#9 Mauro Icardi

Icardi gol atarsa sevineceğiz tabi ki. Her şeyden herkesten önce Galatasaray atmış oluyor o golü! Galatasaray'ın attığı gole sevinmemek ne demek? Icardisporlu, Osimhensporlu, Okansporlu, Terimsporlu vs.... olmayın aga, Galatasaraylı olun Galatasaraylı...
inşallah gol atamaz üstad

inşallah gol atamaz üstad
Bu yaklaşım da doğru değil. İnşallah gol atar hatta mümkünse bizim tanıdığımız, bildiğimiz, aşkı olduğumuz Icardi geri döner. Sonuçta maçta sonradan oyuna girip hiçbir varlık gösteremeyip boş bir pozisyonda golü atması ile kimse yeni sözleşme vermez. Eski Icardi'den esintiler verebilirse ancak yeni sözleşmeyi kapabilir. Bu senaryoya da hiçbir Galatasaraylı hayır demez zaten. Amma ve lakin şu an ki Icardi'ye baktığımda böyle bir şeyin yaşanabilmesi mümkün gözükmüyor.

Kendisi gol atmayınca, galibiyet tam keyif vermiyor. Icardi gol atmamışsa, galibiyet bile buruk geliyor.
Sadece Icardi'nin gollerinde coşkuyla bağırıyorum. Diğer oyuncuların golleri maksimum tebessüm ettiriyor.

Bu yaklaşım da doğru değil. İnşallah gol atar hatta mümkünse bizim tanıdığımız, bildiğimiz, aşkı olduğumuz Icardi geri döner. Sonuçta maçta sonradan oyuna girip hiçbir varlık gösteremeyip boş bir pozisyonda golü atması ile kimse yeni sözleşme vermez. Eski Icardi'den esintiler verebilirse ancak yeni sözleşmeyi kapabilir. Bu senaryoya da hiçbir Galatasaraylı hayır demez zaten. Amma ve lakin şu an ki Icardi'ye baktığımda böyle bir şeyin yaşanabilmesi mümkün gözükmüyor.
Fenere gitme ihtimali var!!!!!!

Büyük ihtimal bir daha Türkiye'ye " Galatasaray efsanelerini anıyor " için gelir

Birini elestirince dusman diyorlar burda

17798.webp

@Uğur İz in konudaki postlarını bu şekil okuyorum.

Kendisini eleştirdim diye bu forumda 1 ay ceza aldım . Eleştiriden kasıt da herkesin gördüğü gerçekleri dile getirmek sadece, ne bi hakaret var ne başka birşey
Hayırdır bu forumda kendi oyuncularımızın hatalarını dile getiremeyecek miyiz ? Sadece oyuncu övme yeri mi burası ? Sonra da niye az mesaj yazıyorsun diyorlar , o kadar eski üyeliğim olmasına rağmen . Çok bile yazmışım , kusura bakmasın da buranın yönetimi

Icardi fbye gitmez, almazlar zaten

Bjk ile sorunu yok o olabilir ama onlar da almaz herif bitik

Kendisini eleştirdim diye bu forumda 1 ay ceza aldım . Eleştiriden kasıt da herkesin gördüğü gerçekleri dile getirmek sadece, ne bi hakaret var ne başka birşey
Hayırdır bu forumda kendi oyuncularımızın hatalarını dile getiremeyecek miyiz ? Sadece oyuncu övme yeri mi burası ? Sonra da niye az mesaj yazıyorsun diyorlar , o kadar eski üyeliğim olmasına rağmen . Çok bile yazmışım , kusura bakmasın da buranın yönetimi
kendisini eleştirdin diye 1 ay ceza almadın.

bu postun yüzünden ceza aldın:

Lig maçında oynamaz . Sakat değilse bile tepki görmemek için sakatlandı derler . Aynısını Nijerya milli takımına da yapmıştı

osimhen'in aslında sakat olmadığını söyleyip, tepki görmemek için sakatlandı derler demişsin.

aynı yukarıda forum yönetimine iftira attığın gibi, osimhen'e de iftira atmışsın yine.

bir de icardi'ye laf söylediğin için atıldığını söylüyorsun.

güle güle.

Oldugu durumdan cok şikayetçi olduğunu sanmıyorum zaten özel hayatı ve disiplinli sorunları olmasa icardi cok baska yerlerde ve bambaşka kariyeri olurdu yani adam herzaman buydu boyle kabul ettik ve güzelde ayrilmaliyiz ilkokul eniklerinin cogu icardi sayesinde gs li oldu.

Geri
Üst Alt