#9 Mauro Icardi (K)

ben o dönemde osimhene salladım zaten dostum

icardi kaptan olarak 1 post atmalıydı oynamıyorum diye gerek yok böyle şeylere

fb türkiyenin en şerefli klübü diyen adamına ana avrat küfreden post attın mı
yok
tam 2 yıl ortada yoktun 2 yıl
şimdi gelip ikardiye laf ediyorsun... yürü...

ben yendım ama bugun farkında degilsin

sene sonu anlayacaksın

1771532992699.webp

bundan sonra osimhen'i dinlendireceğim diye tek başına onun alternatifiymiş gibi 9 numara çıkıp zıçtığı her maçı okan hocaya yazarım. herif ligde 13 gol atmış, 9'u çift santrafor oynadığı ya da sonradan girdiği maçlarda attığı goller. 2 senede 2 ezeli rakibe 2 kupa hediye ettikten sonra bu tekdüzelikten 1 şampiyonluk da giderse icardi yaza sıkıntılarımızın en küçüğü olarak kalır.

osimhen de madagaskar maçında bileği dönünce kalkıp 30 dk daha oynamasın kardeşim icardiyi istemiosanız
alla halla
sanki zorla sakatlıyor osimeni kraldi

Yemisim tribini 75m +15 m maas veriyoruz.
Su social mediayi ciddiye almayin
Takımı sırtına aldi taşıyor. Rüyamızda yenemezdik juveyi icardiyle. Ac son fener maçını izle bjk maçını izle. Feneri son yediğin maçı izle bi de. Daha bunları yenemiyoz içardiyle. Sanki icardi 1905 liraya oynuyor.

Takımı sırtına aldi taşıyor. Rüyamızda yenemezdik juveyi icardiyle. Ac son fener maçını izle bjk maçını izle. Feneri son yediğin maçı izle bi de. Daha bunları yenemiyoz içardiyle. Sanki icardi 1905 liraya oynuyor.
Sen cok yanlis girdin konuya. Iyice oku konu neydi ve neden öyle bilerek yazdim. Hatta bir örnek daha verdim

Dün yazmayı unutmuşum
İyi ki doğdun kral iyi ki bizimlesin.👑

Geri
Üst Alt