#9 Mauro Icardi

Önümüzdeki iki maçı kurtarsın eleştirenlerin en büyük düşmanı olurum. Ne olur şaşırt bizi

4212.jpg

Ya İcardi sana ne diyeyim ki. Valla ne sövmeye içim el veriyor, ne övmeye. Allah aşkına son 2-3 maçın kaldı, çok şey istemiyorum. Gol at sadece. Başka hiçbir şey istemiyorum.

Şu hikayeyi güzel şekilde bitirelim.

Başka bir şey istemiyorum.

adamın oyun stili, performansı belli 10 numaran olmadıkça çokta bir şey beklenmez. fener maçı hariç evdeki maçlarda öyle böyle atar.

İddia edildiği gibi hoca ile bağını tümüyle kopardıysa oynamaz artık. Öyle bir durum yoksa TS maçına ilk 11 çıkar ve çıkmalı.

Ana oyun planı Uğurcan, Davinson ve Abdülkerim' in mancınıkları olduğu müddetçe Osimhen' e muhtaç kalır bu takım; aynı işlevi görebilecek kalitede biri ara transferde alınamazdı, zaten kaç tanedir ki? Deniz Gül şimdiden alınsın da ne olup ne olmadığı görülsün, seneye ona göre planlama yapılsın demiştim mesela; alınabilmiş olsaydı da bu sezon ciddi katkı vermesi zordu doğrusu.

Osimhen kalacaksa İcardi ile sezon sonu yollar güzel şekilde ayrılmalı. Osimhen' in yokluğunda tereddütsüz sahaya sürülemiyorsa iş bitmiştir, seneye ne değişecek? Kendisi de kalmak istemeyecektir. Ha, Osimhen gitse yine fark etmez; CV si parlak bir santrfor alınır, yedek olarak bir başkası daha zaten alınacak...

Mauro keşke kariyerinin sonlarında bu denli rahat davranmasaydı, işi biraz olsun sıkı tutsaydı da şimdi bunları konuşmasaydık. Haydi kral, geri dönülmez yola şimdiden girmediysen kötü izleri silmenin tam zamanı...

TS maçında 11 oynamazsa hoca bile tahammül edemiyor artık demektir. Düşünün yani, yürüyecek hali yokken sırf oyuna almak için orta sahayı boşalttığı bile olmuştu.

Bu muhteşem hikaye güzel bir son ile bitmeli Icardi şampiyonluk yolunda gollerine devam etmeli bizi şampiyon yapmalı sezon sonu efsane bir veda kendisine yapılmalıdır

Geri
Üst Alt