#9 Mauro Icardi

5 milyon teklifi düşünürüz diye 1 aydır menajeri ile beraber oyalıyor. Klasik İcardi taktiği, hepimiz ciğerini biliyoruz. Tembel, iş ahlakı olmayan bir oyuncu. Amacı kampa katılmayıp lig başında tamam kalıyorum demek. Osimhen bugün İstanbula gelip idmana çıkıyorsa hala bu adamda zaman kaybeden yönetim haindir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafasında bizi ve futbolu bitirmiş bir adama neyin sözleşmesini veriyoruz neyin kararını bekliyoruz anlamış değilim. Yabancı sınırı varken, 2 senedir top oynamıyorken, eskisi gibi futbola başarıya aç değilken, hiçbir şey yapmayıp yılda 10 milyon alıyorken vefa diye bir de keyfini bekliyoruz kafayı yersin.

Allah bilir 1 ay daha öyle veya böyle oyalayıp son günlerde teklifimizi kabul edecek. Hem kamptan yırtmış olacak hem de sezonun ilk maçlarından yırtmış olacak. Yaptığı mesleğe geçtim bize bile saygısı yok artık.

Su anda guzel gidiyor, yavas yavas olduruyoruz hikayemizi. Sozlesme yenilenmesi kadar sacma bir karar olamaz, umarim bu sureci boyle ufleyerek söndürürüz. Tum katkıları için teşekkür ederiz..

Mauro Icardi ve China Suárez, Temmuz'un sonlarına doğru İstanbul’a dönecek. (@gusta_mendez)

Umarim veda toreni icindir.
Geçen sezonun genelinde fiziksel olarak diğer oyuncularımızın çok gerisindeydi.

Eğer yazın bireysel olarak ekstra çalışarak kilo fazlalarından kurtulmadıysa onunla devam etmek çok mantıksız olur, uygun şekilde vedalaşmak gerekir.

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaz resmi siteden bi Tesekkurler Icardi , tatili kabus olsun.
Herif rahat rahat takiliyor , biz pesinden kosacagimiza o ugrassin ya.

Öyle deme bro. Çocukları cimbomlu yaptı. Bu adamla tatil sonu imza atsın yönetim, bu sene hiç bir ürün almam. Amsterdam'dan çıkıp İstanbula maçada gitmem.

Zaten yönetim tam bir FC Knudde. Onlardan bu hamle beklenir.

Insanlar disarda 30-35 bine cok kotu calisma kosullarinda calisiyor

Sabahin korunden aksama kadar mobbinge ugruyor

Icardi gibiler ise hic oynamadan 50 milyon ustu para kazaniyor

Ayliga vurursak 5 milyon civari

Arada bu kadar fark olmamali diye dusunuyorum

İcardi’yi çok severim. Geldiği zaman kulübümüze gerçekten başka bir imaj ve vizyon kattı, başarılarımızda pay sahibi oldu. Ama şu an yaşanan süreç büyük bir rezillik örneği. Bunun İcardi ile alakası yok yönetim ile alakası var. Eğer bu adam kalıyorsa neden sezon bitince sözleşme uzatılmadı da halen daha oyalanıyoruz? Taraftar tepkisinden korktukları için bekliyorlarsa da doğru değil, eğer devam edeceksek sözleşme uzatılmalı ve acilen kampa katılmalı. Yok sözleşme uzatmıyorsak niye halen daha forvet almıyoruz? Büyük kulüp böyle olmaz bu şekilde kulüp yönetilmez.

Tarihimizin acik ara en iyi golcusu oldugu tartisma goturmez benim adima. Gecen yil herkes cemkirirken savunduk ama teklif yapmamaliydik. Yaptiysakta maksimum bir hafta sure vermeliydik karar vermesi icin.

2 tane velet ellerini kulaklarını götürecek diye
sözde efsane olan bu şahsa yıllık 10 melyon bağlanamaz

Geri
Üst Alt