#9 Mauro Icardi

o kadar belliydi ki bu işin bir yerde patlayacağı. bunu biz taraftar olarak görmedik mi? dibine kadar gördük. basiretsiz yeteneksiz beceriksiz vasıfsız yönetim !!! yapacağınız şey şampiyonluk kutlamasında icardiye veda edip o işi orda bitirmekti.

Eger gercekten böyle olduysa ozaman yine yönetim sicti sivadi demektir.

En dogrusu basindan beri Icardi'yle veda etmekti. Hadi onu yapmadin üstüne bir de temmuzun ortasina kadar beklettin, sonra da tam imzalayacak "aaa taraftar istemiyor" deyip adami ortada birakiyorsun. Bu ne la? Cocuk oyuncagi mi bu? Taraftara da Icardi'ye de yazik.
Taraftar ile alakalı olduğunu da düşünmüyorum, teknik heyetin mevcut yabancı sınırı ile istemediği çok açık ortada. Dursun Özbek inat etti, sonunda da eline yüzüne bulaştırdı resmen. Adam sahanın ortasında göz yaşlarıyla veda ettiği günün sabahına en güzel şekilde vedalaşmamız gerekiyordu. Neresinden tutarsan tut rezillik ötesi bir durum. Ne olursa olsun bu konunun uzatılmaması gerekiyor. Sezon başlayacak ve sahaya odaklanmaya başlamalıyız.

Yunus Akgün, Mauro Icardi'ye veda etti"Galatasaray bana çok büyük futbol efsaneleriyle birlikte oynama şansı verdi, sen de onlardan biriydin Mauro. Hem de aralarındaki en özellerindendin.Çok başkaydın.Galatasaray'la olan hikayen hiç bitmeyecek çünkü adın burada sonsuza kadar anılacak. Bir nesle gururla "Galatasaraylıyım" dedirtebiliyorsak, sebeplerinden biri sensin kaptan. Sen, çocukların futbolu sevmesine ve Galatasaray'a aşık olmasına sebepsin. Ve o çocuklar, ömürlerinin sonuna kadar senin adını anarken bıraktığın izleri hatırlayacak.Onlar büyüyecek; çocuklarına, torunlarına seni anlatacaklar. Bitmiş gibi görünen hikayen sonsuza dek sürecek.Sana dostum, abim, kaptanım diyebilmek ne büyük mutluluk... Te quiero mucho, capitan."

Eger gercekten böyle olduysa ozaman yine yönetim sicti sivadi demektir.

En dogrusu basindan beri Icardi'yle veda etmekti. Hadi onu yapmadin üstüne bir de temmuzun ortasina kadar beklettin, sonra da tam imzalayacak "aaa taraftar istemiyor" deyip adami ortada birakiyorsun. Bu ne la? Cocuk oyuncagi mi bu? Taraftara da Icardi'ye de yazik.
bu yöneticileri ve vizyonlarını düşünürsek, kesin böyle oldu ve bu buyük ayıp + rezillik..

kendileri bir gün unutulurda, formunda bağımsız Icardi' yi unutmaz taraftar, kaybeden yine onlar olacaktır.

Şimdiden özledim be...

İcardi’yi sevmeyen, gidişine 1 gr üzülmeyen insan muhtemelen hayatında da aşırı mantık doğrultusunda hareket eden biridir. Saygı duyuyorum ama ben öyle değilim.

Düşünceler unutulur, duygular ve hisler geriye kalır

İcardi’yi sevmeyen, gidişine 1 gr üzülmeyen insan muhtemelen hayatında da aşırı mantık doğrultusunda hareket eden biridir. Saygı duyuyorum ama ben öyle değilim.

Düşünceler unutulur, duygular ve hisler geriye kalır
nedim dostum sana bu yaz transfer süreci boyunca analiz yapmayı yasak eyliyorum
lütfen etme

1784217958545.webp

Seviyoruz ve teşekkür ediyoruz
Lay lay lay lay lay laay
Ma-uroo İcardiii

Geri
Üst Alt