- 13 Ekim 2014
- 108.528
- 58.306
- 4.588
Yunus beceremedi maalesefPas atsın diye Icardi mi alınır yav oyuna![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus beceremedi maalesefPas atsın diye Icardi mi alınır yav oyuna![]()
Yunus oynayacaksa da 10 değil sol iç oynamalı zaten artık. Geçen sene müthiş oynadığı yer orasıydı. Yunu-Sara ikisi yanyana.Yunus beceremedi maalesef![]()
Benim su saatden sonra tek düsüncem Barisi nasil sagda Saneyi solda tutacagiz. Baris resmen Sagda IQ 200 ile oynuyorYunus oynayacaksa da 10 değil sol iç oynamalı zaten artık. Geçen sene müthiş oynadığı yer orasıydı. Yunu-Sara ikisi yanyana.
Acayip bir bug sağdayken. 2 sene önce şampiyonluğu kopartmamızı sağlamıştı unutmuşuz.Benim su saatden sonra tek düsüncem Barisi nasil sagda Saneyi solda tutacagiz. Baris resmen Sagda IQ 200 ile oynuyor
Aptalca sut cekmeyi birakiyor cünkü kafa yukarida oynuyorAcayip bir bug sağdayken. 2 sene önce şampiyonluğu kopartmamızı sağlamıştı unutmuşuz.
Sane de City de solda oynuyordu çoğunlukla. Hatta Osimhen’li oyuna daha uygun böyle oynamaları bence.Benim su saatden sonra tek düsüncem Barisi nasil sagda Saneyi solda tutacagiz. Baris resmen Sagda IQ 200 ile oynuyor
Bayernda da ara sira oynuyordu ama iki oyuncu da normal ayagi ile o kanatta oynasalar sut imkani düsüyorSane de City de solda oynuyordu çoğunlukla. Hatta Osimhen’li oyuna daha uygun böyle oynamaları bence.
En son ne zaman kanat oyuncuları ters ayakla şut çekip gol attı ki? Kanatların çizgiye inip Sara gibi koridorlara girenlere şut için alan açması daha makbul olurdu aslında.Bayernda da ara sira oynuyordu ama iki oyuncu da normal ayagi ile o kanatta oynasalar sut imkani düsüyor
Sevmiyoruz kardeşim
Evet gelen son bilgiye göre sezon sonu kesin gidiyor.