 2 beraberlik hakkımız wardı şimdi
O maçta kötüydü de normalde o tür maçlarda bu kadar kötü olmuyor, golünü atıyor en azından, Eyüp ve Alanya gibi.

Mücadele gerektiren maçlarda kayboluyor.

Bir de takımda yani olm sonuçta, illaki bazı maçlarda oynaması lazım.

Kocaeli, Sikeciler, Tinerciler, Trabzon maclarinda takimin 80 milyon bonservis, 25 milyon maasli santraforu ne yapti? Ciddi maclarda takim halinde iyi degilsen forvetteki adamin kim oldugunun onemi kalmiyo. Cok uzun suren bir sakatliktan donmus, tembel olmasa 150 milyon versen TR’ye getiremeyecegin adam takimin en cok gol atan oyuncusu ama futbol fakirlerini ikna edemiyo. Zorunuza gitmesin. Osimhen’de, bu haliylede ulkenin acik ara en iyi golcusu Icardi de bizim. Keyfini cikarin.

Sikecilere sokan bir tarzi var lordun

Kocaeli, Sikeciler, Tinerciler, Trabzon maclarinda takimin 80 milyon bonservis, 25 milyon maasli santraforu ne yapti? Ciddi maclarda takim halinde iyi degilsen forvetteki adamin kim oldugunun onemi kalmiyo
Bu nasıl yorum?

Kocaeli maçında golünü attı Sara'nın ofsaytından döndü
Jk maçında zaten 60 dakika 10 kişi kaldık, ondan 4 gün önce Liverpool maçına çıktık ki Osimhen o maçta neler yaptı yazmaya gerek yok
Fb maçında Osimhen'in korkusuna ileri çıkamadı herifler, oyununa laf etmek için maçı izlememiş olmak lazım. Hakem şeref sahibi biri olsa dağıtmıştı onları da, ki oyundan çıktığı gibi ileride baskı olmayınca 5 dakikada yokluğu hissedildi.
Ts maçından 4 gün sonra Ajax deplasmanına gittik adam 3 tane attı. Ts maçını son dakikalara kadar rölantide oynadık saçma şekilde.

Bir de üstüne niye bonservisi 75'den 80'e, maaşı 21'den 25'e çıkardın onu da anlamış değilim. İkisi de bizim keyfini sürelim diyorsun Osimhen'e laf sokuyorsun.

Forvetteki adamın takım kötüyken önemi kalmıyor yorumuna zaten hiç girmiyorum.

Bu nasıl yorum?

Kocaeli maçında golünü attı Sara'nın ofsaytından döndü
Jk maçında zaten 60 dakika 10 kişi kaldık, ondan 4 gün önce Liverpool maçına çıktık ki Osimhen o maçta neler yaptı yazmaya gerek yok
Fb maçında Osimhen'in korkusuna ileri çıkamadı herifler, oyununa laf etmek için maçı izlememiş olmak lazım. Hakem şeref sahibi biri olsa dağıtmıştı onları da, ki oyundan çıktığı gibi ileride baskı olmayınca 5 dakikada yokluğu hissedildi.
Ts maçından 4 gün sonra Ajax deplasmanına gittik adam 3 tane attı. Ts maçını son dakikalara kadar rölantide oynadık saçma şekilde.

Bir de üstüne niye bonservisi 75'den 80'e, maaşı 21'den 25'e çıkardın onu da anlamış değilim. İkisi de bizim keyfini sürelim diyorsun Osimhen'e laf sokuyorsun.

