#9 Mauro Icardi (K)

Oyunu rakip ceza sahası içerisine yığarsan gene 20 tane atar sezonda ama oraya gelene kadar hep eksi yazıyor takıma. Preslerde rakip karşılamada mücadele kısmında yok adam.

geçen sene nesyri de sadece yanında dzeko varken gol atabiliyodu fenerbahçe'de. tabi onunki fiziksel yoksunluktan ziyade kazmalıktandı ama dzeko'yla oynayınca en azından golculüğünü gösterebiliyordu. icardi ana avrat küfür yiye yiye geldiği psg'de bile tek santrafor işini kotarabiliyordu ama kötü profesyonellik, 33 olan yaş ve düzenli oynayamama derken fizik olarak ancak yanında yükünü taşıyabilecek 1 pivot varken iş görebiliyor. gene koşamıyor ama yanındakini koşturuyor. osimhen'den daha leblebici olduğu için onun kaçırdıklarını da atıyor ve şu haliyle bile iyi skor yapmayı beceriyor.

icardi'nin tek santrafor oynayamadığını artık sağır sultan biliyor. dün icardi'yi kullanmak istiyorsan yanına çakma da olsa barış gibi sallai gibi en azından rakip savunmayı yorabilecek bir pivot koyacaktın. belki gene yenilirdik ama hiç yoktan bu kadar kısır kalmazdık. ha sen gene icardi'den memnun değilsen, yüreğin varsa hiç oynatmazsın. öyle bi lüksün olmadığını geçen yıl muslera'dan da tecrübe ettiğim için icardi'nin en verimli şekilde kullanılması taraftarıyım. bundan sonra icardi'nin kötülüğü oyuncu değil teknik direktör sorunudur. karşıdaki amatör hoca ilk geldiğinde yürüyemiyor denilen talisca'dan bizim köy liginde 9 numara çıkartırken bizimkinin icardi'den faydalanamaması ancak yetersizlikle açıklanır.

Tamamen futbolcuya ve atletizme dayalı, set hücumundan bi haber bi oyunumuz var. Okan buruk bu saatten sonra değişip guardiola olmayacağına göre bu gerçeği kabul etmemiz lazım. Teknik direktör değişmeyeceğine göre oyunumuz da değişmeyecektir demektir bu, 33 yaşına gelmiş icardi de değişmeyecektir.

Kendisini ne kadar sevsek de, ne kadar eski tip safkan bi santrafor olsa da bizim oynadığımız oyunda iş yapmıyor ve yapmayacaktır. Mesela bayerne gitse bizde osi’yi yedeklediğinden daha iyi yedekler kane’i. O yüzden kalan maçlarda artık skoru aldıktan sonra oyuna girmeli ve sene sonunda da bize yakışır bi şekilde vedalaşılmalı. Zorla güzellik olmuyor ne yazık ki

Son düzenleme:
Kaptan, sportif performans falan bir tarafa da, dort yandan saldirdiklari su durumda iceriyi (ozellikle yabancilari) motive etme ve durumun ciddiyetini anlatma isi tamamen sende.
Biz cok buyuk kaptanlar gorduk, biliyorum istersen sen de bu isi basarirsin. Takim tribun ile kenetlenmezse bu cendereden cikamayiz, cunku basimizdaki yonetim gaflet, dalalet ve hatta hiyanet icinde olabilir.
Taraftarlar elinden geleni sonuna kadar yapiyor ve yapacaktir. Lutfen o koluna taktigin bandin hakkini ver, liderlik yap ve hep beraber sampiyon olalim.

Dün ceza sahasına top mu geldi de adam linçleniyor. Şimdi futbolcu boklama zamanı değil. Safları sıklaştırma zamanı. Ölüsü bile 2. Yarıda sahada kalmalıydı. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. O zamana kadar destek. Sonra gerekiyorsa hak ettiği şekilde uğurlanır.

Dün kaçırdığı 2 net pozisyon sonrası kimse fox falan demesin. Onları atamıyorsan Osimhen gibi basman lazım.

1 sezon top oyna sonra

Kampa gelme,wanda hasta abi aile abi densin

100 kilo olsun,kortizondan densin

Tüm sezon idmana çıkmayıp maçlara çıksın :) sakat sakat oynuyo helal densin

Gol atamasın,top mu getiriliyo olsun

Kampa geç gelsin,dava işleri var densin

Kımıldayamasın,tarzı öyle değil ki foks in dı boks densin

Maç önü ısınmalara çıkmasın,taraftarın ilgisini kendinde toplamak istemiyo densin

Oynamadığı maçların sonunda hiçbir paylaşım yapmasın,rol çalmak istemiyo olsun

EN çok çalışması gereken bu iken izin verilir verilmez gezmeye kaçsın,dinlenmeye ihtiyacı var densin

Bir çok tarzda beyni yıkanmış mürit gördüm de böylesini az gördüm

İnşallah bu mesajları para karşılığı atıyosunuzdur da para kazanıyosunuzdur ya da trollüyosanız da gülüyosunuzdur eğer kendi fikirlerinizse durum vallahi çok vahim

Arkadaşlar hadi Mauroyi elestirelim.. Koskoca Osimhen 9 golde kalmış.. İcardi geriye gitti eyvallah ama içeriyi besleyen adam yok.. Malesef forvetlerde de bunun umutsuzluğu hat safhada..

dünkü maçta icardi'yi eleştirmek için herife kişisel bi gareziniz olması gerekir

duyan da oyunu konyanın üzerine yıkabildik de icardi gol atamadı fln sanacak

Son vuruşu iyi ama dün önüne gelen pozisyonda ayağını kaldirana kadar dünyalar geçiyor, kolay maçlarda attığı goller kandırmasın 2 senedir her zor maçta berbat oynuyor

dün 1 arkadaşla tartıştık knks.

icardinin bu halinin baş sorumlusu okan mı yoksa wanda mı diye.

ben Okan dedim
:D
akasya-durağı-sinan-3.webp

Sakatlıktan fit dönemediği ve ısrarla kilo vermeye gayret göstermemesi nedeniyle kendisini çok eleştiriyorum ama şu anda şu haliyle bile fener'de olsa lider onlardı bence. Osimhen'in gölgesinde kalıyor, yoksa ölüsü gol krallığına oynuyor gördüğümüz gibi.

şimdi kendisini affetirme zamanı geldi. juveye deplasmanda 2 tane sallarsa gönül bağımız tekrar kurulur.

italya topraklarını en fazla seven futbolcumuz kendisidir.

Geri
Üst Alt