#9 Mauro Icardi

Bedavaya oynayacak olsa bile sözlesmesi uzatilmamali, bu adam futbol falan oynayamaz artik

Hele ki 10+4‘ü göz önünde bulundurunca

Gönül isterdiki güzel sekilde yollar ayrilsin ama bu olmayacak gibi

Yeni açılacak gs cafede Icardiciler ve Anti Icardiciler olarak kapışırken biz @Hayri Cund @Murat Durmaz @Recep Buruk @Sarper Yıldırım @Uğur İz @Cafer Güney @Oğuzhan Sesko @Furkan Kaya

Kavgadan donra polise ifade verirken @Murat Durmaz

1774772087756.webp

Sezonun en kritik virajına Osimhensiz girmişken ne zaman idmana çıkacağı tartışılıyorsa nefret eden de eder, üstüne giden de gider. Ha ben ne nefret ediyorum ne de yaptıkları umrumda, beklentim uzun süredir yok çünkü, idmana çıksa da birşey değişmeyecek performansında.

14 gün izinli olacak Liv maçı sonrasını düşünürsek, fiziksel durumu bu kadar berbatken bunun mantığını tartışanlar sonuna kadar haklıdır.

Kreş değil burası, futbol kulübü, burada oynamak için her ay 1 m euro maaş alan adamın disiplinsizlikleri de eleştirilir, konuda kafa açmayın.

Kolay kolay hiç bir topcuya kızmam sabır eşiğim yüksektir ama bokunu çıkardığını bende kabul ediyorum. Yaptıklarını hiç bir zaman unutmam unutmayacağım da ama kendine saygın yoksa bize olsun ula son kritik dönemeçteyiz şampiyon yaptir sonra naparsan yap abi bunu hakediyoruz sende güzel ayrılmayı hakediyorsun. Bu kulübü iyi günleri ile tanıdınız kötü günlerde nefes dahi aldırmaz size bunu birileri size söylesin aklınız başınıza gelir

Kolay kolay hiç bir topcuya kızmam sabır eşiğim yüksektir ama bokunu çıkardığını bende kabul ediyorum. Yaptıklarını hiç bir zaman unutmam unutmayacağım da ama kendine saygın yoksa bize olsun ula son kritik dönemeçteyiz şampiyon yaptir sonra naparsan yap abi bunu hakediyoruz sende güzel ayrılmayı hakediyorsun. Bu kulübü iyi günleri ile tanıdınız kötü günlerde nefes dahi aldırmaz size bunu birileri size söylesin aklınız başınıza gelir
Gittiği hiçbir yerden düzgün ayrılmadı ki. GS'ye gelmeden önce herifi seven kimse var mıydı ondan da emin değilim açıkçası.

Herif 10 gündür izinde, kamyon dolusu para alıyor. İş artık çok ciddi boyuta geldi, icardi değilde başka biri şu hareketleri yapsa 1.ayın sonunda kapıya konulur.

İcardi kendisine olan sevgiyi artık kullanmaya başladı. Real Madrid'in Sergio Ramos'u çocukları Madridli yaptı diye takımda tuttuğunu düşünün ya da casillas ı filan. Burası babanın çifliği değil senin, işini yaptın paranı aldın, güzel ayrılalım dedikçe bokunu çıkardın. Osimhen'in yokluğunda 5-6 maç idare ediceksin nasıl bir cendereye düştük biz.

Herif 10 gündür izinde, kamyon dolusu para alıyor. İş artık çok ciddi boyuta geldi, icardi değilde başka biri şu hareketleri yapsa 1.ayın sonunda kapıya konulur.

İcardi kendisine olan sevgiyi artık kullanmaya başladı. Real Madrid'in Sergio Ramos'u çocukları Madridli yaptı diye takımda tuttuğunu düşünün ya da casillas ı filan. Burası babanın çifliği değil senin, işini yaptın paranı aldın, güzel ayrılalım dedikçe bokunu çıkardın. Osimhen'in yokluğunda 5-6 maç idare ediceksin nasıl bir cendereye düştük biz.

O sevgiyi aşağı yukarı kontratı kaptığından beri kullanıyor. Mesela Gs forması ile Avrupa’da neredeyse hiçbir dönem iş yapamadı o da ayrı mevzu

Son düzenleme:
taraftar sagolsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt