#9 Mauro Icardi (K)

Adam o kadar fil gibi olmuşki destek ayağına da destek ayağı lazım. Kendini kaldıramadığından topa da net hareketlenemedi ve iyi vuramadı.
Birinde rakibin topu Icardi'ye doğru aştı ama onu bile alamadı.
2022 23'de Antalya'ya attığı golü hatırlıyorum şimdi 10 santim kalkamıyor. Antep maçında bir top geldi zıplayamadi bile..

Kaptanlık pazubandını işgal eden bu şahsın neden 2. yarı yedek kulübesinde olmadığını kimse sormadı değil mi?
Yedek başladığı maçlarda devre arası herkes ısınırken bu arkadaş ısınmaya çıkmayı reddediyordu . Ama bizim taraftar boş kaleye bir gol atınca hepsini unutuyor. İsterse bana 20 gol daha atsın umrumda değil, sözleşmesi bitince teşekkür edilmeli

Yedek başladığı maçlarda devre arası herkes ısınırken bu arkadaş ısınmaya çıkmayı reddediyordu . Ama bizim taraftar boş kaleye bir gol atınca hepsini unutuyor. İsterse bana 20 gol daha atsın umrumda değil, sözleşmesi bitince teşekkür edilmeli
Bunları hep anlattık maalesef.

2 şampiyonluk falan almadı Galatasaray kulübü 13. Bitirdiği sezondan sonra reaksiyon gösterdi transferler yaptık sampiyon olduk. İlk senesinde formdaydi sonraki sene saldı. Bu sene de 1 şampiyonluğu Üzülerek söylüyorum sayesinde verdik. Sezon sonu teşekkür edilip yollar ayrılmalı. Bu herif oynamayacak arkadaşlar bu herifle seviye düşüyoruz artik şunu kabul edin ulan. Herif yürüyemiyor zaten yavaştı hic hizli bi topçu olmadı icardi. İyice yavaşlamış abi fazla kilolu hala kör müsünüz lan harbiden mi aşık oldunuz herife?

Son düzenleme:
bu adamı destekleyen taraftarı eleştirdim diye ceza aldım sonra saldım zaten .
icardisporlular yüzünden Galatasaraysporlular kaybediyor .
bizden ayrılsa arjantin'in semt kulüplerinde sırf adı yüzünden forma şansı bulur orda da tutunamaz jübile yapar.
futbol bu adamı bırakmış ne zaman fark edeceksiniz acaba ?

Oyundan çıkması hata oldu ona eyvallah

Yalnız oyunu bi okuyun. Osimhen varken bi bakın bide İcardi varken.

Osi oynuyorken rakibin defans hattı çizgi ilerisine geçemiyor stoperler oyun kurulumuna müdahil olamıyor. Bugün Konya’nın ağır stoperi Adil orta sahada oyun kurulumuna çıktı

Ya Süper kupada Oosterwolde denen herif ileride gol arıyordu bi ara.

Sen oyunu rakip sahaya yıkmadığın sürece İcardi sana komple zarar

bence kadroda tutulmali bu mac akillar juventus macindaydi, bu tip forvetlerin sayisi cok az futbol piyasasinda, kiymetini bilmek lazim , barcelona 40 yasindaki lewandowskiyi neden hala tutuyor cunku piyasada 9 numara yok , tottenham harry kane gittikten sonraki zavalli halini goruyoruz 200 milyon euroya yakin para harcadilar harry kane gittikten sonra hala adam akilli 9 numara bulamadilar , real madrid taraftarlari bile hala forumlarda keske benzama geri gelse diyor , bu ocak ayinda kamuoyu da olustu benzemanin geri donmesi icin , madrid taraftarlari geri istedi ama perez almadi , icardi bir ikon , farkli bir aura , avrupanin belki de dunyanin en iyi alt yapisi olan la masia cikisli bir oyuncu hem de barcelonadaki en iyi alt yapi antrenorlerinin oldugu donemde yetisti , bana gore osimhenden cok daha iyi golcu , zaten ligde daha cok golu var , osimhen daha iyi futbolcu olabilir icardiden. daha iyi mucadele eder ama golculukte icardi beslenirse osimhenden cok daha iyi bir golcu , sozlesme uzatilmazsa buyuk hata olur , yaz kampi yemis kafasi rahat bir icardi cok ise yarar ,
ortada tutmus bir asi var , macera aramaya gerek yok . eger yonetim icardi ile sozlesme uzatirsa icardinin kafasi daha rahat olur daha iyi performans gosterir . bu psikolojik bir konu .

fizikli santrafor pivot bulunur kosar kovalar ikili mucadele vs bunlar kolay ama golcu bulunmaz , bu adam bayern macinda panenka penaltisi atip gol yapti hem de neure karsi hem de takim maglup durumdayken . boyle bir irade klas cok zor bulunur , sonra cok pisman oluruz gecmisi dusunup

Maçlara sonradan girip boş kaleye gol atınca şişirip durduk, buyrun ilk 11 oynadığında napıyor beyimiz ortada

Bu adama güvenip zorlu maçlara 11 çıkaramazsın.

