#9 Mauro Icardi

Geriye gelip top alıp dağıtmaya çalışmasının bir faydası olmuyor 4-4-2 oynamıyoruz.

Fazla beklentim yok bundan sonrasında. Lütfen en iyi yaptığın şeyi yap, ceza sahasında iyi pozisyon al ve gol at.

Osimhen Icardiden büyük Gs efsanesidir
1772284788075.webp

Osimhen Icardiden büyük Gs efsanesidir

Oyunculardan bağımsız net bir şey diyeceğim, bana göre son 2-3 senedir şu ekonominin anasının ağladığı ortamda Galatasaray taraftarı mükemmel iş yaptı ve yapmaya devam ediyor. Osibox çıkıyor alıyorsun, Sanebox çıkıyor alıyorsun, retro forma çıkartıyorsun 5000 lira asgari ücretin 1/5'i fiyatına, buna rağmen millet yemeyip içmeyip her şeyi satın alıyor sırf kulübe 1 gr katkı verebilmek için.

Ben Osibox alırken nakit yetmiyor diye gittim kredi kartı çıkarttım ekstradan mesela.

Avrupa'nın her yerinde futbol bir aktivitedir. Burada ise millet belki mutfak masrafından kısıp forma alır vaziyette.

Benim gözümde şu an hiç kimse artık taraftardan önde değil.

itile kakıla kovulduğu psg'ye layık gördüğü vicüdu bizde yarım sezon kullanırken kaktürkoğlu'yla bağlantısı okan buruk galatasarayına prime futbolunu oynattı. ondan sonra osimhen'le bile ne öyle bağlantı gördük ne de öyle futbol. fizik olarak dışarda topçu ithal ederek performans yükselttik ama teknik olarak hep geride kaldık. o yüzden de derbi galibiyetini unutup yeniden ismail kartal, tedesco, sergen'i filan hoca yapmaya başladık. gider mi kalır mı bilmiyorum ama geldiğinde hayal ettirdiğinin bile 2-3 kat fazlasını yaşattığını unutmamak gerek. keşke sakat haliyle bile golcülükte ders verdiği dzeko dedenin profesyonelliğinin yarısına kendisi de haiz olsaydı.

Alanyaya nesne gitmiyor? Sakatlığı mi var?

Aktif dinlendirme amacıyla özel çalışmaya alınan Uğurcan Çakır, Davinson Sánchez, Abdülkerim Bardakcı, Victor Osimhen ve Mario Lemina’nın yanı sıra hafif ağrıları bulunan ve risk alınmak istenmeyen Roland Sallai, Yunus Akgün ve Mauro Icardi; Ziraat Türkiye Kupası’ndaki C. Alanyaspor maçı kamp kadrosunda bulunmamaktadır.

Sakatligi var. Hocanin ve Doktorlarin karari. Risk alinmak istenmedi diyor resmi yazida

ısınmaya cıkmıyor mac sonu direk tüyüyo artık kupa macınada cıkmıyosa ne gerek var bu arkadaşa

Dandirik bi mactan tuymesine bisey denemez
Bu defa haklı..

kenarda yokken takım mükemmel oynuyor
takımın moralini bozmamak icin gelmemiş büyük ihtimal

Geri
Üst Alt