#9 Mauro Icardi

Milli arada en çok çalışması gereken adamı 10 gün tatile yollamışlar bu paşam da yiyip içip yayıp gelmiş. İnanılır gibi değil ya. Ulan senin zaten durumun ortada, bu durumu fırsat bilip arayı kapatacam diye çalışacağına şu haine bak. Rezil herif.
İki senedir söylüyorum Okan bunu yuhalatmadan göndermeyecek abi. Yemin etmiş sanki. Takmış kafayı buna, taraftarın olan tüm sevgisini bitirip, üstüne nefret ettirecek ve en sonunda yuhalatacak.

İş taraftara düştü. Bunu sahaya adım attırmayacak hale gelene kadar tepki gelmesi lazım başka çözümü yok. Bunu destekleyen, savunan kim varsa ezip geçilecek. Çöküyoruz bunun yüzünden yeter artık.

yunus———-ilkay————-barış
——————sallai——————

Osi dönene kadar hücum hattı böyle olmalı, güldük eğlendik, mücadele etmeyen adamlarla işi kalmadı artık bu takımın

Söylenilcek söz yok bunla yunus takımı resmen eksik oynattı ve okan buruk kenardan izledi çıkarmayada korkuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her oynadığı maç bi tarafımıza girdi vallahi yeter artık.

3 aydan az süreye bitiyor sözleşmesi zaten iki tarafı da kırmadan hak ettiği şekilde güzelce uğurlayalım kendisini ama bu saatten sonra bir dakika bile süre almamalı bırak ilk 11 başlamayı 1 dakika bile süre almaması lazım

twitterda tepki gösterin olm

bir daha gs formasi giymemeli bu herif

Bir suç göremedim mağlubiyette.

kavukçu geçen bizde vefa vardır kalmak isterse kalır diyodu icardi için, kendini buraya ait hisseden bu forma için savaşanlara vefa gösterilir, yatanlar gönderilir o yüzden ifb den başarılıyız zaten kulübü onlara benzetecekseniz gidin derhal.

Wanda ablamiz daha fazla zorbalasaydi belki yazin ülkesine dönerdi ve adam gibi bir 2. forvet ile sezona girerdik.

1 hafta daha tatil yapsaydin pasam az tatil yapmissin. Okan hocan oynatiyo nasilda aynen devam. Birak sezonun bitmesini devre arasinda gotune teneke baglayip kovmak lazimdi herif tatilden gelemiyo 11 oynuyo bide.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt