#9 Mauro Icardi (K)

Abi adam gidici arabasını falan satmış. kaldığı otel sahibi yerinizi rezerve edelim mi demiş. yok yok olmazsa başka odaya geçerim belli olmaz benim işim demiş.

o kadar silmiş kafasında herşeyi

Bu adam şimdi tüm yaz gezecek. Zaten genel olarak az çalışıyor bir de free agent olduğu için artık hiç çalışmaz o dönemde.

Bence yolları ayırmak için en ideal vakit şimdi. Yazmayayım diyorum ama kendisinin içinde yer almadığı galibiyetlerde doğru dürüst sevinmemesi paylaşım yapmaması, oyuna girmeden doğru dürüst ısınmaması, maç sonu takımla kutlamalara katılmayıp doğrudan soyunma odasına gitmesi falan bunları unutmamak lazım. Bizim onu sevdiğimiz kadar onun şu an bizi sevdiğini düşünmüyorum. En azından bu sezon için konuşursak tavırlarını hiç tasvip edemem ve kimse de etmemeli.

Duygusal bir bağımız var Icardi ile ama bu duygusallığı kullanmasına da izin verilmemeli, ne yönetim ne hoca ne de taraftar tarafından.

Bu hikaye uzarsa her taraf için kötü sonuçlanacak bu çok belli artık. O yüzden güzel ayrılalım güzel hatırlayalım.

bu gercek mi

1779298820116.webp

Rüyamda CL finali oynuyorduk, Icardi ve Ugurcan da vardi.

Icardi topu alip kendi kalesine dogru kosup topu kornere atti sonra taraftari ateslemeye basladi.

Kral pek keyifsiz. Ne cektin bu hatunlardan. Birak sunlarin pesinie, GS‘ye odaklan, bak ne kadar mutlu olacaksin.

Geri
Üst Alt