#9 Mauro Icardi

Gitmeliydi, çünkü kendisi futbolu bırakmıştı ve gitti. Kattıkları ve emeği çok oldu. Gitmesi gerektiğini düşünmeme rağmen, gidişi hüzünlendirdi ve vedası böyle olmamalıydı. Bu da yönetimin hatasıydı. Mertens nasıl uğurladıysa İcardi de öyle uğurlanmalıydı mayıs ayında.
Kattıkların için, emeğin için teşekkürler

Bana kalsa 2 ay önce gitsin derdim, hatta son sezonun başlangıcında bile ayrılmanın yolunu arayabilirdim de

Yine de gidişinin resmileşmesi vs çok üzdü. Böyle çok çok sevdiğim bi yakınımla doğru düzgün vedalaşamadık sanki. Allah belanı vermesin senin Dursun.

Kral hersey icin tesekkurler. Bize cok mutluluklar yasattin. Gercekten bir nesli Galatasaray’li yaptin. Keske biraz daha profesyonel olsaydin da seni biraz daha izleyebilseydik.

22/23 icardi performansını hiçbir zaman unutmayacağım

herşey için teşekkürler rock star

Hayır şurada işi bitirecekler güzel bir ayrılık kutlaması da yapılırdı olur biterdi, gitti yüzsüz gibi adama 1 yıl 1 yıl daha zırladı başkan bey sonuç hem icardi kırgın olacak hem taraftar irite oldu adamdan şaka gibi ya.
Herif son macta asist yaptı diye kalsın deniliyordu

Dursun icardiyi burda yollasa adamı linc edeceklerdi

şimdi gec yolladı yine linc ediyorlar

Yabancı sınırı muhabbetide yoktu degisebilirdi

Herif son macta asist yaptı diye kalsın deniliyordu

Dursun icardiyi burda yollasa adamı linc edeceklerdi

şimdi gec yolladı yine linc ediyorlar

Yabancı sınırı muhabbetide yoktu degisebilirdi
Forum ayrı hocam, kalsın diyen çok azdı zaten adam ayrılık ağlaması çekti, bırak gitsin işte güzelce ayrılsın aynı şeyi musleraya da yaptı mertense de elini veren kolunu kurtarmıyor heriften

Ben senden sonsuz razıyım, şu yabancı kuralı bu şekilde olmasa kalmanı çok isterdim.
Sen gol attın hep daha çok sevindim, sanki kardeşim atıyordu. Biz çok iyi oyuncular gördük, çok başarılı oyuncular gördük ama senin etkin belki 2-3 kişide vardı.
Bir nesli sarı-kırmızı aşığı yaptın, her şey gönlünce olsun kral.
bir gün tekrar buluşmak dileğiyle, mutluluk hep seninle olsun

Forum ayrı hocam, kalsın diyen çok azdı zaten adam ayrılık ağlaması çekti, bırak gitsin işte güzelce ayrılsın aynı şeyi musleraya da yaptı mertense de elini veren kolunu kurtarmıyor heriften
Kontrat önermesek haklısın diyecem renktaş adama hem kontrat önerip hem veda yapamazsın

Geri
Üst Alt