#9 Mauro Icardi

kendi fiziksel durumunu bildiği için göze batar atar gider de yapamıyor.

garibim hıncını staddan erken ayrılmak, ısınmaya çıkmamak gibi eylemlerle gösteriyor.

Sürekli bahane, yok çocuklarını görmeye gitti, yok davası var, yok fizyoterapisti Arjantin’de o yüzden gitti, yok ebesi gözleme yapmış o çağırdı soğumadan yetişmesi gerek özel jetine

İnsanların aklıyla alay etmeyin. 10 dakika kutlamaya çıkamayacak kadar mı acildi işi? Geçiniz. Kabul etseniz de etmeseniz de yaptıkları hayal kırıklığı, bir kaptana yakışmayacak hareketler

Sürekli bahane, yok çocuklarını görmeye gitti, yok davası var, yok fizyoterapisti Arjantin’de o yüzden gitti, yok ebesi gözleme yapmış o çağırdı soğumadan yetişmesi gerek özel jetine

İnsanların aklıyla alay etmeyin. 10 dakika kutlamaya çıkamayacak kadar mı acildi işi? Geçiniz. Kabul etseniz de etmeseniz de yaptıkları hayal kırıklığı, bir kaptana yakışmayacak hareketler
Targutay abi niye bu herifi sevmiyon bu kadar

Targutay abi niye bu herifi sevmiyon bu kadar

Bi düşmanlığım yok, daha yeni üzerinde gol sevinci olan tişörtünden dahi aldım hatta.

Yeteneğine ihanet etmesi çileden çıkardı. Bu kadar büyük potansiyeli harcaması çıldırttı.

Taraftarın sevgisiyle daha çok çalışmak yerine ben bu ligi her halimle götürürüm şeklinde davranıp 10 milyon Euro’yu alıp yatmayı seçmesi

Yedek geldiği PSG’deki haline bak, takımın yıldızı olduğu Gs’deki tembelliğine bak

Daha çok şey yazılır da gerek yok. Taraftar da şunu idrak etmeli, insan şımarık bir canlı, 24 saat naparsa yapsın övdüğün kutsallaştırdığın zaman kendini bozmaya çok meyilli bir canlı. Siyasette de böyle sporda da böyle. İyiye iyi kötüye kötü denilmeli

Aç bak ilk sezon tek başına şampiyon yaptı dediğim bir sürü mesajım var. Tek sezon top oynadı. Kiralık geldiği sezon. Sonraki sezon istatistikleri yine iyi olsa da kesinlikle ilk sezonki gibi değildi. Direkt hantallaştı.

Sadece kendisine de kızmıyorum. Okan’a daha çok kızıyorum bu kadar özgürlük tanıdığı için

Biraz eğlenmeye çalış kaptan kasma kendini

Cok uzucu hikaye aslinda, takimin buralara gelmesinde belki de en onemli faktorlerden biri, ama profesyonel olmayisi onu da yakti bizi de zayiflatti. Su anda fit bir Icardi'ye kim hayir der? Inanilmaz bir guc olurdu Osimhen ile, deplasmanda son 20-30 dk gol arayacaksan fit bir Icardi Osimhen her turlu gol bulurdu. Ama o bu yolu secmedi, yaptiklarim yeterli dedi, Galatasaray da boyle bir kulup performansa bakip yeni bir ikon yaratti. Olan sana oldu, Galatasaray'in SL'de basarili olmasi icin bir altyapi sagladin ama onu tatmak nasip olmadi sana..

ağabey fit olsaydı CL'nin favorisiydik net şekilde

Kral Mauro İcardi..

Resim

ya utanmadan bide yalan söyleyip savunmaya calısıyorlar en cok o komik oluyor

adamın acil işi varmışta ondan erken cıkmıs

sanki bana tarifeli ucakla gidiyor arjantine :D

özel jeti bekliyor herifin

Nerden nereye, zirvedeydi kraldi tarafli tarafsiz seveni cok oldu , sonra bir sakatlik ve özel hayati onun sonu oldu.

Ne oldu sana be koskoca İcardi böyle düşecek adam mıydın?? Geri dönüşün ne zaman olacak be. Önünde güzel ŞL varken formun neden düşük. Yanlış zamanda sakatlandı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şahsi fikrim eğer kalmak istiyorsa topçu olarak değil ama ya SD ya da teknik heyete katılması ( teknik heyet olursa extra izin filan olmaz )
Eğer hâlâ oynamak istiyorsa başka takım olmalı. Acaba bile demeden vedalaşmali

Geri
Üst Alt