Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.093
- 6.850
- 1.738
Doğru abi herkes söylüyor öyle olduğunuforumda örtbas edilip üstü kapatıldı bu konunun
Kaan ikna etmiş girmesi için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru abi herkes söylüyor öyle olduğunuforumda örtbas edilip üstü kapatıldı bu konunun
Dostum icardici adminler var yapacak bişey yokDoğru abi herkes söylüyor öyle olduğunu
Kaan ikna etmiş girmesi için
Icardi sessiz kalir tabi, sozlesme konusu kesin degilken ya da yenilenmeyecegi havasi hakimken uzerine taraftarda yuklenince...Ortamdaki sessizlik tat kaçırıyor. Ne Icardi'den güzel bir paylaşım var, ne kulüpten bir açıklama. Icardi'yi oldukça seven biri olarak üzüyor bu durum beni.
Bence Icardi çok takıyor üç beş sosyal medya ergeninin lafını. "16 yaşındaki Muratcan bana sövse ne? sövmese ne?" diyip geçmesi lazımken...Icardi sessiz kalir tabi, sozlesme konusu kesin degilken ya da yenilenmeyecegi havasi hakimken uzerine taraftarda yuklenince...
Cok yanlis buluyorum "kullan at " modunda linclemeleri.
Daha genel bi "kenara atma" durumu var ama taraftarda.Bence Icardi çok takıyor üç beş sosyal medya ergeninin lafını. "16 yaşındaki Muratcan bana sövse ne? sövmese ne?" diyip geçmesi lazımken...
O yapıda taraftarlar malesef hep varlar. İşin ilginci, Icardi'ye atıp tutan yorumlara baktığımda, çoğunun profilinde Icardi fotoğrafı var. Tam olarak bu aslında. İyiyken alkış tutuyorlar, en ufak sarsıntıda etmedik laf bırakmıyorlar. Futbolcuların makine değil, insan olduklarını unutuyorlar. Makine bile olsa yeri gelir, arıza yapar.Daha genel bi "kenara atma" durumu var ama taraftarda.
Valizle basti gitti vs vs sinir bozmustur muhakkak
İlk 1,5 yıldaki icardi performansı gs tarihinde gordugum en iyi forvet performansı..Icardi nin bahsettiğim donemde verdigi güveni veren bir forvet performansı hiç görmedim Osimhen in en iyi dönemi dahil..O yapıda taraftarlar malesef hep varlar. İşin ilginci, Icardi'ye atıp tutan yorumlara baktığımda, çoğunun profilinde Icardi fotoğrafı var. Tam olarak bu aslında. İyiyken alkış tutuyorlar, en ufak sarsıntıda etmedik laf bırakmıyorlar. Futbolcuların makine değil, insan olduklarını unutuyorlar. Makine bile olsa yeri gelir, arıza yapar.
Galatasaray'a emek vermiş, Galatasaray'da sembolleşmiş isimlerin böyle kolayca harcanmasını içime sindiremiyorum. Icardi, Galatasaray efsanesidir. İyi oynarken de böyleydi, sakatlandığında da böyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacak. En azından benim gözümde.
Icardi'yi gol atan bir makine gibi değil de bir insan olarak görmeyi başardığımızda sorun çözülür bence.
Beni sevmiyormusun artik recebim…seveni de sevmeyiz
@Emrah Yıldırım
Bu adam aylardır çocuklarından uzak,çocuklarını alıp alamama endişeleri yaşıyor.Mental olarak kötü durumda.Kim olsa ama az ama çok etkilenir.
Acıları yarıştırmak yerine anlamaya çalışmayı tercih ederim.Ekli dosyayı görüntüle 318855
O sırada Mardin Nusaybin'de memleketinden bin km uzakta kelle koltukta memurluk yapan ben, bu duruma aşırı üzüldüm. Allah yardımcısı olsun İcardi'nin. Kızları havuzlu villalarda miami, hawaii gezerken, icardi'de yeni aşkıyla yazın 20 tane ülke gezeceklerinin planlarını yaparken çok üzülüyordur.
senin icin bişey demiyom icardiye dostumBeni sevmiyormusun artik recebim…