#9 Mauro Icardi

Son 10-15 dk eğer gole ihtiyacımız varsa ve rakibi kapatmışsak kendi sahasına ancak ancak o zaman oyuna girmelidir.

TR kupasında da başlayabilir bi de.

Son 10-15 dk eğer gole ihtiyacımız varsa ve rakibi kapatmışsak kendi sahasına ancak ancak o zaman oyuna girmelidir.

TR kupasında da başlayabilir bi de.

Son 10 dakikaya 3-0 önde girsin Gs, bu şahıs oyuna girsin o maçı 4-3 kaybetme ihtimali vardır o derece takım oyununu bozan, rakip defansı rahatlatan bir topçudur. Maçın başında kırmızı görse Trabzon deplasmanında beraberlik veya galibiyet gelebilirdi en azından takım 10 kişi olduğunu bilir ona göre aksiyon alırdı. Bu varken 11 kişi görünümlü 10 kişi oynanıyor. Tek bir dakika süre almamalı, sene sonu da protestolar eşliğinde Milano’ya mı gidecek Buenos Aires’e mi gidecek derhal yollanmalıdır

götü o kadar büyük ki kaldırıpta önündeki topa koşamıyor.
Geçmişte hemeroid olduğum dönemde 60 kilo olduğum için doktor kilo almamı önermişti. Popo irileştikçe hemeroid bezleri daha az acı yaratıyormuş. Icardi de benim gibi tedavi uyguluyor olabilir.

Geçmiş olsun Doruk, şu an nasılsın ?

Olamaz ya, yukardaki posizyonda resmen bilerek topa kosmamis. Direkt kadro disi kalmasi lazim.

Kilosu, izinleri vs hepsini geçtim resmen sahada diğer arkadaşlarına saygısız bu arkadaş. Herkes bir yerlerini yırtarken kavga anında bile bu öyle aval aval bakıyor tatil modunda.

Ama daha öncede dediğim gibi suçun büyük kısmı bunu görerek oynatanda. Ki 2-3 gün önce simitçi kalıp kalmayacağına İcardi karar verir diyordu eğer bütünse bir tarafları versin bakalım sözleşmede görelim.

ilk 45 dk hiç topa dokunmamıs olabilir. belki bi kafgası vardı orda dokunmustur. sıfır oyuna katkı. 10 kişi oynuyoruz sahadayken beyimiz. rakipte ise her topu indiren aygırın teki vardı. kimse tutamadı adamı. talisca denen vitaminsiz bile dünyanın topunu indiriyor saha sola. kimse topu icardiye getiremedik ayağı yapmasın. sadece gol atmak değil takıma katkı. 2 tane top indirse belki golü bulabilirsin dizilişe göre rakibin. sıfırdı ya. insallah göztpee macında oynamaz. onda da yeniliriz yoksa.

Galatasaray efsanesi, misyon tamamlandı. Son bir dans serüvenini Trabzon maçı ile başlatıp bitirsin istemiştim. Yani maçta sergilemiş olduğu fiziksel performans olarak değil de, saha içindeki mental ağırlığının kaybolduğuna çok üzüldüm. Hayal kırıklığı.

Sözleşme uzatmak gericilik, uzatmayıp güzel ayrılmak olması gereken ve bekleyen bir adımdır.

Hocasına sezon sonuna kadar sakatım söylerse bizi Şampiyon yapar.

Son dakika gole ihtiyacımız varsa Icardi yerine Singo'yu forvete atalım her türlü daha fazla katkı verir.

Açıkçası artık 1 dakika bile süre almamalı, kaptanlık bandı alınıp soyunma odasından da çıkarılmalı.

Son 10 dakikaya 3-0 önde girsin Gs, bu şahıs oyuna girsin o maçı 4-3 kaybetme ihtimali vardır o derece takım oyununu bozan, rakip defansı rahatlatan bir topçudur. Maçın başında kırmızı görse Trabzon deplasmanında beraberlik veya galibiyet gelebilirdi en azından takım 10 kişi olduğunu bilir ona göre aksiyon alırdı. Bu varken 11 kişi görünümlü 10 kişi oynanıyor. Tek bir dakika süre almamalı, sene sonu da protestolar eşliğinde Milano’ya mı gidecek Buenos Aires’e mi gidecek derhal yollanmalıdır

Bodo maçı mesela. Icardi girdikten sonra ecel terleri dökmüştük.

Ben bu kosu istatistiklerine güvenmiyorum

Geri
Üst Alt