- 26 Kasım 2012
- 185.502
- 257.983
- 5.998
konuya ilk yazan gökhan gel insanları buraya yönlendıren icardici başkan
tmm gökhan gele iyi akşamlar diyip konudan çık ozmn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konuya ilk yazan gökhan gel insanları buraya yönlendıren icardici başkan
sezon gitti artık icardiye sallasak ne olurtmm gökhan gele iyi akşamlar diyip konudan çık ozmn
Barış çok mu pres yapıyor kaptığı top yok,ayrıca pres gerektiren bir maç da değil %75 top bizde zaten. Bu hali ile deplasmanda oynayamaz tamam ama içerde kapanan takıma İcardi ile başlanır,ne durumda olursa olsun.Heriflerin 2 aydır oynamayan yürümeye mecali olmayan santraforu golünü atıyorsa İcardi'yede getirsinler o da atar.Biz batmışız yürüyen adam hala savunuluyor. İstediği kadar yürüsün kimsenin umurunda değil sınırsız bir özgürlüğü mü var bu adamın. Hiçbir şey yapmasa köpek gibi pres yapacak gerekirse fıtığı atacak o kadar!!
Bizde sistem yokki yan pas geri pas oynuyoruz bir tek. Birde sığır press yapiyoruzsorunun sistemde olduğunu forvette olmadığını ne zaman anlayacak burada yazanlar bakalım.
Hocamız yeni bir ders daha aldı dersler cogaliyorAdam gibi yönetim olsa bu gece kadro dışı olurdu!
burası icardi konusu dostumHocamız yeni bir ders daha aldı dersler cogaliyor
Okan buruk konusunda kilitliyim kardeşim niye kilitlendigini bilmiyorumburası icardi konusu dostum
yapıp yapıp bilmıyorsun aynenOkan buruk konusunda kilitliyim kardeşim niye kilitlendigini bilmiyorum
Ne yaptığımı soyle bileyim hakaretim yok. Millet benden daha fena şeyler söylüyor orda.yapıp yapıp bilmıyorsun aynen
bakacagımNe yaptığımı soyle bileyim hakaretim yok. Millet benden daha fena şeyler söylüyor orda.
Aga biz geçen sene şampiyonluğa giderken İcardi manitasıyla dünyayı geziyordu kimse İcardiyi savunmuyor bence burada, adamın sözleşmesi var aldığı para belli. Bu adamdan gidene kadar faydalanacaksın sene sonuda güzelce göndereceksin. Bak hayvan gibi güçlü dediğimiz Barış bütün maç topa değmedi bizde Osimhen harici normal bir insan forvet oynayamaz zaten Harry Kane gelse 5 defa topa değmeden maçı bitirir. 3-5-2 yada 4-3-1-2 gibi bir sistem kur bu adamı daha çok boşa çıkar skor üretme tarafında yer alsın sadece onuda antrenör bilecek artık, gerideyken orta sahayı çıkarıp forveti çiftliyoruz ileriye daha çok top gitmiyor bu sefer tam komedi:d. Benim gördüğüm kimse savunmuyor İcardiyi ama ortada forvetlik bir oyun yok onu anlatamıyoruz.