#9 Mauro Icardi (K)

Ne yazikki topculari GS dan büyük görenler var. Hemen gitmeli guzelce

Bence kimse öyle görmüyor yau, insanlar duygusal tepki veriyor ki çok normal.

Duygusal konuşmak zaten taraftarın işi abi mantıklı hareket etmek yöneticilerin işi.

İcardi kalsın diyen adam aynı zamanda bu ekonomide mutfak masrafından kısıp gidip forma alıyor. Şimdi bu hangi mantığa sığar?

Taraftarlık = duygu.

Bazılarınız sadece fazla profesyonel davranabiliyor diye taraftarın genelinden bunu beklemeniz çok mantıklı değil

3 milyona kalıyorsa kalsın yav. Kontenjan dediğiniz saçmalığa Aurier, Ndombele falan koymuş bir kulübüz. Sanki kusursuz kadro planlamamız var da Icardi her şeyi berbat edecek.

Kalsın da seneye söverek uğurlayalım diyor sanırım taraftar. Olm az akıllı olun ya, bırakın da zihnimizde iyi hatıralarla kalsın ne diye zorlarsınız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman 14tü şimdi 10, kıyaslanabilecek bir durum değil.
Senin avatara cuk oturur değerli ahbabım

HIX6KQJW8AEw-UP.webp

O zaman 14tü şimdi 10, kıyaslanabilecek bir durum değil.
Admirim aynı değil farkındayım ama kontenjanı hiçbir zaman hayal edilen gibi verimli kullanmadık, kastım o. Uğurcan, Abdülkerim, Barış, Yunus gibi yerlileri kadroda tuttuğumuz sürece de biraz daha rahatız diğer kulüplere göre. Yıllık 3 milyona Toni, Pizarro gibi bir rolü kabul ediyorsa Icardi'ye burun kıvırmam şahsen. Yanarız biteriz gibi söylemleri anlamıyorum. Icardi kalsa da Bertuğ ve bir kanat forvet daha istiyorum zaten.

Admirim aynı değil farkındayım ama kontenjanı hiçbir zaman hayal edilen gibi verimli kullanmadık, kastım o. Uğurcan, Abdülkerim, Barış, Yunus gibi yerlileri kadroda tuttuğumuz sürece de biraz daha rahatız diğer kulüplere göre. Yıllık 3 milyona Toni, Pizarro gibi bir rolü kabul ediyorsa Icardi'ye burun kıvırmam şahsen. Yanarız biteriz gibi söylemleri anlamıyorum. Icardi kalsa da Bertuğ ve bir kanat forvet daha istiyorum zaten.
Osimhen olmayınca güvenemediğim adama ana 10 kişilik kontenjanı asla harcamam açıkçası.

Bence o ekibin genelinden verim aldık bu sezon, en verim almadığımız yabancı Singoydu hatta.

Dolayısıyla o 10 kişiden her açıdan emin olmak gerekiyor.

Mauro Icardi'ye özel antrenman programı hazırlandı"

haberleri de yakında düşer, h.o.

O gitmesin bu gitmesin duygusallığına girseydik hala muslera nelsson kerem falan oynuyor olurdu. Değişimin ve gelişimin önüne ket vurmayalım
Saydıkların arasında Muslera evet haklısın ama diğer saydıkların hiç bir zaman efsanemiz olmadı. Bu nasıl bir örnektir pes !!!

Saydıkların arasında Muslera evet haklısın ama diğer saydıkların hiç bir zaman efsanemiz olmadı. Bu nasıl bir örnektir pes !!!
O günkü konuşulanlar üzerinden örnek verdim sanchez alınmasın nelsson var, kerem sizin yüzünüzden gidiyor böyle skorer yerli kanat bulamazsınız diye konuşuluyordu daha iyisi varsa değişimden kaçınılmamalı sonra nesry dzeko cenk var osimhene gerek yok diyen acun konumuna düşeriz

Osimhen olmayınca güvenemediğim adama ana 10 kişilik kontenjanı asla harcamam açıkçası.

Bence o ekibin genelinden verim aldık bu sezon, en verim almadığımız yabancı Singoydu hatta.

Dolayısıyla o 10 kişiden her açıdan emin olmak gerekiyor.
Benim idealimde Osimhen yokken Icardi oynamıyor zaten, Icardi oyunu değiştirdiğinde yapacağın hamle olacak. Öyle olacaksa bir anlamı yok, gitsin derim.

Geri
Üst Alt