#9 Mauro Icardi

Kral şu dramalara biraz ara versen be. Tamam özel hayat falan da, sürekli Behlül kıvamında takılmaya da gerek yok ki sosyal medyada.

1783038732061.webp

Bitiris tarihi girmemis bizde + arjantinde

Bir süreç anca bu kadar kötü yönetilebilirdi...
Sezon biteli neredeyse 1 buçuk ay oldu, hala sözleşme imzalanacak mı, imzalanmayacak mı, imzalanırsa ne zaman imzalanacak, imzalanmayacaksa neden açıklanmıyor, hiçbir şey belli değil.

Yolları ayırıyorsan, çık yolları ayırdık de.

Sözleşme imzalayacaksan, erkenden imzala, kampa çağır.

Yok Icardi ağırdan alıyorsa, tavrını koy. Bir son tarih belirle, şu tarihe kadar imza attın attın, atmıyorsan katkıların için teşekkürler de, güzelce vedalaş.

Böyle yaparak hem yönetim kendisi tepki çekiyor, hem Icardi'yi basının ve dolaylı olarak taraftarın önüne atıyor.

Neden her işimiz böyle? Şu yönetimle üst üste 4 yıl nasıl şampiyon olduk, ben hala hayret ediyorum.

Nasıl da unuttuk seni ama?

Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Canım isteyince kampa geç gelirim canım isteyince sözleşme teklifini oyalarım canım isteyince izin alır sevgilimle takılırım falan sen kimsin aga? Hiçbir kulübün sağlamayacağı ortamı sunduk sana maddi manevi olarak. Tamam katkıların oldu ama bedavaya da yapmadın bunu. Rezalet oynadığın, göbekten koşamadığın zamanlarda bile savunduk sahip çıktık. Ama senin artık bunları devam ettirmen bizim sevdiğimiz kadar senin sevmemeni gösteriyor. İşine taraftara saygı duymadığını gösteriyor. Bizim sevgimizi suistimal ettiğini gösteriyor. Messi gelse bile bu yaptıklarını savunmam ayrıca sen bir Messi de değilsin. Sana çok bile dayandık. Şimdi yeni manitanla istediğin zaman istediğini yapabilirsin.

Kalırsa tarık çamdal muamelesi görecek neden hala teşekkür edip veda postu paylaşmadık anlamıyorum.

Oynamak isteyen adam şartları kabul eder, imzalar kampın ilk günü katılır ve sezona hazırlanırdı erkenden.
Bu adamın oynamaya niyeti yok.
Boşuna gündem oluyor.

Geri
Üst Alt