#9 Mauro Icardi

Fb maçında oynarsa dayak yiye yiye, ezilerek, sürünerek kaybederiz. Süper kupa maçı gibi. Sahaya adım attırılmamalı.

üç sene önce bjkye lamba gibi vurduğu şut bugün vurduğu şaban gibi şut
tak diye kafayı ceza sahası dısından indirdiği trabzon maçı bugün topun yetişmediği soft vuruşlar
dayı seni futbol fena bırakmış

2li mücadele yok, hava topu yok, fizik yok. Profesyonel futbol bırakmış seni, yolun açık olsun.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece bugün mü?
Takımla son 4 maçı, geçmişi hatrına ağır konuşmak istemiyorum. Osi de döndüğüne göre 65.dakikayı devirmiş ve 3-0 fark oluşmuş maçlar hariç sahaya adım atmamalı artık. Güzel ayrılmak ve güzel hatırlamak istiyoruz ama okan denen topuklu arkadaş buna müsade etmeyecek bu gidişle

Son düzenleme:
Her hikayenin bir sonu vardır.
Yaşattığın mutluluklar için teşekkür ederiz artık yeni maceralara yelken aç da sal bizi

1-0 gerideyken bomboş kafayı kaçırdı 2 dakika sonra 2'yi yedik. Şu sezon bir an önce kazasız belasız bitsinde şundan kurtulalım başka bişey istemiyorum.

Severiz sayarız ıslıklamaya falan da girmeyiz ama olmuyor kardeş olmuyor.

Bize şimdiye kadar kattıkların için teşekkür eder geriye kalan profesyonel futbol hayatında başarılar dileriz.

Hatörlerini dinlemeye devam etsek barışı fw oynatıp ligde gençleri de yenemiycektik koceli gibi
Neyse ki kral sayesinde 3 puanı almıştık
Bugün de gelişine solla kötü vurdu işte o kdr olur
Osimhen de 5 metreden trübüne vurdu
Her gelen gol olcak diye bişey yok

Geçen yılın ortalarında bir öngörüm vardı, Okan bunu ıslıklatmadan rahat etmeyecek. En son ıslıklattıracak demiştim. Şimdiye kadar bu yaşanır diye tahmin ediyordum, olmadı, ama az kaldı. Başaracak.

Futbolda duygusallık yok kesinlikle vedalaşılmalı ama bu yönetim korkutuyor beni

Geri
Üst Alt