Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 25.865
- 10.962
- 1.993
Yakın arkadaşım dövmesini yaptırdı koluna. Adam bildiğin kör kütük aşık icardiye. Sahaya 3 kilo sıçsa da ses etmiyor. İnstagramdan 50 tane icardiyle alakalı edit atmış bana hiç birine bakmadım. Demem o ki bazı arkadaşlarımın ılıklıklarına şahit oldum icardi sayesinde arama mesafe koydum hepsiyle. İlk fırsatta osimhen eleştirmeler, yok icardi olsaydı ordan Zimbalardi, icardi olsa fena geçirirdi, icardi olsa sokar sokar çıkarırdı vs. hepte cinsel içerikli ajdjjdnd. Anlatamıyoruz heriflere hic bir şekilde abi bu adam çalışmıyor sakatlıktan sonra saldı Dikkat etmiyor kendine bilmem ne yok abi anlatamıyoruz. 13. Lukten aldı şampiyon yaptı diyorlar. Ulan taylan berkanla yapsaydı o zaman bende peygamber ilan ederdim. Bu takim icardiden öncede vardı ve sampiyon oluyordu şahıs takımı tutmayın diyorum anlatamıyorum. Koca 35 yaşında adamların içindeki gaylik ayyuka çıkmış lan jfjfjfj şaka gibi. Şu an berbat olduğunu Galatasarayin menfaatleri için toplanması gerektiğini yerine hareketli yedek forvetin şart olduğunu bir türlü idrak ettiremedim heriflere. Sanki ben geldiğinden beri nefret ediyormuşum gibi bana tavır alıyorlar. Yaw arkadaş bizde çok sevdik ama aşık olmadık. Hiç bir futbolcuya Aşk yaşayacak kadar delirmedim çok şükür. Doğru kendisi bir ikon, çocuklara bu sevgiyi fena aşıladi oğlum icardi hastası oğlum bile şekilci 4 yaşında osimheni beğenemedi cocuk. Tamamen cocuk akli şekilcilik tip yakışıklılık. Bizim taraftarın genelinde var bu hastalık. Takıma olan yararına kimse bakmıyor. Neyse çok bile yazdım tez elden gönderilmeli güzelce vedalaşılmali umarım sözleşme uzatılmaz çünkü son hi sözleşme kapıp tatil yapacak kör olmayın bi daha gelmeyebilir ilk 11 istiyor sürekli kıçını kaldıramıyor açın gözünüzü.

️