Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan eskiden yazdığın yazılara baktım aralarında en normal olan bu yazıgs efsaneler sırasında ilk 100'e bile giremeyecek vasatın çok altında bir karakter
E alakası nedir?Ulan eskiden yazdığın yazılara baktım aralarında en normal olan bu yazı
Bunu nasıl yazabildin ulan?Sen gördükten sonra yazıyı düzenleyecem..E alakası nedir?
Turşusunu mu kursaydık?
Dostum mesajları not defterine kaydetmek ne tür bir işsizlikBunu nasıl yazabildin ulan?Sen gördükten sonra yazıyı düzenleyecem..
Forum'da kayıt yeri var normalde ordan kaydediyom da bu ilk attığımı kaydetmemişim.KaydedeyimDostum mesajları not defterine kaydetmek ne tür bir işsizlik
Şaka yaptık, relax. Ayrılık vakti gelmişti zatenTurşusunu mu kursaydık?
Madem öyle Torri, Lemina, Abdul 5 sene daha oynasınlar. Icardi de Ocak ayında dönsün
gs efsaneler sırasında ilk 100'e bile giremeyecek vasatın çok altında bir karakter
sen git bi etliekmek ye gel. sen acken sen degilsings efsaneler sırasında ilk 100'e bile giremeyecek vasatın çok altında bir karakter