#9 Mauro Icardi

Koca sezonda 2-3 tane iyi maçı vardı. Onlarda da sonradan oyuna girmişti.
Buna rağmen kalırsa çok kızmam. Tabiki maaşı 3-4’den fazla olmamalı ve daha önemlisi sezon açılışında ilk antrenmanda yer almalı. Bunu kendisi kabul etmeyeceğini biliyoruz ve yönetimden birileri veya hoca da böyle olmasını istiyordur.
Taraftarı da arkasına alarak istediği şartlardaki sözleşmeyi istiyor gibi geliyor bana zaten.
Haftaya belli olur herşey.

1778959133897.webp

10 yabancı hakkı varken birini icardi'ye harcamak büyük saçmalık

Üstelik icardi var diye adam akıllı yedek forvet olmamasının sıkıntısını cok yasadık seneye yine yaşayacağız anlasılan

Valla saçma sapan duygusallıkla boş işler yapılıyor yine zamanında yolları ayırmayı bilmek lazım

Reyizi çok sevdik hala da seviyoruz. Amma ve lakin her şey tadında güzeldir. Ayrılıklar da sevdaya dahildir ve güzel ayrılmak için en güzel vakit bu vakittir. Ben de kestane olmasını değil efsane olarak kalmasını istiyorum.

Geçende reisin ligde attığı goller için video yapılmış, onu seyrettim. PSG'den yeni kiralık gelmiş, Galatasaray'da ilk sezonunu oynayan 99 numaralı Icardi çok acayip bir şey, tekrardan gördüm. 99 numaralı Icardi'yi değil santrafor 10 numaraya koy oynasın. Hırs, çeviklik, fiziksel kalite ve dünya klasında bitiricilik. 99 numaralı Icardi şu an olsa ben Osimhen mi Icardi mi diye ciddi ciddi tartışırım. Mevcut gerçeklikte ise tartışılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Amma ve lakin şunu kabul etmemiz gerekiyor; 99 numaralı Icardi'yi ilk sezon hariç bir daha hiç seyredemedik. İkinci sezonunun büyük bölümünü sakat sakat oynadı ve 3. sezonun başında bunun bedelini ödeyerek sezonu kapattı. Maalesef Prime Icardi'nin kariyeri bence orada noktalandı. Sakatlıktan döndü dönmesine ama çoğu maçta bidon gibi sahada dolandı. Zorluk seviyesi düşük birkaç maçta iş yapmış olabilir lakin onun dışında maalesef çok kötüydü. Osimhen'in yokluğunda yerini doldurmayı geçtim standart bir santrafor performansı bile veremedi. Bunun için ekstra bir gayret gösterdiğini de düşünmüyorum. Ben Icardi'yim, her ne olursa olsun ilk 11 olmalıyım kafasında takıldı. Osimhen gerçekliğini kabullenemedi.

Hatta ve hatta yedek kaldığı maçlarda ısınmaya çıkmadı. İlk 11 oynayıp kötü sonuç alınan maçlar sonrası sorumluluk alıp açıklama yapmadı, arazi oldu. Kendisinin oyuna girmediği tarihi galibiyetlerde paylaşım yapmadı. Devre arası kendisini Juventus'a pazarlamaya çalıştı. Yani takıma kaptanlık yapmadı. Taraftarın ona duyduğu sevgiyi ve aurasını kullanarak sadece sözleşme kapmaya çalışıyor.

Galatasaray için gerçek anlamda Bayern Münih olma fırsatı geldi çattı. Bu duygusal anlamda çok zor olan ayrılık kararını her şeye rağmen verebilirsen o vakit Galatasaray gerçekten de Bayern Münih olma yolunda emin adımlarla ilerliyor diyebiliriz. Aksi senaryoda olsan olsan en fazla çobanispor olabilirsin, daha fazlası değil.

Bekleyip göreceğiz.

Geri
Üst Alt