#9 Mauro Icardi (K)

İcardi: Türkiye'de en sevdiğin yemek sütlaç. özellikle Rize deplasmanına ne zaman gitsek Barış bize sütlaç yediriyor. gerçekten çok güzel bir tatlı bir oturuşta 20-30 tane yiyebilirim.

Yönetim derhal eline çiçek buketini alıp kraldi'nin kapısına böyle dayanmalıdır :

1778791673050.webp

Bizim teklifimizin ne olacağı aşağı yukarı belli. Giderse de kalırsa da buna kendisi karar verecek artık. Yedekte bekleyen uygun maliyetli Icardi'ye hayır demem. Yanına bir pivot bir kanat forvet alıp rekabeti de arttırırsın. Sezon içinde hepsinin iş göreceği senaryo mevcut. Avrupa'da biraz ilerlesen 60 maç oynuyorsun.

Icardi: "Süper Lig'de her sene şampiyon olmamız ve Şampiyonlar Ligi'ni almamız gerekiyor.

Adım adım bunu gerçekleştirebiliriz."

Yeni mesaj geldi. Ilki GS büyük daha büyük yapacagizdi

İlk fısıltılar olumlu, imzalar yakın, Mauro'ya bakın.

Sen de biraz çalış birader.

Renktaş bu Osimhenle değişmedi. Osimhen her türlü olumsuzluğa rağmen maksimum performans veriyor ekmeğini taştan çıkarıyor. Takımı şampiyon yaptığı maçtan sonra bile herkes Icardi yalıyor. Osimhen olmasa görürdük Icardiyi küfürler eşliğinde aşağılanarak gönderilecekti. Icardi kesinlikle ayrılmalı.
Osimhen olmasaydi kufurler esliginde gidecek olan Okan Buruk olurdu. Taraftar kimin ne kadar katkisi var sampiyonluklarda iyi biliyo.

Osi, Kaan, Baris, Yunus hepsi insallah Icardi seneye de kalir diyorlar. Adami baya seviyorlar

Ruhumuzu okşayan güzel şeyler söylüyor. Ama her güzel şeyin bir sonu var severek güzel ayrılalım.

Galibiyet paylaşımı yapmayan, ısınmaya çıkmayan şahsın sözleşmesi bitince çenesi açıldı mobeseye bile konuşur oldu. Gs ile Şampiyonlar Liginde penaltısız 1 golü olan Gs efsanesi dünyanın en iyi futbolcusu, devre arası Juventus istiyordu aynen hadi git Juvetusa

GzwlrirWMAIWtNL

Son düzenleme:
Üstteki fotoğraf iyi oldu.
Kalmasını hiç mi hiç istemesem de kalacak gibi.
Eğer kalırsa özellikle bacakları ve popoyu eritmeli çünkü vole vurmasını bile engelliyor. Haraket kabiliyetini çok kısıtlıyor. Sözleşmede bir şekilde belirli şartlar koysunlar

Üstteki fotoğraf iyi oldu.
Kalmasını hiç mi hiç istemesem de kalacak gibi.
Eğer kalırsa özellikle bacakları ve popoyu eritmeli çünkü vole vurmasını bile engelliyor. Haraket kabiliyetini çok kısıtlıyor. Sözleşmede bir şekilde belirli şartlar koysunlar
Halil gonderiyoruz ısrar etme

12+4 olsaydı kalma ihtimali oluşabilirdi ama 10+4 kuralında yabancı hakkımızı yedek santrafor ile harcayamayız. Daha doğrusu sadece santrafor oynayabilen bir oyuncuyla harcayamayız demek istedim buna Lewa falan dahil.

Bugün dümdüz 14 yabancı hakkımız olsaydı "belki" İcardi kalsın derdim de mevcut şartlarda mümkün değil.

Bi de bir şeyleri gerçekten tadında güzel şekilde bitirme fırsatı varken bitirmeyi bilmek gerekli.

Geri
Üst Alt