#9 Mauro Icardi

Amatörden bir stoperi bile Nesta gibi gösterebilir hatta abartıyorum bizim forumdan kondisyon sorunu olmayan birini bile elit stoper gibi gösterebilir

Göztepe maçında dk 75-80 skor 1-1

Evet o zaman girsin

Ama bunun haricinde artık oynamamalı değil mi? Çok bariz belli en nihayetinde

Göztepe maçında dk 75-80 skor 1-1

Evet o zaman girsin

Ama bunun haricinde artık oynamamalı değil mi? Çok bariz belli en nihayetinde

Bene saka falan bir yana anca evde maci garantiledikten sonra (2-3 fark yaptiysak) son 10-15 dakika icin oyuna alirdim. Ondan önce oyuna almak takima zarar veriyor.

Bunuda anca taraftara ne kadar bitik oldugunu ve yeni sözlesme verilsin diyenlere kapak olsun diye.

Bene saka falan bir yana anca evde maci garantiledikten sonra (2-3 fark yaptiysak) son 10-15 dakika icin oyuna alirdim. Ondan önce oyuna almak takima zarar veriyor.

Son 10/15 dk rakibi kapatmışız gol arıyoruz o anlarda yine işe yarayabilir

Onun harici her senaryoda eksi yiyoruz

Sinirden uyuyamadım. Ban yemek istemiyorum. Seni ve hocanı bu sezon motive edemedik. Lig bitecek ve motive olmanızı bekliyoruz.

Sene sonunda ikisi de gitmezse yeni sezonda takım Dingo'nun ahırına döner.

Ounachu'ya 1 adım mesafede basmayıp eli belinde beklediği an, benim için bitti. Açıklaması yok o pozisyonun. Yine de kalan 7 maç için, geçmişin hatrına kendisine saygısızlık etmeyeceğim. Edilmemesini de tavsiye ederim. Bu adama küfür etsek de, nötr kalsak da, GS 7 maç sonra şampiyon olacak. Buna eminim. Kendisini ile sözleşme uzatmatacağız, buna da eminim. Belki de daha iyi oldu bu durum uzun vadede Gs için. Bu sebeple küfür/kafire gerek yok. Gs, ikonik yabancı topçuları ile güzel ayrılması ile bilinen bir kulüptür malumunuz, Fb'in aksine. Bu çizgide kalmak lazım. Şampiyon oluruz, plaketini verir uğurlarız. Yolumuza bakarız.

50 yaşındaki wakayeme kadar mücadele etmiyor oynamak istemiyosa alacaklarını bırakıp arjantin'e temelli dönebbilir

Okan Buruk: Icardi uzun süredir süre almadı, oynadığı maçlarda sonradan girdi; onun da süreye ihtiyacı var.

100er dk oynatarak maç ritmi kazandıracağız inş

Bir dakika bile oynatilmasin daha. Zorlu deplasmanda 10 kisi mucadele ettirdi takimi. Yoksa belki en azindan berabere kalirdik. Resmen sabotag bu.

Şu pozisyonda şutumsusuna izlerken gülmeden edemedim. Profesyonel bir sporcusun tam cepheden kaleye bakiyorsun ve etrafinda kimse yok. Top gelişine falan da gelmiyor pas olarak sana indiriyorlar ayagına herifin çektiği şuta bak vucut bacaklarini kaldıramadigindan topa zorla dokunuyor :asd: öyle de bir bal ki lemina iceri soksa bir şey yapmıs olacak sozde.

Geri
Üst Alt