#9 Mauro Icardi

Her şey için teşekkürler kral.

Ekli dosyalar

• 14617-1.webp
    14617-1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 9
Formsuz haliyle ve az dakikalar oynamasina ragmen 14 gol atmis. Dipcik Icardi olsaydi en az 30 golü vardi yine. Ah bee

özleyecegiz

Giderse yerine Mouandilmadji gelmeli diyen futbol ordinaryusu forum üyemiz kimdi?

Ben hala bir umut, devam edeceğine inanmak istiyorum. Ama her ne olacaksa, Samsunspor maçından sonra, Antalyaspor maçından önce açıklanacaktır muhtemelen.

Gözümde bu seviyeye erişmiş bir futbolcunun (ki Muslera ve Icardi dışında hiç olmadı) performansı falan umrumda değil. Sanki kulübün canlı kanlı bir sembolü gibi geliyor bu adamlar bana. Ve bir şekilde orada dursunlar istiyorum.

Kaldı ki Icardi hala takımın ligde en golcüsü. Icardi sakatlık nedeniyle gerilemiş olsa bile ligin tüm santrforlarını cebinden çıkarır. Asıl sorun şu ki; mevcut sistem ona uyumsuz ve Osimhen çıtayı çok yukarı çekti.

1 yıllık sözleşme uzatıldı bile.

Bence de işin sonunda 4-5 Milyon Euro bandında 2 yıllık uzatılacak sözleşme. Arkalarına bir tane Franculino tarzı adam alınırsa ve İcardi 3. forvet olmaya ses çıkarmazsa, 10 no'ya falan evirirsek idare edilir gibi.

Geri
Üst Alt