#9 Mauro Icardi (K)

Uzun süredir yazmıyorum, yazmaya gerek duymuyorum artık.

Ben yazın ne dediysem aynı noktadayım, küçük takımlara gol atar, büyük maçların hiçbirinde güvenemezsin dedim ve güvenemedik.

İki kere işimiz düştü birinde fenere kupa kaybedip, Antep’e puan verdik. Üstüne Konya’da da sakattı diyelim hadi.

İkincisi de şimdi ve kimse gönül rahatlığıyla Icardi 11 oynar diyemiyor, böyle yedek santrafor mu olur?

Maaş konusuna girmiyorum, aldığı maaş şimdinin değil geçmişin hakedişi lakin şu şartlarda Icardi’ye güvenilemiyorsa sene sonu kalmaması gerektiği de kesinleşmiştir.

Yine de bütün iyi niyetimle Osimhen yokken oynamasını ve başarılı olmasını umuyorum, o fizik kalitesiyle bunun mümkün olmadığını düşünsem de.

Ben yazın ne dediysem aynı noktadayım, küçük takımlara gol atar, büyük maçların hiçbirinde güvenemezsin dedim ve güvenemedik.

İki kere işimiz düştü birinde fenere kupa kaybedip, Antep’e puan verdik. Üstüne Konya’da da sakattı diyelim hadi.

İkincisi de şimdi ve kimse gönül rahatlığıyla Icardi 11 oynar diyemiyor, böyle yedek santrafor mu olur?

Maaş konusuna girmiyorum, aldığı maaş şimdinin değil geçmişin hakedişi lakin şu şartlarda Icardi’ye güvenilemiyorsa sene sonu kalmaması gerektiği de kesinleşmiştir.

Yine de bütün iyi niyetimle Osimhen yokken oynamasını ve başarılı olmasını umuyorum, o fizik kalitesiyle bunun mümkün olmadığını düşünsem de.
Yazın net şekilde söylemiştin üstad olmaz bundan artık diye ben ve birçok arkadaş geri döner diye umutluyduk. Mentali bozuldu demek ki wanda ve sakatliktan sonra en ufak bir ışık vermedi herif

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

şimdi işin en sıkıntı boyutu başlayacak, şu ana kadar somut problem yaşamamamızın sebebi osimhenin sağlıklı olmasıydı. osimhen sakat ve icardi ilk 11 başlamadığı an su kaynatabilir. ts maçında ben 11 başlayacağını düşünüyorum. barışla falan başladığı an icardinin bi daha forma giyme ihtimali yok kalan maçlarda. umarım ilk 11 başlar ve iyi oynar, kötü oynasa bu sefer çıkartıp hamle de yapamazsın gole ihtiyacın varken. keşke çıksa şöyle eski icardinin yarısını gösterse ts ve göztepeyi çözse.

Bu adama Gomis kadar Galatasaraylılığı aşılamayadık. Çocuk gibi taraftara küsüyor, garip garip tripler atıyor. Gomis'e gel dedik geldi, git dedik gitti. Gitti şovunu yaptı, geldi yine bizi şampiyon yaptı. Adamın önceliği Galatasaray değil artık bu anlaşıldı.

zerre sevmem ama osimhenin yokluğunda %100 ihtiyacımız olduğu gerçeğini değiştirmiyor. umarım vefalı olur ve maçları alır

Güvenip forvete atarım dediğimiz adam yine ortalarda yok! Bizim için iyi haber. İlk 11 başladığı kayyumdaki Eyüp maçları hariç hiçbir maçı kazanamadığımı gibi kaleye bile gidemedik. Okan Hoca Sallai'yi şimdiden santrafora hazırlıyordur.

Osimhenin yokluğunda oynamalı. Kaç maçsa ihtiyaç var yapacak bişey yok sene sonu gideceği kesin gibi bişey

Sene başı ayrılmalıydık o ayrı tabi ama Nisan ayını gördürüp 2 transfer dönemi kaçırdıysak kullanmalıyız.

sezon başından beri çok makul konuşuyorsun hakikaten icardi konusunda ama yedek forvetin hakkını veremedi konusuna katılmıyorum ben şahsen, takımın komple etkisiz kaldığı büyük maçlarda yedek forvet olarak maçı çözememesine bağlamak haksız eleştiri olur biraz

tabii ki icardi'nin yedek forvet konumuna düşmesi tamamen kendi hatası ama yine de o konumun hakkını verdi bence yeterince

sezon başından beri çok makul konuşuyorsun hakikaten icardi konusunda ama yedek forvetin hakkını veremedi konusuna katılmıyorum ben şahsen, takımın komple etkisiz kaldığı büyük maçlarda yedek forvet olarak maçı çözememesine bağlamak haksız eleştiri olur biraz

tabii ki icardi'nin yedek forvet konumuna düşmesi tamamen kendi hatası ama yine de o konumun hakkını verdi bence yeterince
Skor katkısı özelinde evet, verdiği katkı bir yedek forvetin ötesinde, Icardi gitse yerine başkası gelse bu kadar skor katkısı verir miydi, yüksek ihtimalle hayır.

