#9 Mauro Icardi

Sözleşme öncesi hareketlendi kral. Keşke bi adamlık yapıp 1905tl ye sözleşme yapsa

1771176262962.webp

Tamam her türlü yeme içme keyif imkanına sahipler ama bir futbolcunun da kilo sorunu yaşamasını anlayamıyorum be kardeşim. Akşam 18'den sonra yemek yeme, şekeri azalt bitti gitti yahu nedir bu o kadar antrenman,maç vs rağmen tosun gibi gezmeler.

Birbirini şucu bucu olarak suçlayıp aşağılıyan, haklı olmakla ilgili contayı yakmış tayfa sustuysa, futbolun değişken olduğunu ve futbolun içinde her şeyin olabileceğini kabul edenlerden olarak biz de bir iki bir şey yazalım.

Ana plan oyuncusu olmayıp, doğru rolde kullanılırsa, kendisi de bunu sorun etmezse, her sene 15 gol katkı alabileceğin bir santrafor tipi olduğunu söylemiştik. Öyle de olduğunu gösterdi.

Atılan her gol altın değerinde. Gs-Fb maçı berabere biterse, puan eşitliğinde şampiyonu genel averaj belirleyecek. Akıllı olan, her golün altın olduğunu anlar. Adam iyi bitirici.

Derbiler, zor Anadolu deplasmanları, şiddetli Cl maçları gibi, fiziksel mücadele isteyen zorlu maçlarda ana plan oyuncusu olmayacak şartım vardı. Olmadı. Yedek kaldığı için de huzursuzluk çıkarmamalı diye istiyordum, çekincelerim vardı. Çıkarmadı. Kulüpten 6 sponsordan 4 alıyor. Bu kontrat kendisi için oldukça fazla.

Yukarıdaki rolde takımda kalmayı lütfederse, makul rakamlara başımızın üzerinde yeri var. Aksi taktirde en asil şekilde yolları ayırırız zaten. Kendisi de, yönetim de, hoca da her şeyin farkındadır. Seneye 10+4 yabancı kuralı var ve her bir kontenjan altın değerinde olacak. En doğru şekilde kullanmak lazım.

Geri
Üst Alt