#9 Mauro Icardi

Aga adamlar has forvrt adam ikinvi yari sahada olsa ne olurdu diyoe hahahahajj aynen aga baris forvetteeee harika topcu aynen

Yerine giren Barış'a göre ilk yarı daha etkiliydi.
Abim ne etkisi gözünü seveyim bi top dürteyim dedi auta çıktı çaprazdan da bomboş pozisyonda şutu çekti kaleyi tutturamadı

İkisi de ayağına verilen toplardı bunun herhangi bir katkısı gayreti yoktu her zamanki gibi hiçbir şeye

Abim ne etkisi gözünü seveyim bi top dürteyim dedi auta çıktı çaprazdan da bomboş pozisyonda şutu çekti kaleyi tutturamadı

İkisi de ayağına verilen toplardı bunun herhangi bir katkısı gayreti yoktu her zamanki gibi hiçbir şeye
Yunus ilk yarı bomboş pozisyonda topu kontrol edip çevirse muhtemelen galibiyet golü olacaktı adama top getiremiyoruz ki bu adam Osimhen ayrı bir oyuncu ceza sahası golcüsü sahadayken kaç tane top getirebildik.

Yunus ilk yarı bomboş pozisyonda topu kontrol edip çevirse muhtemelen galibiyet golü olacaktı adama top getiremiyoruz ki bu adam Osimhen ayrı bir oyuncu ceza sahası golcüsü sahadayken kaç tane top getirebildik.
Niye bu adama illa bomboş pozisyon hazırlamak zorundayız ki böyle bi forvet tanımı da şekli de yok

Langırt değil ki bu

Niye bu adama illa bomboş pozisyon hazırlamak zorundayız ki böyle bi forvet tanımı da şekli de yok

Langırt değil ki bu
İlk yarı daha etkili oluyorduk ve 2. yarı girenlerden sonra gol olan hariç pozisyonumuz yok.

Osimhen sahada olduğu senaryoda sahada olmamalı ama Osimhen yoksa son saniye kadarda sahada kalmalıydı.

Onu herkes atar yeter yav savunduğunuz. Diğerini atsaydı o zaman onu niye atamadı

İlk 11 oynadığı maçları kaybedip duruyoruz son dönemde

Üstüne hocası da hem oynatıp hem de çıkarıyor ikinci yarı alternatifin de kalmıyor işler kötü gidince

İlk yarı daha etkili oluyorduk ve 2. yarı girenlerden sonra gol olan hariç pozisyonumuz yok.

Osimhen sahada olduğu senaryoda sahada olmamalı ama Osimhen yoksa son saniye kadarda sahada kalmalıydı.
macı nasıl böyle degerlendirebiliyorsun?

2. yarı gayet iyi başladık golüde bulduk hakem yüzünden iptal oldu ve tempomuz düştü

Onu herkes atar yeter yav savunduğunuz. Diğerini atsaydı o zaman onu niye atamadı

İlk 11 oynadığı maçları kaybedip duruyoruz son dönemde

Üstüne hocası da hem oynatıp hem de çıkarıyor ikinci yarı alternatifin de kalmıyor işler kötü gidince
Doğru söylüyorsun adminim ama forveti çıkardığın an Konyaspor direk ceza alanını bloke ediyor hiçbir şey olmasa bile ceza alanında dursa yay üstünde veya çevresinde daha rahat alan açabilir diye düşünüyorum.

macı nasıl böyle degerlendirebiliyorsun?

2. yarı gayet iyi başladık golüde bulduk hakem yüzünden iptal oldu ve tempomuz düştü
50'de golü bulduk ama ondan sonra sahada yoktuk rakibi baskıya bile alamadık kısacası ilk yarıdan daha kötü oynadığımızı düşünüyorum.

İlk yarı en azından 4-5 tane tehlikeli aksiyon geliştirmiştik.

50'de golü bulduk ama ondan sonra sahada yoktuk rakibi baskıya bile alamadık kısacası ilk yarıdan daha kötü oynadığımızı düşünüyorum.

İlk yarı en azından 4-5 tane tehlikeli aksiyon geliştirmiştik.
yav nasıl baskıya alcan deplasmandasın

zar zor bi tane gol atabilmişsin 2. golü bide bulamayacagın belli hakem iptal etmiş

yav nasıl baskıya alcan deplasmandasın

zar zor bi tane gol atabilmişsin 2. golü bide bulamayacagın belli hakem iptal etmiş
Konyaspor'a karşı baskı kuramıyorsak o zaman şampiyonluktan söz etmeye gerek yok.

En son galibiyetini Ekim'de almış takıma karşı zar zor pozisyona girdik.

ee bunun sebebi tamamen oyuncu grubu ve okan hoca

başında da icardi geliyor zaten bu savruklugun
Ben oyuncu-oyuncu suçlamam 1 tane sahada iyi futbolcu yoktu hocanın net hatası var fakat oyuncularda maç seçiyor zaten maç sonrası açıklamalarından kafalarının Juventus maçında olduğunu ima ettiler.

Bugün değil 90 dakika oynamak 360 dakika oynasak yine maçta en fazla 1 puan çıkarırdık

Yunusun pozisyonu harici kontra pozisyonunda da 2 defa boşa attı kendisini Sane ikisinide atamadı. Bu adam böyle aga işte 2 pozisyona giriyor birini atıyor herif Osimhenle karşılaştırmayı bırakın. Takımın ceza alanı çevresinde direkt İcardiyi bulması lazım bu kadar basit, Osimhen varsa zaten yedek olur. Barış 2.yarı girdi ayağına top mu değdi ben mi yanlış gördüm?

Doğru söylüyorsun adminim ama forveti çıkardığın an Konyaspor direk ceza alanını bloke ediyor hiçbir şey olmasa bile ceza alanında dursa yay üstünde veya çevresinde daha rahat alan açabilir diye düşünüyorum.
Yav tamam da herkes yanlış Icardi mi doğru

Osi olmayınca bu kadar kısırlaşıp durmamız tesadüf mü

Demekki herkesi yukarı çekiyor Osi ama Icardi yapamıyor bunu, ayağına top at gol atsın lüksüne sahip değiliz anlayın artık bunu.

Geri
Üst Alt