- 18 Mayıs 2011
- 53.153
- 57.045
- 4.613
hocak bu Recebin eninle ne alip veremedigi varÜstat bunu diyenlere olan bir atıf. böyle her halta X kişinin düşmanı hüloğğğğ yapanlar var. İnceyi anlamadıysan bilemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocak bu Recebin eninle ne alip veremedigi varÜstat bunu diyenlere olan bir atıf. böyle her halta X kişinin düşmanı hüloğğğğ yapanlar var. İnceyi anlamadıysan bilemedim.
Tek benimle değil. Herifin huyu bu. Ama tanımayan kişiler için sinir bozucu olabiliyor tabi. Kışkırtıcı olduğu için.hocak bu Recebin eninle ne alip veremedigi var
Dogru, yapacak birsey yok.Tek benimle değil. Herifin huyu bu. Ama tanımayan kişiler için sinir bozucu olabiliyor tabi. Kışkırtıcı olduğu için.
Tek benimle değil. Herifin huyu bu. Ama tanımayan kişiler için sinir bozucu olabiliyor tabi. Kışkırtıcı olduğu için.
Benzin bidonunu alıp gel üstat, bir şey deneyeceğim.
Yemedi mi ?
Ne kadar şık olurdu değil mi? Kesinlikle katılıyorum.Keşke sezonun son maçından önce açıklansaydı da kutlamalarda güzelce veda edilseydi
numarayı bırak hocamGündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu![]()
Çok acayip biri yav. Hem cok mutlutum hem de hüzünlünumarayı bırak hocam
Felaket ayip edildi. Böyle hak etmiyordu.
Inanilmaz karaktersizlik buEger gercekten böyle olduysa ozaman yine yönetim sicti sivadi demektir.
En dogrusu basindan beri Icardi'yle veda etmekti. Hadi onu yapmadin üstüne bir de temmuzun ortasina kadar beklettin, sonra da tam imzalayacak "aaa taraftar istemiyor" deyip adami ortada birakiyorsun. Bu ne la? Cocuk oyuncagi mi bu? Taraftara da Icardi'ye de yazik.