#9 Mauro Icardi (K)

Bu herifin hak ettiği şey ıslıklanarak ayrılmak da ilk 2 yılın hatrı var işte. Sorsan kral adam, büyük adam ama 2 haftadır herif 80 günde devri alem takılıyor. Rotasız seyyah bu kadar yurt dışı görmedi. Göreceğiz bakalım bizden ayrıldıktan sonra ülkesine dönecek mi. Kızlarını görmeyi bu kadar isteyen biri ülkesine döner normal şartlarda çünkü.
cocukları gsli yaptı

Artık yazmaya bile tenezzül etmiyorum bu topçumuz hakkında. Bu forumu seviyorum. Ban yemek istemiyorum.

Bugüne kadar mı izinliydi yoksa izni cuma günü bitiyordu da kasıtlı olarak mı geç geldi?

Ver sözleşmeyi oynasın canavar gibi

Sanki daha iyi yedek bulabileceksiniz osimhene

Çok ciddi bir sakatlık geçirdi, yaşı da geçti ve hiçbir zaman zaten atletik bir santrafor olmadı icardi, dolayısıyla bu şartlar altında senelik 2.5-3 milyondan 2 yıllık ya da 1+1 şeklinde bir anlaşmadan fazlasını sunmamalıyız.

Böyle bir anlaşma sunsak icardinin de pek kabul edeceğini sanmıyorum. Paradan puldan bağımsız bu saatten sonra osimheni yedekleyebileceğini de düşünmüyorum zaten.

O yüzden güzel ayrılmalıyız ve güzel ayrılacağız. 2028 falan gibi de futbolu bırakacaktır bence kendisi.

Ayrıca ligde osi dönene kadar da barışın santrafor oynamasını gerektiğini düşünüyorum, icardi kafa olarak galatasarayı bitirdi.

Son düzenleme:
hala daha 90.dk 4. golü atmasına rağmen sırf o attığı için deli gibi sevinen taraftara ayıp etmiştir yemişim ilk 1-2 senesini. zaten herkesin gözünde efsaneydin iyi performans vermesen bile adam gibi kaptanlık yapsan kimse bi şey demicekti onu bile yapamadın.

Çok ciddi bir sakatlık geçirdi, yaşı da geçti ve hiçbir zaman zaten atletik bir santrafor olmadı icardi, dolayısıyla bu şartlar altında senelik 2.5-3 milyondan 2 yıllık ya da 1+1 şeklinde bir anlaşmadan fazlasını sunmamalıyız.

Böyle bir anlaşma sunsak icardinin de pek kabul edeceğini sanmıyorum. Paradan puldan bağımsız bu saatten sonra osimheni yedekleyebileceğini de düşünmüyorum zaten.

O yüzden güzel ayrılmalıyız ve güzel ayrılacağız. 2028 falan gibi de futbolu bırakacaktır bence icardi.

Ayrıca ligde osi dönene kadar da barışın santrafor oynamasını gerektiğini düşünüyorum, icardi kafa olarak galatasarayı bitirdi.

2.5-3 milyon dediğimiz rakamların farkında mıyız. bodo glimti taşıyan kulübün en büyük yıldızı hauge 1.6 milyona oynuyor. Icardinin aldığı para yetmedi mi bu kulüpten. 1 milyon dahi vermemek lazım. Sene sonu güle güle denmeli

2.5-3 milyon dediğimiz rakamların farkında mıyız. bodo glimti taşıyan kulübün en büyük yıldızı hauge 1.6 milyona oynuyor. Icardinin aldığı para yetmedi mi bu kulüpten. 1 milyon dahi vermemek lazım. Sene sonu güle güle denmeli
Devam edilecekse teklif edilecek max miktar o olacaktır bence yoksa ben de devam edilmemesi görüşündeyim, yedek santrafor olacak nitelikten çok uzaklaştı çünkü icardi.

Çok çılgınca mesajlar atılıyor. Arjantinliler yerli sayılsa dahi kontenjan israfı olur.

Tabii ki medyada olan biten her şey fazlasıyla abartılarak ve dedikodu halinde veriliyor ama bu ortada her şey güllük gülistanlık sorun yok demek değil,

Frankfurt maçından beri İcardi ile Okan hoca arasında bir problem var -ama kesinlikle abartılan düzeyde değil-

Bu başlıkta daha önce de yazdıklarım olmuştu, sadece aylardır kulağıma gelenler ve hani hasbel kadar futbolun içinde olan 1-2 arkadaşımla konuştuklarımdan duyduklarımdır, yani hepsi komple kolpa da olabilir.

- Singo transferi bile aslında İcardi-Osimhen ikilisi için yapılıyor. İcardi yeter ki sağlam dönsün, 3'lü savunma ile çift santrafor oynayacağız diyor Okan hoca.
- İcardi dönüşünde malum şutlarda paslarında bi sorun yok, yine iyi bitiricilik yapıyor ama fizik kondisyon yerlerde. Hoca da kendisi toparlar diye bekliyor.
- Frankfurt maçında Osi yokken İcardi ilk 11 başlamayınca ilk kez hocayla aralarında bir sorun yaşanıyor.
- Transfer döneminde Okan hoca yedek santrafor alınmasını istemediğini, İcardi'ye güvendiğini belirtiyor. Burada amacı İcardi'yi aslında kamçılamak, bak sana güveniyorum toparlan muhabbeti yani.
- Fakat bu transfer döneminin başlangıcında veya hemen öncesinde teknik heyetten biri etrafına şöyle diyormuş, İcardi'nin fiziksel olarak toparlaması olası değil, 2 yıldır randımanlı antrenman yapamadı sakatlıklar yüzünden vs. (Bu da kendisine verilmesi beklenen kontratın gelmemesine etki ediyor)
- Bu arada hatırlarsınız, İcardi fiziksel olarak aslında sene başındaki kadar kötü değildi ama mesele bu sefer kontrat konusu oluyor. İcardi devre arasında net şekilde kendisine 2+1 sözleşme gelmesini bekliyor ama yönetim sene sonuna bırakıyoruz diyor.
- Söylenenlere göre hat-trick yaptığı Eyüp maçı döneminde İcardi antrenmanlara tıpkı Torreira gibi en erken gelenlerden. Hatta tatilden herkesten önce dönüyor antrenmana vs. Moral ve motivasyon olarak en yüksek olduğu dönem, fakat sözleşmenin gelmemesiyle İcardi de net şekilde sahayı sallamamaya başlıyor.
Özet geç olum bu ne lan :d

Geri
Üst Alt