#9 Mauro Icardi

Üzüldüm mü evet gitmesi gerekirmiydi evet

2 tarafta win win oldu aldıklarımızı aldık yeter artık kadroyu yenilemek lazım bakalım neler olacak göreceğiz iki taraf için

2 yılda takımın en ağır 3 topunu kaybettik. Muslera ve Mertens kaybını çok da zorlanmadan atlattık gibi. Icardi’de zorlanacağımızı sanmam ama Apokerim’in de son sezonu. En azından sahada 11’de bence. Bahsettiğim performans değil karakter, takım bağını güçlendiren profiller. Osimhen gibi oyuncular saha içinde iyidir ama bir bütünü sağlamak önemli. Geçen yıl Muslera olsaydı mesela Torreira lig sonuna yakın bu kadar düşmezdi. O yüzden bu yıl bir karakter almak lazım. Mertens, Muslera, Icardi, Apokerim, Kaan, Günay, Lemina gibi oyuncuları birbirine bağlayacak, sorun çıktığında araya girecek isim şart. Aksi halde Florya suyu tersten akar. Takımda kavga, gürültü. Hoca ile oyuncu takışmaları eksik olmaz. Unutmamak lazım 4 yılda 1 tane bile bu yönde negatif olay, kavga vs çıkmadı. En uyumsuz Zaha-Ziyech varken bile olaysız ayrıldılar, yönetildiler.

ciddi ciddi ağustosa kadar tatil yapıp uzatacaktı bence

O son tavır alma işi olmadı kral.

Her sene sana bazı konular için müsama sağlanıyor. Temmuz ortasına gelmişsin fıldır fıldır geziyorsun.

Bitmesi gereken yerde bitti, son güne kadar bizimkiler uzatmak istedi son gün vazgeçtiyse senin de payın yok mu….

Sen bu taraftarı ararsın ama korkarım bu taraftar da seni çok arayacak Kral. Her nerede olursan ol kalbimizde olacaksın. Yolun açık olsun efsane.

eğer anlaşma olsaydı da kamp işi yine yalan olacaktı. 4 sene bizimleydi , 1 kere bile sezon öncesi kampında yer almadı. tatil, aile işleri vs sebebiyle. 20 küsür oyuncunun aile hayatı yok çünkü bir tek icardinin çocukları var, bir tek onun problemleri var. efsanemiz olarak çok sevsem de tam zamanında ayrılık oldu. dile kolay 4 koca sene 1 kere bile kamp yapmadı.

Ayrıca Icardiyi kızan arkadaşlar bence Galatasaray o nu istemediğini geçen sezonun devre arasından beri açıkca belli etti. Sneijder'den ağzı yanan Özbek ve yönetim bunu aleni şekilde yapmadı. Icardi zarar vermek istemediği için susuyor olabilir. Bu tahmin sadece. Dediğim gibi yolun açık olsun yaşattığın her şey için tşk. Aşk çocuğu.

Sezonun son maçında ya da kutlamalarda görkemli bir veda yapılmalıydı, bu sözleşme tiyatrosuna gerek yoktu.

Fiziksel olarak dipte olduğu için devam edilmesini istemiyordum ama böyle aptalca da veda olmaz.

Sezonun son maçında ya da kutlamalarda görkemli bir veda yapılmalıydı, bu sözleşme tiyatrosuna gerek yoktu.

Fiziksel olarak dipte olduğu için devam edilmesini istemiyordum ama böyle aptalca da veda olmaz.
Aybars konusunun gündem olması hakkında?
Yarattığın aybars seni de yiyecek gibi duruyor

Birkaç Beşiktaşlı muhabire göre haber yollamış gelmek istiyormuş Beşiktaş’a

Geri
Üst Alt