#9 Mauro Icardi

Sosyal medyanın (özellikle twitter) tribünle alakası yok yav. Millet ülkeye ve yaşadığı şartlara olan nefretini sosyal medyada başkalarından çıkarıyor.
azgın azınlık dedikleri o işte ya şabanlardan oluşan ufak bir grup birbirlerini gaza getirip taraftarın hocaya icardiye fln delicesine sövüyor genel çoğunluğun da sevmediğine inandırmışlar kendini

Akşamdan beri kendisi için "gidiyor" imalı paylaşımlar yapan futbol sayfalarını takipten çıkmaktan ellerim yoruldu.

Kesin bilgiymiş gibi boş boş konuşup ortalığa zehir saçan etkileşim bağımlıları.

bu ne ya , sakasi bile dinden cikardi, rica etsem kaldir bu postu renkdas

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim tahminime göre 1+1 yerine 2 yıllık 1 sözleşme verilirse yenilenir sözleşme Allah'ın izniyle..

bu ne ya , sakasi bile dinden cikardi, rica etsem kaldir bu postu renkdas

MV5BZGZj-OWFi-Nm-Et-Yj-M3Yi00Mzcx-LTk2Mzkt-Yz-I0NWU3NDU0NDRh-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gc-V1.jpg

Kalmak istiyorsa ciddi anlamda fedakarlik yapmali, misal yedek forvet icin 3-5 milyon maas bile korkunc bir rakam.

Kalmamalı abi. 1 senedir göbeğini eritemeyen ve ya eritmeyen birisinin, İcardi bile olsa ne işi var bu kulüpte? Kimse Galatasaray'dan büyük değildir, olamaz da zaten! Senelik 10 milyon euro kazan ama 50 yaşındaki dayılar gibi takıl sahada, yok öyle bir dünya! Bir de taraftarla dalga geçiyor, en son lisede zayıftım diye..

Icardi gibi adamı yeterince yedek tuttuk
Gelecek sezon Osimhen satılsa bile ilk sıraya yazamayız forma garantisi yok bunu veremeyiz kolay kolay Icardi bunun bilincinde yönetim illa ki teklif yapacaktır ama bu karşılık bulmayacaktır
Duygusal bakmamalıyız

10 yabanci kontenjani ve ihtiyac transferler olarak elimiz kolumuz bagli.

1200 dkya 13 gol sıkıştırmış yine. Git demek gelmiyor içimden.

Kalmamalı abi. 1 senedir göbeğini eritemeyen ve ya eritmeyen birisinin, İcardi bile olsa ne işi var bu kulüpte? Kimse Galatasaray'dan büyük değildir, olamaz da zaten! Senelik 10 milyon euro kazan ama 50 yaşındaki dayılar gibi takıl sahada, yok öyle bir dünya! Bir de taraftarla dalga geçiyor, en son lisede zayıftım diye..
Ne yazikki topculari GS dan büyük görenler var. Hemen gitmeli guzelce

Geri
Üst Alt