Forvetteki adamın takım kötüyken önemi kalmıyor yorumuna zaten hiç girmiyorum.
Osimhen’e laf sokan olmadi. Konunun ozunu kavramamissin renkdas. Icardi’yi elestirenler ciddi maclardan dem vuruyo, ona atifti. Kimse Icardi ucup kaciyo demiyo burda. Ama elestirenler gerceklerden uzak sacma yorumlar yapiyo. Takim forvetine top getirmezse Osimhen dahi olsa sonuc degismiyo demek istedik. Icardi’nin sakatligini yasayip geri dondugunde destanlar yazan kim olmus bilen varsa bizde bilelim. Adam yeni yeni kendini buluyo. Tum fiziksel zayifligina ragmen tonla gol atmis. Neymis efendim bos kaleymis. Bu gozler BAY’in Ilkay’in Osimhen’in bos kaleye atamadigi minimum 20 pozisyon izledi. Icardi’nin yerine yedekte baska bi vasifsiz cop olabilirdi. Adam pozisyon almayi, ofsayta dusmemeyi ve gelen firsati yuksek yuzdeyle skor yapmayi halen cok iyi yapiyo. Futbol tarihimizin acik ara en buyuk golcusune sahip cikamiyoruz saka gibi. Bereket ki tribunler, forumdaki bazi renkdaslardan cok daha vefali ve bilincli.

Son düzenleme:
Osimhen’e laf sokan olmadi. Konunun ozunu kavramamissin renkdas. Icardi’yi elestirenler ciddi maclardan dem vuruyo, ona atifti. Kimse Icardi ucup kaciyo demiyo burda. Ama elestirenler gerceklerden uzak sacma yorumlar yapiyo. Takim forvetine top getirmezse Osimhen dahi olsa sonuc degismiyo demek istedik. Icardi’nin sakatligini yasayip geri dondugunde destanlar yazan kim olmus bilen varsa bizde bilelim. Adam yeni yeni kendini buluyo. Tum fiziksel zayifligina ragmen tonla gol atmis. Neymis efendim bos kaleymis. Bu gozler BAY’in Osimhen’in bos kaleye atamadigi minimum 20 pozisyon izledi. Icardi’nin yerine yedekte baska bi vasifsiz cop olabilirdi. Futbol tarihimizin acik ara en buyuk golcusune sahip cikamiyoruz saka gibi. Bereket ki tribunler, forumdaki bazi renkdaslardan cok daha vefali ve bilincli.
Konunun özünü kavradım renkdaş. İcardi'yi savunayım, destek olayım derken abartıp Osimhen'in maliyetini dahi şişirip eleştirmişsin basbayağı, ikisi de bizim keyfini çıkaralım yorumun ile çelişen bir mesaj olmuş.

Saydığın 4 maça da açıklık getirdim. 10 milyon maaş verdiğimiz bir topçu o ŞL-Lig arasındaki zorlu süreçte saydığın 4 maçtan birine etki edebilseydi buradaki eleştiriler de neredeyse tersine dönerdi. Bir de Osimhen'in milli takım süreçleri var arada.

İçerdeki 2 puan bıraktığımız Antep maçında da gördük İcardi'yi. Top gelmiyor deniyordu, yeteri kadar top geldi o maçta. Yani eleştirenler de gayet haklı yorumlarda bulunuyor hakaret vs etmedikçe.

Gitsin diyene soruyorum, İcardi'nin yerinin belki %50sini doldurabilecek bir futbolcuya kadar kaç para harcayacak bu yönetimler farkında mısınız? Gomis'i hatırlıyor musunuz?

Var mı bu kadar skor yapacak forvet alternatifiniz?

Osimhen sezon sonu gidince forvetsiz kalacağımızın farkında mısınız?

Forvetimizin olmadığını bilen kulüplerin, bizim elimizdeki Osimhen'den gelen parayı nasıl söğüşleyeceğini biliyosunuz değil mi?

Sigthorsson'u kim aldı? Gomis'i 3 kuruşa kim kaçırdı? Hatırlanıyor mu yoksa B12 takviyesi lazım mı?

Gitsin diyene soruyorum, İcardi'nin yerinin belki %50sini doldurabilecek bir futbolcuya kadar kaç para harcayacak bu yönetimler farkında mısınız? Gomis'i hatırlıyor musunuz?

Var mı bu kadar skor yapacak forvet alternatifiniz?