Osi yokken deplasman maçlarında rahatça güvenemezsin.

Nispeten kolay maçlarda golünü atar o kadar.

Sezon başlamadan bile durum böyleydi, hala da böyle.

Yok çocukları GSli yaptı yok şöyle oldu böyle oldu diye rasyonel olmayan bir destek var. Destek olabilir gerçi ama yukarıda yazan şartlarda herkes okayse, saha içindeki durumu budur.

Bu adama güvenip zorlu maçlara 11 çıkaramazsın.

Osi yokken deplasman maçlarında rahatça güvenemezsin.

Nispeten kolay maçlarda golünü atar o kadar.

Sezon başlamadan bile durum böyleydi, hala da böyle.

Yok çocukları GSli yaptı yok şöyle oldu böyle oldu diye rasyonel olmayan bir destek var. Destek olabilir gerçi ama yukarıda yazan şartlarda herkes okayse, saha içindeki durumu budur.

İsimleri bir kenara bırakabilsek, kim ve ne olursa olsun şunu derdi;

- 32 yaşında çok ağır sakatlık geçirmiş, yavaş, hmm bitiriciliği ve pozisyon alma becerisi çok çok iyi ama fiziken bitik ve 1sene top oynamamış neredeyse.. Tamam kendisi acil gol gereken maçlarda sahaya atabileceğimiz 15-20 dk hamle oyuncusu olarak kalsın.

Evet 10 milyon Euro maaş veriyoruz ve sene sonu ayrılmalı doğru.

Ama Okan hocanın bazen oyuncularına gereğinden fazla güveni bizi çok yoruyor.

İsimleri bir kenara bırakabilsek, kim ve ne olursa olsun şunu derdi;

- 32 yaşında çok ağır sakatlık geçirmiş, yavaş, hmm bitiriciliği ve pozisyon alma becerisi çok çok iyi ama fiziken bitik ve 1sene top oynamamış neredeyse.. Tamam kendisi acil gol gereken maçlarda sahaya atabileceğimiz 15-20 dk hamle oyuncusu olarak kalsın.

Evet 10 milyon Euro maaş veriyoruz ve sene sonu ayrılmalı doğru.

Ama Okan hocanın bazen oyuncularına gereğinden fazla güveni bizi çok yoruyor.
Yarın şampiyonluğu verip herşey tepetaklak olduğunda aklı başına gelir ama çok da geç olur.

Seneye Osimhen'in arkasına U-23 genç bir forvet almalıyız bence, Icardi 10 kişilik yabancı kontenjanı için çok büyük lüks mevcut haliyle.

Hıncım geçmiyor bu adama karşı. Bu adam demek ezik GS demek

images

Tek suçlu Icardi'ye güvenip yola çıkan yönetim ve teknik heyet.

Tek suçlu Icardi'ye güvenip yola çıkan yönetim ve teknik heyet.
romantik taraftar tayfası bayağı bir baskı yaptı kalsın diye. eleştiren fenerli oldu hain oldu . alsın yesin maaşı helal olsun dediler vefa dediler. kalenin ağzının içine kadar getirilip önüne yuvarlanan topa tekte vurdu diye beynimizi yediler. takımı 10 kişi oynatmasını görmediler rakip defans atağa katılırken orta sahada oyun kurarken bundan hiç çekinmezken görmediler görmek istemediler.
ilk 11 çıktı diye foyaları defoları iyice göze battı diye şimdi sus pus kenarda bekliyorlar. bir gol atsa yeniden kafamızı şişirecekler ama sene sonu şampiyonluk gittiği zaman bir ihtimal belki gerçeğin farkına varırlar.

yönetim ve teknik heyet tek başına suçlu değil.

Kabul edelim, dünkü maçta Osimhen oynasaydı da değişen pek fazla bir şey olmayacaktı büyük ihtimalle; takım komple o derece bitik, dekonsantre vaziyetteydi maalesef.

Ancak böyle diye gerçekleri göz ardı etmemiz de gerekmiyor;

1. Çift forvet işini geçelim bir defa; bu kadronun ana planı olamaz. Birbirlerini mükemmel tamamlayan, çok yönlü, enerjileriyle fark yaratacak iki forvetin; o da yetmez, takımın geri kalanının da merkez ve kanatlarda ona göre dizayn edilmiş olması gerekir, İcardi işin enerji tarafında patlıyor baştan. Sadece maçların son bölümlerinde, skor gerekiyor ve oyunu rakip yarı sahaya yıktıysan düşünebilirsin ki bunun için de mevcut maaşının yarısına razı olsa bile kontenjan harcama lüksün yok.

2. Tek forvet pozisyonunun ilk yedeği olarak net güvenemiyorsak mevzu bitmiştir, seneye bu durumun değişmesi hayatın olağan akışına aykırıdır ve izlenecek yol bellidir.

Kendisini çok seven, hep iyimser düşünmeye çalışan, ligimizin gördüğü en klas forvet oyuncusu olduğunu hep iddia etmiş biri söylüyor bunları...

Geri
Üst Alt