#9 Mauro Icardi

Kendini bırakmasaydı Osimhen'i bile konuşmazdık. Bize gelmiş bence en yetenekli yabancı santrfor Icardi. Ama kendini saldı, mücadele etmedi yeterince maalesef. Icardi gol attğınıda özellikle taraftarın mutlu olduğunu düşünüyorum. Öyle bir hava katmıştı.

Son düzenleme:
Resmi anlamda ayrılık açıklaması yapılmadıkça, son saniyeye kadar ayrılık ihtimalini hesaba bile katmıyorum. Öyle bir felaket senaryosunu düşünmek dahi istemiyorum.

Basında, sosyal medyada, her yerde, tek bir resmi açıklama olmamasına rağmen kesin gitmiş gibi, %100 ayrılmış gibi konuşulması beni sinir harbine sokuyor gece gece.

Ha belki %99 ihtimal bitti hikaye ama o %1 ihtimal hiç yokmuş gibi davranılması çok ilginç.

HH5kQIIWIAcHUw5

Emeklerin için teşekkürler taraftarligin icin teşekkürler

Kariyerindeki en guzel yılları bizimle yasadi ,ozel hayati ve disiplin sorunları olmasa kendisini kane gibi ancak tv den izlerdik ,teşekkürler goat

direk futbolu bizde bırakıp efsane olmalı bu yaşta <3

Bize yaşattıkların için sana minnettarım. Çok büyük futbolcusun doğru zamanda ayrılmak her iki taraf içinde en doğrusu ve şuan doğru zaman. Emeklerine yaşattıklarına çok teşekkürler kral..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

benim hatırladığım kadarıyla taraftarla bu kadar bütünlesmis baska topcu gelmedi. her şey o kadar doğal ve doğru ilerledi ki muazzam seyler yasattın saha içi dışı rakibin ayarlarıyla oynamanla da. yolun acık olsun. gs vefalı bi kulüp ama duygusal davranıp uzatmayız umarım. eğer becerebilirsek çift forvete geçmeliyiz. bu sistemde de icardiyle oynamak imkansız.

Kral her şey için çok teşekkürler. Seni her zaman hatırlayacağız.

Geri
Üst Alt