#9 Mauro Icardi

Fairplay ruhlu okan hocamız rakip 10 kişi kaldı diye oyuna aldı maç 10 a 10 devam etsin diye!!

Buna ve İlkay’a bir şey diyemiyorum artık, bunlardan ümidimi çoktan yitirdim de asıl Okan Buruk denen adama kızıyorum. Onca antrenman yapıyor, onca maç izliyor, analiz yapıyor ama şöyle bir maçta bunları oyuna alıyor. Bu ikisini de sezon sonu göndermek lazım.

valla ileri hamle yapmak lazımdı cünkü stoperleri gitti 10 kisi olmalarının önemi kalmadı hucum etmeyince
Ulan Icardi girince zaten 10 kişi kalıyorsun

Adamlar 80 dk 10 kişi oynadı, yorulacaklar bir yerde.

benim anlamadığım 1 metre koşamıyor nasıl bir fizik bitikliği bu yav hayatımda çok az şahit oldum 1 metre ya 1 metre yüremiyor.

Reji de sürekli Icardi’yi gösterdi yedek klübesinde sanki girse bir şey yapabilecekmiş gibi. Geçmişle yaşanmıyor, bakınız İlkay. İkisi de fiziken bitik. Sene sonu güzel bir veda ile ayrılmak şart.

topsuz oyunda koca bir sıfır
o yüzden böyle maçlarda oynatamayız

Bir ara Osimhen defansa gelip baskı yaptı bunu görünce ulan ben de bir koşu atayım dedi

Sinir harbiyle güldüm orada

İcardiye çatacağınıza Sane başlığına falan gidin abicim. Bu adam santrafor, ceza sahasına top mu atıyorsunuz da İcardi birşey yapmıyor. Osimheni izlemekten taraftarın dengesi bozuldu, Osimhen dediğin adam bir anomali, her oyuncudan aynı şeyi bekleyemezsin.

Yedek kulübesinde daha çok kadraja girdi adam diyecek başka bir şey yok.
Bu kadar seyrek oynayarak da ritim yakalayamaz bu saatten sonra. Ama takımı toparlama manasında her oyuncuyu ayağa kaldırma çabası neden kaptan olduğunun göstergesi. Barışa ayrı osimhen e ayrı gitti

Geri
Üst Alt