Burada kastım Osi olmadığı anda sahaya çıkıp çıkmamasını tartışıyor olmak, bunu tartışacak noktaya gelinmemeliydi.

Skor katkısı özelinde evet, verdiği katkı bir yedek forvetin ötesinde, Icardi gitse yerine başkası gelse bu kadar skor katkısı verir miydi, yüksek ihtimalle hayır.

Burada kastım Osi olmadığı anda sahaya çıkıp çıkmamasını tartışıyor olmak, bunu tartışacak noktaya gelinmemeliydi.

kendi isteğiyle çıkmazsa skandal olur, onun dışında ligde direkt 11'e yazabiliriz bence idare edebildiğini gösterdi zaten, hikayeyi güzel bitirme fırsatı da olur herkes için

fener maçı dışında komple oynamalı diyorum hatta, fenere de çıkmasını isterim ama o duygusallıktan biraz barış'ı ileri atmak lazım o maç

Keramettin admir İcardi konusunda %100 haklısın zaten başka bir şey söyleyeceğim,

Osimhen o kadar fark yaratıyor ki, biz arkasına kimi alırsak alalım eyvah Osimhen yok modunda olacağız. Şimdi gönül rahatlığıyla Barış diyoruz çünkü bence terazinin öbür ucunda İcardi var.

Ben bunun çözümünün Osimhen'in arkasına çok iyi bir yedek bulmaktan değil de, takımın hücum hattına tıpkı Barış gibi Osimhen'den sonra net en iyi ismimiz diye tartışabileceğimiz bir 10 numara olduğunu düşünüyorum.

Şunu tartıştığımız sene eminim ki Galatasaray ligde ve Avrupa'da öttürmüş olacak rakipleri; Osi mi sizce takımın en iyisi yoksa 10 numaramız mı?

Maalesef Asensio bizde olsaydı Osi'nin sakatlığında 2-3 maç santraforda kimin olacağını gram umursamazdık bence.

Keramettin admir İcardi konusunda %100 haklısın zaten başka bir şey söyleyeceğim,

Osimhen o kadar fark yaratıyor ki, biz arkasına kimi alırsak alalım eyvah Osimhen yok modunda olacağız. Şimdi gönül rahatlığıyla Barış diyoruz çünkü bence terazinin öbür ucunda İcardi var.

Ben bunun çözümünün Osimhen'in arkasına çok iyi bir yedek bulmaktan değil de, takımın hücum hattına tıpkı Barış gibi Osimhen'den sonra net en iyi ismimiz diye tartışabileceğimiz bir 10 numara olduğunu düşünüyorum.

Şunu tartıştığımız sene eminim ki Galatasaray ligde ve Avrupa'da öttürmüş olacak rakipleri; Osi mi sizce takımın en iyisi yoksa 10 numaramız mı?

Maalesef Asensio bizde olsaydı Osi'nin sakatlığında 2-3 maç santraforda kimin olacağını gram umursamazdık bence.

asensio yüksek tempoyu kaldırabilecek durumda değil birkaç senedir, müthiş yeteneğiyle ligde fark yaratıyor ama cl'de daha tempolu adam şart ki asensio'nun tempolusunu da kolay kolay bulamayız zaten

asensio yüksek tempoyu kaldırabilecek durumda değil birkaç senedir, müthiş yeteneğiyle ligde fark yaratıyor ama cl'de daha tempolu adam şart ki asensio'nun tempolusunu da kolay kolay bulamayız zaten

Asensio yüksek tempoyu belki 90 dk kaldıramaz ama 60 dk da olsa kaldırır. Bugün CL'de Osi'nin olmadığı USG maçında olsaydı mesela veya yine Frankfurt maçında olsaydı bence daha farklı sonuçlar elde edebilirdik.

Her köşesi dökülen Fener'i tek başına ligde tuttu. Burada yanında Barış, Sane, Lang, önünde Osimhen, arkasında Torreira-Lemina-Sara gibi oyuncularla oynayacaktı.

ilk geldiğinden çok geride ama sahada duracağı yeri bilmeyen barış'ı tek başına 9 numara yapacak, osimhen'i 35 dakika 10 kişi oynatıp devrede oyuna almayacak kadar da değil. biz 10'da 9 bireysel yetenekle yürüdüğümüz için o tarz kanat alıyoruz ve zaha'da olduğu gibi daha iyi icardi'yle bile anca birbirlerini nötrlüyorlar. gelgelelim şu an kadroda kötü de olsa sane, 10 numara oynayabilecek tek yetenek lang ve barış gibi hem paylaşımcı, hem de iyi niyetli kanat varken icardi'yi 9 numaraya yazamıyorsak bu da hocanın taktiksizliğinin sonucudur. biz zamanında bu sorunları fizikleri çok daha iyiyken bile gomis'le de, diagne'yle de, kötürüm de olsa çok daha klası falcao'yla da yaşadığımız için bugün icardi'yle de yaşanan sıkıntı bana sürpriz veya imkansız gelmiyor. aklı olan bu hocaya bitirici santrafor veya u23 topçu almaz bu saatten sonra. hadi ötesinin de tutacağı garanti değil de hoca kalacaksa bu tip profillerle bile bile lades demek de aptallığın en büyüğü olur.

Geri
Üst Alt