#9 Mauro Icardi

Galatasaray yönetimi olarak hala icardi ye saygı duyuluyor ve adam seviliyor. O ise bunun farkında bile değil. Başka birisi olsa ilk stadı terk eden, kutlamalara katılmayan bir oyuncunun kaptanlığı 1 gün sonra alınırdı... bunun sebebi ise bir çok çocuğu Galatasaray taraftarı yapması ve idol olmasıdır... bunu da anlıyorum... ama herkesin de dediği gibi seviyeli bir şekilde yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum ben de... performansı yüzünden değil kesinlikle... performansı düşük olsun ama birleştiriciliği olsun yine kalsın derim... ama zarar vermeye gidiyor sanırım...

Bu arada ben sene sonu Arjantin e giderek orada yeni bir başlangıç yapacağını düşünüyorum. Umarım gittiğinde de çok başarılı olur... kendisini çünkü hala seviyoruz...

ua sebahattin'in açıklamalarından anladığım icardi'nin kendini kenara çekmesine tepkililer ikidir oyuna girince tezahürat da yapmadılar

bence gerek yok tavır koymaya, takımı karıştırmadığı sürece ki hiç yapmadı öyle bir şey, sezon sonuna kadar saygı sevgi göstermekte bi beis yok

eldeki kadroyla fener maçını gene osimhen destekli çözebilecek tek adam gibi duruyor biraz lang'la birlikte. öyle 1 erken final de krala yakışır. ligde 17 takımda nefes almadan top oynar, kendisinin öncülerinden olduğu seviye yükseltimi sayesinde bizde yedek bekliyor.

Yav arkadas ne iftirası kafayı mi yediniz. Herif Kaptan ulan Kaptan sevinçlerede katılacak takımı da destekleyecek, story de atacak. Bunların hiç birini yapmıyor ve her seferinde ama kızları yok ama şöyle ama böyle. Bize ne ulan bize ne. Bir sefer üzülürsün, 2 sefer üzülürsün, üçüncü de başka şeyler ararsın artık. Verebildiği kadar katkı versin sezon sonu da kuzey kutbuna kadar yolu var. Galatasaray tarihinde daha kötü bi Kaptan görmedim ben.

her gün bu başlığı aşındırmaktaki motivasyon nedir

Herkesin Mauro Icardi hakkında futbolcu olarak kendi fikrine sahip olma hakkı vardır. Kimisi onu harika bulabilir, kimisi de onun kondisyonu ya da profesyonelliğini eleştirebilir. Ama bir konuda kimsenin konuşmaya hakkı yok: o da onun Galatasaray'a verdiği katkıları. Bana göre Icardi bu kulüp için hem saha içinde hem de saha dışında çok şey yaptı.

Icardi 2 sene üst üste durmadan gollerini attı, birçok insana bu güzel kulübü yeniden sevdirdi. Sonra ne yazık ki ciddi bir sakatlık geçirdi. Aylarca eski eşiyle yaşadığı sorunlar yüzünden çocuklarını göremedi, bu da kolay bir şey değil. İnsanlar bu tür şeyler hakkında konuşurken bunun bir insan üzerinde nasıl bir etki bıraktığını hiç düşünmüyorlar. Her futbolcu böyle ağır özel hayat sorunları yaşamıyor. Özel hayatın altüst olduğunda, bu ister istemez performansını veya mental olarak bir insanı etkiler.

Bence bu sezon Galatasaray’daki son sezonu olacak. Bu yüzden artık her maçtan sonra sürekli bir bahane bulup onu eleştirmeniz anlamsız. Adam sadece 2 dakika oynasa bile bazıları için sorun, hatta hiç oynamasa bile. Burada hep aynı kişilerin yazması zaten tesadüf değil. Yani bir Galatasaraylı neden kendisinden nefret eder ki? Bunun mantıklı bir açıklaması olamaz..

Mesela sosyal medyada ne paylaştığı ya da paylaşmadığı kimin umurunda? Bu sizin için bu kadar önemli mi?

Onun 3 yıl boyunca sahada hiçbir şey göstermediğini söyleyenler ya Fenerbahçelidir ya da dikkat çekmeye çalışan zavallı insanlardır. Muhtemelen siz de hayatta hiçbir şey başaramadınız ve bu şekilde kendinizi iyi hissetmeye çalışıyorsunuz. Icardi’nin hiçbir zaman üst düzey profesyonel biri olmadığını bize gelmeden önce de zaten biliyorduk. Tabii ki böyle önemli bir oyuncunun her zaman fit olmasını ve kulüp için hâlâ önemli olmasını istersiniz. Ama en iyisi, sezon bittikten sonra kendisiyle yolları ayırmak ve güzelce veda etmek olacaktır.

Bence o da artık yeni bir maceranın zamanının geldiğini fark ediyor, çünkü ilk 2 sezondaki kadar önemli olamayacağını anlamıştır artık (Özellikle de Osimhen varken). Böylece belki kendisi yeniden futboldan keyif alabilir ve bizdeki bu anlamsız eleştiriler de artık tamamen son bulur. Çünkü şahsen, bu konuda aynı kişilerin her gün bu sayfaya geri dönmesi, ne yazık ki Icardi'den çok sizin hakkınızda daha fazla şey söylüyor.

Şampiyonluk erken garantilenirse kaptana koreografi yapılması lazım

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, bir oyuncudan doğru zamanda verimini alır. Alamıyorsa da yollarını ayırmayı bilir. Mauro Icardi için de bu mevsimlere geldiğimizi düşünüyorum. Efsanesi olduğun takım, Şampiyonlar Ligi'nde bir galibiyet aldığında paylaşım yapmıyor ve iki gün sonra dostlarınla Milano'da yemek yerken paylaşım yapıyorsan farklı şeylere konsantre olmuşuz demektir."

🫡

Geri
Üst Alt