- 13 Ekim 2014
- 108.521
- 58.306
- 4.588
Kaptanimm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efsane..
siz galatasaraylımısınız cok merak ediyorumLanet olsun ki duygulandım yine.
Senin tanıyıp bildiğin herkesten daha büyük Galatasaray'lıyım aslan parçası. Benim Galatasaray'lılığımı sorgulamak senin çapını aşar. Çapın kadar konuş. Hadi şimdi git pastırmanı ye.siz galatasaraylımısınız cok merak ediyorum
o zaman bana icardinin juve galibiyeti sonrası neden paylaşım yapmadıgını anlatırsınSenin tanıyıp bildiğin herkesten daha büyük Galatasaray'lıyım aslan parçası. Hadi şimdi git pastırmanı ye.
Yapsa öne geciyor yapmasa niye yapmiyoro zaman bana icardinin juve galibiyeti sonrası neden paylaşım yapmadıgını anlatırsın
neyi öne gececek gol atan topcuları paylaşsın yeter 5-2 postu var gsmızın onu koysun yeterYapsa öne geciyor yapmasa niye yapmiyor
Harbiden kafayi yemissiniz. Insta la buneyi öne gececek gol atan topcuları paylaşsın yeter 5-2 postu var gsmızın onu koysun yeter
kendi 11 oynamadıgı icin yapmıyor işte
evt yanlıslıkla 1 gol fln atsa sabaha kadar post atacagı instaHarbiden kafayi yemissiniz. Insta la bu
böyle deyin canımı yeyin bahane üretmeyın dostum sagolunIcardi Juve maçı sonrasında internet paketi bittiği için paylaşım yapamamış.
Prag macinda atmismiydi mesela son dk gol attiginda.evt yanlıslıkla 1 gol fln atsa sabaha kadar post atacagı insta
musabım ikimizde biliyoruz niye atmadıgını sevdigin biri oldugu icin savunmaPrag macinda atmismiydi mesela son dk gol attiginda.
Oside eylülden kasima felan hic atmamisti vs. Ne alaka