Osimhen sezon sonu gidince forvetsiz kalacağımızın farkında mısınız?

Forvetimizin olmadığını bilen kulüplerin, bizim elimizdeki Osimhen'den gelen parayı nasıl söğüşleyeceğini biliyosunuz değil mi?

Sigthorsson'u kim aldı? Gomis'i 3 kuruşa kim kaçırdı? Hatırlanıyor mu yoksa B12 takviyesi lazım mı?
icardinin bi yeri yok onu kavrarsanız sorun cözülür

osimhen yerıne 11 oynayacak macları alacaksa 10m verelım tekrar

icardinin bi yeri yok onu kavrarsanız sorun cözülür

osimhen yerıne 11 oynayacak macları alacaksa 10m verelım tekrar
Icardi gidince, 10 milyon maas verip getirecegimiz hicbir futbolcu Icardi’nin bu takima verdiklerinin yarisini verme ihtimali yok. O zaman, gerceklerle hep beraber yuzlesicez malesef.

Konunun özünü kavradım renkdaş. İcardi'yi savunayım, destek olayım derken abartıp Osimhen'in maliyetini dahi şişirip eleştirmişsin basbayağı, ikisi de bizim keyfini çıkaralım yorumun ile çelişen bir mesaj olmuş.

Saydığın 4 maça da açıklık getirdim. 10 milyon maaş verdiğimiz bir topçu o ŞL-Lig arasındaki zorlu süreçte saydığın 4 maçtan birine etki edebilseydi buradaki eleştiriler de neredeyse tersine dönerdi. Bir de Osimhen'in milli takım süreçleri var arada.

İçerdeki 2 puan bıraktığımız Antep maçında da gördük İcardi'yi. Top gelmiyor deniyordu, yeteri kadar top geldi o maçta. Yani eleştirenler de gayet haklı yorumlarda bulunuyor hakaret vs etmedikçe.
Osimhen’in maliyetinde sisirme yok renkdas.

Icardi gidince, 10 milyon maas verip getirecegimiz hicbir futbolcu Icardi’nin bu takima verdiklerinin yarisini verme ihtimali yok. O zaman, gerceklerle hep beraber yuzlesicez malesef.
osimhen oynamadıgı zorlugu yüksek maclarda işe yarıyor mu icardi?
10 mılyona kımı versen icardiden daha fazla katkı verir

Osimhen takımın en kısır olduğu maçta dahi pozisyona sokuyor takımı, Icardi öveceksiniz diye adama bok atmayın.

Liverpool maçında bile bireysel çabasıyla girdi tüm pozisyonlara, bir kere takım onun sayesinde kapanan maçlarda yayılabiliyor.

Osimhen, MT yüzünden kaç tane maç kaçırdı diye eleştirilebilir, Afrika kupasını geçtim iki tane aptalca sakatlık da yaşadı. Onun dışında taş gibi adam.

Bu sezon en büyük sıkıntıları büyük maçlarda yaşıyoruz, dün Icardi oynamasa da kazanırdık ama Liverpool’u falan Icardiyle yenemezdik mevzu bu.

Osimhen takımın en kısır olduğu maçta dahi pozisyona sokuyor takımı, Icardi öveceksiniz diye adama bok atmayın.

Liverpool maçında bile bireysel çabasıyla girdi tüm pozisyonlara, bir kere takım onun sayesinde kapanan maçlarda yayılabiliyor.

Osimhen, MT yüzünden kaç tane maç kaçırdı diye eleştirilebilir, Afrika kupasını geçtim iki tane aptalca sakatlık da yaşadı. Onun dışında taş gibi adam.

Bu sezon en büyük sıkıntıları büyük maçlarda yaşıyoruz, dün Icardi oynamasa da kazanırdık ama Liverpool’u falan Icardiyle yenemezdik mevzu bu.
dün forvetsiz cıksaksa kazanırdın admınım

Geri
Üst Alt